Van gogh kerkje etten leur

Datum van publicatie: 17.03.2021

Is dit een plek of activiteit waar je naartoe zou gaan op een regenachtige dag? Etten-Leur, Nederland bijdragen 36 nuttige stemmen.

Neem alvast een kijkje Bekijk alle media. Pierre van Damme. Het kerkgebouw waar de vader van Vincent als predikant voorging Van Gogh Kerk Etten-Leur , is ook in gebruik als raadzaal. Volg ons op Instagram - Deel je foto met vangoghettenleur.

Hans van Berkel.

Dit pittoreske gebouwtje is een vijf Van Gogh monumenten in Etten-Leur. Het is tenslotte geen rooms-katholieke kerk, dus alle opsmuk blijft achterwege! In de kerk heb je alle ruime. Voor een bezoek ontvangen wij je graag op Markt 4! Deel nog een ervaring voordat je gaat?

Toeristisch Informatiepunt.
  • Maar kom ze vooral in het echt zien en hoor hoe Etten een omslagpunt was in Vincents leven. Door op accepteren te klikken, geef je aan hiermee akkoord te gaan.
  • Een animatie op twee schermen in de vorm van de kerkramen vat het verhaal van Van Gogh en Etten krachtig samen. Zo kunt u in alle rust genieten van uw bezoek.

Neem alvast een kijkje

Waardering van reizigers. Etten was het kantelpunt in zijn leven. Een korte wandeling met als startpunt het Oude Raadhuis aan de Markt geeft een indruk van plekken die Vincent van Gogh in Etten-Leur getekend heeft. Dit keer heeft hij een plan. Etten-Leur, Nederland bijdragen 36 nuttige stemmen. Zoek op deze trefwoorden. Nuttig Delen.

  • Buiten het pand staat een digitale informatiezuil met online tips en info over Etten-Leur.
  • Van Gogh locaties.

John heeft een beoordeling geschreven dec. Een groen monument. In Etten, in, aan de A Een bezoek is zeker de moeite waard. Toeristisch Informatiepunt. Etten-Leur ligt vlakbij Breda. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen.

Etten-Leur, Nederland 38 bijdragen 4 nuttige stemmen. Hier in Etten ontdekte hij zijn talenten. Een audiozuil vertelt je het verhaal van de plek. Volledige weergave.

Deel nog een ervaring voordat je gaat. Elk beeld is 'bewerkt' door een andere van gogh kerkje etten leur Daar is onder andere een Van Gogh boerenkamer te zien. Deze plek, tegenwoordig vooral in gebruik als raadzaal en trouwlocatie,  biedt plaats aan een uitgebreide expositie over de band van de schilder met Etten. De familie Van Gogh woonde zeven jaar in de pastorie, die achter de kerk stond.

Overspan­nen huizen­markt: Bredase woningen in trek bij Randstede­lin­gen

Dit kunstwerk van Hein Vree is in onthuld ter gelegenheid van de honderdste sterfdag van Vincent van Gogh. Het is de plek waar Vincents vader, Theodorus van Gogh, van dominee was en waar Vincent zelf ook regelmatig kwam. Knap gedaan.

Ze zijn stuk voor stuk op unieke wijze beschilderd door bekende kunstenaars. Elk beeld is 'bewerkt' door een andere kunstenaar. Van Gogh-gemeente Etten-Leur.

Zou je deze plek of activiteit aanraden aan een vriend die op zoek is naar een spannende, van gogh kerkje etten leur, divi divi bonaire restaurant ervaring. Op de begane grond van de klokkentoren is een geanimeerde Van Gogh tijdlijn te zien en een eeuwenoud torenuurwerk. Een animatie op twee schermen in de vorm van de kerkramen vat het verhaal van Van Gogh en Etten krachtig samen.

Dit kunstwerk van Hein Vree is in onthuld ter gelegenheid van de honderdste sterfdag van Vincent van Gogh.

Zo helpen onderne­mers de horeca in Et­ten-Leur door de crisis heen

Herinneringen in Etten-Leur. Reviews Lees de ervaringen van bezoekers Bekijk de reviews van bezoekers die al een bezoek aan deze locatie hebben gebracht. Een audiozuil vertelt je het verhaal van de plek.

Vader Theodorus was hier zeven jaar dominee.

Een bezoek is zeker de moeite waard. Plekken ook die hem inspireerden. Armina heeft een beoordeling geschreven mei .

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.