Texel boot reserveren

Datum van publicatie: 09.03.2021

Overige tarieven Reist u met een ander voertuig of wenst u uitgebreide prijsinformatie te bekijken, inclusief mogelijke kortingen, klik dan op een van onderstaande categorieën: Tarieven voetgangers Tarieven voertuigen Tarieven brom fietsen Handig om te weten: - Indien u een 5-retourenticket of retourenticket koopt is er een aantrekkelijke korting beschikbaar. In de salons van de boten en op de opstelterreinen is er gratis draadloos internet WIFI beschikbaar.

Lees alles over Parkeren op Texel.

Juridische informatie. Dan betalen wij de boot! Gratis bootreis Boekt u 3 maanden voor aankomst? Veelgestelde vragen Bekijk FAQ. Je mag op elke gewenste dag terug naar Den Helder reizen. Overtocht in 20 min. Vraagt u de scholierenpas voor de eerste keer aan?

De overtocht duurt ongeveer 20 minuten, texel boot reserveren. Bent u zakelijke klant van de Teso. Er hoeft niet extra betaald te worden indien je fietsen op het dak van de auto vervoert. Bij drukte wordt er extra capaciteit en frequentie ingezet. De boot naar Texel is de goedkoopste van alle waddenveren.

Wil je parkeren op Texel? Lees alles over Parkeren op Texel. Actuele informatie over tarieven, wachttijden en extra afvaarten vindt u op: www.

Vragen? Liever persoonlijk contact?

Bent u zakelijke klant van de Teso? Als deze wordt ingezet vaart er ieder half uur een boot van Den Helder naar Texel en andersom. Texel behoort tot de provincie Noord-Holland en is het grootste Waddeneiland van Nederland met een oppervlakte van km². Alle voertuigen. Ideaal want bij De Krim Texel kunt u ook flexibel aankomen en boeken van bijvoorbeeld dinsdag tot zaterdag.

 • Deze website maakt gebruik van cookies.
 • Wil je parkeren op Texel? Lees alles over Parkeren op Texel.

Je kunt ook parkeren in de omgeving van de veerhaven? Appartementen Appartement. Als deze wordt ingezet texel boot reserveren er ieder half uur een boot van Den Helder naar Texel en andersom.

Dan betalen wij de boot. De Dokter Wagemaker kan evenveel passagiers vervoeren dan de My silver lining lyrics. Per voertuig naar of van Texel reizen.

Boot naar Texel: tarieven & Praktische informatie

Op zon- en feestdagen begint de dienst - afhankelijk van het seizoen - één of twee uur later. De boot wordt aangedreven door 4 electro motoren van ieder 1.

Dit is sinds eind het paradepaartje van Teso.

U kunt zowel via de website van Teso als in de veerhaven bij de loketten een ticket kopen. Geen Twitter. Maar pas op want je bent zo op Texel; de overtocht duurt slechts 20 minuten.

Het is niet mogelijk om uw overtocht te reserveren. Echter is texel boot reserveren aantal personenauto's 40 minder.

Boot naar Texel

Wilt u gebruik maken van een debiteurenpas? Als deze wordt ingezet vaart er ieder half uur een boot van Den Helder naar Texel en andersom. Texel telt plusminus Lees alles over Parkeren op Texel.

E-mail reserveringen krim. Openingstijden bcc utrecht oversteek Meest gekozen overtochten inclusief bijbehorende tarieven Op dinsdag, woensdag en donderdag kunt u profiteren van een daltarief.

Per boot naar Texelvoor velen iets om texel boot reserveren uit te kijken, texel boot reserveren. Texel behoort tot de provincie Noord-Holland en is het grootste Waddeneiland van Nederland met een oppervlakte van km.

Op 31 december vaart de laatste boot van Den Helder richting Texel om Toernooien Keeztoernooi Texel Darts Trophy. Kijk dan naar Over Texel. Indien u beschikt over een debiteurenpas kunt u betalen per automatische incasso.

Komt u te voet of per brom fiets.

Overtocht boot naar Texel

Op dinsdag, woensdag en donderdag geldt er een daltarief! De boot naar Texel is de goedkoopste van alle waddenveren. Boot naar Texel. Meer lezen over het Waddeneiland Texel?

Trouwen Trouwen op Texel. Komt u te voet of per brom fiets. Omdat het aantal parkeerplekken texel boot reserveren is kan het voorkomen dat het terrein op drukke dagen vol is.

We adviseren u om te lezen:

 1. Rayvano
  16.03.2021 22:42
  Wilt u gebruik maken van een debiteurenpas? Adres Teso veerhaven Maakt u gebruik van een navigatiesysteem?
 2. Atif
  17.03.2021 15:18
  Veelgestelde vragen Bekijk FAQ.
  Keith
  12.03.2021 19:35
  De vloot bestaat momenteel uit de volgende 2 schepen:.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.