Het weer in helmond zoover

Datum van publicatie: 13.01.2021

Deze richtlijnen en standaarden zijn erop gericht om de content op Booking. De Wellness was maar beperkt toegankelijk voor de rolstoel, de meeste cabines waren een trap hoger, onbereikbaar.

Wij checken of de beoordeling echt is, en of er geen grof taalgebruik in staat. Unfortunately no photos available Add the first photo 0 American reviews 5 international reviews. Ontbijt serveerster was op dag 2 onzichtbaar en had geen aandacht voor haar gasten. Had dit maar eerder gezegd dan hadden we wat anders besteld. Opslag van bagage.

Kamer zeer klein en sober. Daarnaast was het goed geweest als duidelijker wordt gecommuniceerd dat de wellness uitsluitend gebruikt kan worden als daar separaat voor wordt betaald. Geen deur voor wc.

WZW 3 3. WNW 2 2.

Pogingen om de score van een concurrent te verlagen door het schrijven van een negatieve beoordeling worden niet geaccepteerd. Geen locatie gevonden.

Bespaar tijd, bespaar geld!

Ja, het biedt rolstoeltoegang. Geen deur voor wc. Toon het hotel. Accommodatiepartners van Booking. Na 2,5 uur kwamen wij van tafel. ZZW 4 4. Verwarmd zwembad.

Een aanrader. Gasten. Welke populaire attracties liggen er in de buurt van Fletcher Wellness-Hotel Helmond. Weerbericht lange termijn De komende dagen is het bewolkt en neemt de kans op regen af in Helmond? Zonadvies op maat.

5 reviews Hotel St. Lambert

Ontbijt prima, het diner was minder buikloop toen we naar bed wilden gaan. Status: Razende Reporter, niveau 3 Razende Reporters schrijven graag over hun reizen en keren steeds terug om ons meer te vertellen! Alkmaar, Nederland bijdragen 32 nuttige stemmen. Mooie bowlingbaan.

Prijs Ontbijt Verbleven in juli De hotelkamer. Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen benvloeden.

Kies je voorkeurstaal. De slaapkamer was prima netjes en schoon,voor het uitzicht kwamen we niet dus maakte het ons niet uit dat het zicht werd belemmerd door de kerk.

Google-vertaling Ironing facilities can be masker at reception, the rest is available in the room, that's correct! Nieuwerkerk aan den IJssel, Nederland 16 bijdragen 1 nuttige stem. De douche en de wc delen dezelfde schuifdeur die de wc ook niet echt afsluit van de rest van de kamer.

Naderhand bleek dit niet aanwezig te zijn. Daarnaast was het goed geweest als duidelijker wordt gecommuniceerd dat de wellness uitsluitend gebruikt kan worden het weer in helmond zoover daar separaat voor wordt betaald. Wellness krijgt van ons een 5 en de hotel kamer een 4! Website en klantenservice in het Nederlands en nog 43 andere talen. Welke populaire attracties liggen er in de buurt van Fletcher Wellness-Hotel Helmond.

De kamer is vrij gehorig tav geluiden uit buurkamer en gang. Wij matchen de prijs Wij matchen de prijs.

Weersverwachting komende 14 dagen Helmond, Nederland

In Groningen ben ik Echte meningen. Voor de beste gebruikerservaring op Weerplaza. ZZW 3 3.

Zeer tevreden. Mensen gaan rustig koffie zitten drinken en een wachtrij bij de koffieautomaat. Ontbijt prima, het diner was minder buikloop toen we naar bed wilden gaan.

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.