Melding google play service is gestopt

Datum van publicatie: 16.03.2021

Van mij verdien je een Android-standbeeld. Mijn samsung telefoon j3 geeft steeds aan onedrive is gestopt en daarmee whatsapp apps weg.

Zorg ervoor dat u een back-up heeft gemaakt van belangrijke gegevens voordat u deze stappen doorloopt. De smartphone opnieuw opstarten werkt in de meeste gevallen vlekkeloos. Populaire telefoons. Dat lukte dus niet. Bekijk de oplossing in de community in het oorspronkelijke bericht. Wat wel vervelend was, was dat er nergens een échte oplossing stond beschreven.

Eddy Benoot says:. Beste, linkbare portals werder niet getoond enz. Als 't niet lukt, dan hoor ik graag. Word er gek van…! Resonators werden niet geladen. SaskiaR First Poster.

 • In antwoord op SaskiaR. Hetzelfde probleem hier.
 • Beste, ik heb net hetzelfde probleem, maar als ik na cache wissen op ruimte beheren tik, komt de melding er weer op en kan ik niet meer verder… Enig idee hoe ik dit moet aanpakken?

Meld je aan

Een factory reset zou het probleem wel oplossen, maar daar had ik geen zin in. Als het gebeurt dan wil je natuurlijk weten wat er hand is. Vanalles geprobeert nu. Ik ben in mijn auto gestapt en naar huis gereden. Hallo, Wat bij mij werkt is: instellingen -apparaat — geluiden en meldingen — applicatiemeldingen ….

Na het wissen kun je je Google account weer toevoegen. Voorbeeld Voorbeeld afsluiten? Maar zo te zien werkt het! Zorg ervoor dat u een back-up heeft gemaakt van belangrijke gegevens voordat u deze stappen doorloopt.

Cache legen etc. Updates verwijderen werkte voor mij…bedankt voor de info…. John says:.

Google Play Services stopt steeds: datum en tijd controleren

Google Play Store gestopt? Met de functie voor automatische suggesties kunt u uw zoekresultaten snel verfijnen doordat mogelijke overeenkomsten wordt voorgesteld terwijl u typt. Eerst ff grote nauwkeurigheid uitzetten ben je verlost van die melding.

Open de Google Play Store en probeer de download opnieuw. Mijn zoon had dit probleem. Ja, dit vond ik een beetje e. Vivo gaat officieel smartphones verkopen in Europa 21 oktober Super bedankt voor de uitleg en oplossing.

Google Play Store is gestopt: cache legen Wist je dat, iedere keer dat je zoekt in de Play Store er tijdelijk data wordt opgeslagen? Na het verwijderen van de updates kun je de Google Play Store app weer updaten naar de laatste versie.

NadiaS Supervisor. Na maanden irritatie en zoeken naar een oplossing nu al drie dagen zonder die vervelende mededeling.

Dit is stuk van kies afgebroken kind je het doet:. In antwoord op BruceH. Deze updates verwijderen kan de problemen mogelijk oplossen? Super bedankt voor de uitleg en oplossing. Probleem is begonnen een tijdje na het rooten van mijn toestel. Mijn app: google play-services bevat volgende onderdelen: - knop gedwongen stoppen die inactief is - knop updates verwijderen die inactief is - vinkje: meldingen weergeven staat aangevinkt eerste afdeling: Opslag met vermelding van Totaal, App USB-opsl.

De wraak van google. Bovenstaande commentaar van Erwin klopt, melding google play service is gestopt.

Check uw dataverbinding

Het kan zijn dat deze app het openen van de Play Store in de weg staat. Mijn google play store app loopt al een tijdje vast ik kan het meer openen met stappen die zijn aangegeven,deze heb ik opgevolg en met succes opgelost. Als je je cache en gegevens wist, ben je dan niet wat belangrijk dingen kwijt of gebeurt dat niet?

Het was gewoon de chermbeveiliging..

Beste, Bedankt voor de uitleg. Waar vind ik dat. Google Play is verdwenen en deze foutmeldingen op mijn Galaxy S6 na een software-update.

We adviseren u om te lezen:

 1. Fikriye
  16.03.2021 18:32
  Alle cache geleegd, alle apps er af gegooid.
 2. Evaline
  23.03.2021 14:40
  Ook ik heb de updates van Google Play Store verwijderd, zoals aangegeven, en inderdaad de snelkoppeling werkt weer naar behoren. Als iemand een oplossing heeft gevonden die op de X werkt, hoor ik die samen met Bo heeeel graag!

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.