Rondvaart vecht maarssen

Datum van publicatie: 15.03.2021

Een boot huren op de Vecht Een partyboot huren kan voor verschillende gelegenheden zoals feesten en jubilea, een huwelijk maar ook voor zakelijke vaartochten zoals bedrijfsuitjes , vergaderen en varen en boottochten met relaties.

Zij geven aan:  - 1,5 meter afstand tot andere passagiers en onze medewerkers - Bij klachten blijf thuis! Zelfs in de herfst en de winter heeft de Vecht zijn charme!

Welkom aan boord bij Rederij Loosdrecht voor reguliere rondvaarten of privé vaartochten over de Vecht en de Loosdrechtse plassen. We hebben genoten van de rondvaart op één van uw schepen. Dat kwam omdat we niet online besteld hadden zei de bediening en ze met een catering werken.

Indien u catering bij ons besteld wordt dit voor aanvang van de tocht op de boot klaar gezet, zodat er geen onnodige contactmomenten tussen onze gasten en de schipper nodig zijn.

Ik weet niet of dit Corona prijzen waren vanwege dat er minder mensen aan boord mogen. Datum van activiteit: september Wat is Social Deal Onze missie is om onbekende deuren op een aangename manier te openen.

Maar echt een prachtige tocht, rondvaart vecht maarssen. Login Ontdek gratis. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Op unieke wijze met uw bedrijf, we staan je graag te woord, oudjaarsborrel arrangeme. Meer lezen.

Rondvaarten

Bergen op Zoom. De Loosdrechtse plassen en de Vecht behoren tot de mooi ste natuur en cultuur gebieden van Nederland. De ontwikkeling van de Vecht tot gebied van buitenplaatsen maakte deel uit van de Amsterdamse behoefte naar het platteland. Bij mooi weer op het bovendek of heerlijk in de salon of het benedendek van één van onze rondvaartboten. Wijzelf maar ook al onze gasten waren onder de indruk van de vriendelijke bediening en goede service die u tijdens onze tocht geboden hebt.

Ik zal er in mijn omgeving reclame voor maken. Uiteraard houden wij ons aan deze regels en varen dus volledig coronaproof, rondvaart vecht maarssen. Datum van activiteit: augustus Zakelijk varen in stijl op de Vecht Vergaderen op de Vecht: het klinkt goed en dat is het ook. Niet zelden…. Uiteraard is ook mogelijk om uw eigen hapjes en drankjes mee te nemen. Mijn vriendinnen waren rondvaart vecht maarssen super enthousiast.

Arrangementen

Bent u niet aanwezig op afgesproken afvaardtijd dan heeft u letterlijk en figuurlijk de boot gemist en vind er geen restitutie plaats. COVID : zie onze extra maatregels. Geweldig goed verzorgd, lekkere hapjes en een hele fijne begeleiding van het personeel en de kapitein. Onze cateringservice

Madeleine C heeft een beoordeling geschreven aug, rondvaart vecht maarssen. Afhalen: luxe high tea bij Ma Bella Cakery 8. Met esteban full name van onze rondvaart vecht maarssen vaart u over de mooie rivieren…!

Het was een voortreffelijk en gezellig boottocht! Het was een leerzame reis. Je kon ook een paar consumpties direct online mee boeken en betalen maar dat hadden we niet gedaan.

Beoordelingen

Tijdens de dachtocht ontbreekt het u aan niets. Misschien handig om het daar ook te vermelden. Kempen Kempen.

Wij hebben een rolstoellift 84 cm. Interieur- en aircoreiniging van je auto Autotaalglas Nieuwegein. Misschien handig om het daar ook te vermelden, rondvaart vecht maarssen.

De ontwikkeling van de Vecht tot gebied van buitenplaatsen maakte deel uit van de Amsterdamse behoefte naar het platteland. Hierbij wil rondvaart vecht maarssen u namens de vrouwen van het vrouwennetwerk Woerden hartelijk bedanken voor de fijne ontvangst op 3 september. Het boek is ook als PDF te downloaden en te bewaren op de computer, ipad.

Eenvoudig via onze website of app.

Kruimelpad

Beleef met ons dit unieke stamppotten arrangement. Gewoon leuk! Onze amuses zijn een vermaak voor de mond en dus een plezier om te eten. Volg tijdens uw verblijf aan boord de aanwijzingen van onze kapitein of hoofdgastvrouw op zodat eenieder optimaal en onbezorgd kan genieten tijdens de rondvaart.

Doornburgh Rondvaart Arrangement Meer informatie. Het waren volle, leerzame dagen voor de deelnemers. Tijdens uw rondvaart genieten van n van onze buffetten.

We adviseren u om te lezen:

  1. Nella
    25.03.2021 01:47
    Els Krol-Burggraaff.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.