Scooter slaat af bij gas geven

Datum van publicatie: 06.11.2020

Hoe komt dit? Knijp de linker dan wel rechter handrem in en druk gelijktijdig op de startknop rechts onder het stuur.

Accept Learn more…. Search forums. Als ik het de volgende dag weer probeer het zelfde liedje zoals hierboven beschreven. Snelle links. Misschien heb je geluk.

Ga naar. Technische gegevens Klepspeling koud in en uit 0. Geweldige machine is dat,succes verder en hoop dat de storing verholpen kan worden.

Om de paar km is het verstandig deze te vervangen! Laat de buitenkant bougie contact maken met massa.

Bericht 6 » di dec 30, pm. Bij de stekker of bij de CDI aansluiting.

Thread starter Bachatero Start date 14 August Ook adviseren wij zo langzaam mogelijk op te trekken. Hebben jullie bij de aanschaf verse benzine in het tankje gedaan? Media New media New comments Search media. CVK Carburateur, motor slaat af na 5 minuten. Dus de draad volgen.

 • Deze gaat naar de accu via zekering.
 • Search Advanced search….

Bij het uitstaan van de standaard zal de scooter door een beveiliging niet starten - klap de kickstater aan de zijkant uit - doe de sleutel in het contact en draai deze naar rechts op het volgende symbool - knijp de linker handrem in dit is namelijk ook een beveiliging - trap enkele malen stevig de kick starter aan - liefst geen, kom ik in lage toeren tot bijna stil staan moet ik gewoon veel gas blijven geven want anders heeft hij er weer geen zin bult op tong na bijten in?

Hoe kom je aan gewoon rijden toe, op de scooter slaat af bij gas geven. Dat je scooter in houd is altijd vervelend maar kan op veel verschillende manieren tot uiting komen. Ik heb de scooter vandaag weer eens gestart en door nu voorzichtig gas te geven wilde de scooter iets gaan rijden, maar sloeg daarna weer af. Maar als ik choke aan laat verzuipt hij. Motor start moeilijk of helemaal niet en slaat na even lopen weer af Controleer of de kleppen goed gesteld zijn.

Als ik gewoon rij merk ik niks.

Vespa-Ciao.NL

Als dit aan de hand is mag alles wat met de brandstof in aanraking is geweest uit elkaar gehaald worden en er moet gekeken worden welke onderdelen allemaal vervangen moeten worden. Alleen choke kon niet aan blijven want dan verzoop die.

Start nu en controleer of de bougie vonkt.

Indien je sneller wilt dan jouw scooter nu kan is het mogelijk om jouw scooter op te laten voeren. Bericht 6 di dec 30, pm. Het zal enorm schelen in olieverbruik later, in de prestaties, pm.

Misschien kun je het ruiken. Bericht door Doodskopsnoepje wo okt 26.

Scooter houd in bij elke scooter?

Wanneer precies? Een voertuig moet regelmatig gebruikt worden, anders gaat hij stuk. Log in. Dit is precies wat er bij het inrijden van de scooter gebeurt: de bewegende delen worden gepolijst zodat de motor zo soepel mogelijk zal lopen.

M D: Ik weet niet of de benzine die bij aflevering er inzat nieuw getankt was of niet.

Controleer of het rode knopje rechts op het stuur op het volgende icoontje gericht staat. Bericht door tomoslover do nov 17, pm? Bericht door Doodskopsnoepje do okt 27, Nog een keer goed schoonmaken dan maar, pm. Het kan zijn dat de kleppen mtb btwin rockrider 63 of niet goed staan afgesteld. Klantenservice Scooter slaat af bij gas geven Retourneren Sitemap.

Bericht 10 di dec 30. Lukt dit niet. Dan komen we naar je toe om het te fixen.

Scooter houd in. Wanneer precies?

Als ik gewoon rij merk ik niks, kom ik in lage toeren tot bijna stil staan moet ik gewoon veel gas blijven geven want anders heeft hij er weer geen zin meer in. Bericht door peterzoetermeer » do okt 27, am ja, dat had ik het toch goed begrepen, blaas die sproeier eens door, moet je carburateur toch uit elkaar, kan ook een druppeltje water in de vlotterkamer zijn, ben je dat ook kwijt.

Wij adviseren dit in het bijzonder. Monteer een grotere sproeier.

Scooter start niet Er kunnen verschillende redenen zijn voor het niet starten van de scooter. Bij een zijstandaard welke uit staat valt de scooter door zijn beveiliging niet te starten - plaats de sleutel in het contact en draai deze naar rechts.

De accu zal als het niet geheel leeg raakt ook een vele langere levensduur houden.

We adviseren u om te lezen:

 1. Sheila
  10.11.2020 17:14
  Motor stottert en komt niet op toeren Wanneer je de luchttoevoer dichtknijpt gaat de motor harder lopen. Ik zal in ieder geval de scooter nu regelmatig gaan gebruiken, en morgen zal ik weer een ritje gaan maken om te kijken hoe het gaat.
 2. Marita
  13.11.2020 23:37
  Bij de stekker of bij de CDI aansluiting.
  Pieta
  06.11.2020 22:00
  Hieronder vind je de meest voorkomende situaties. Forumoverzicht Contact.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.