Vertaling van nederlands naar engels google

Datum van publicatie: 18.03.2021

Nieuw: DeepL voor Mac De snelste en eenvoudigste manier om te vertalen Vertaal in elke applicatie op uw computer. De vertaalde teksten zijn vaak veel vloeiender; waar Google Translate volledig betekenisloze woordketens vormt, kan DeepL in ieder geval een samenhang raden.

Het is daar namelijk mogelijk om een tekst te downloaden die je van het internet of van je eigen computer hebt gehaald.

Dat zijn namelijk de zaken die je nodig hebt om een Google wachtwoord correct te kunnen wijzigen. Inloggen op DeepL Pro bedrijfsaccount We hebben een reportage uit een Franse krant vertaald - het DeepL-resultaat was perfect.

Om hulp te krijgen bij andere problemen, raden wij u aan DeepL Support te raadplegen. Toegang tijdelijk opgeschort. Let op: dit formulier is uitsluitend bedoeld voor het melden van problemen bij documentvertalingen.

Gratis downloaden Nee, bedankt. Wijzig de taal van een document met behoud van de oorspronkelijke opmaak voor maximale tijdsbesparing! Op die manier kan je via Google alle zaken die je nodig hebt voor jouw persoonlijke aangelegenheden laten vastleggen. In de community kan je dergelijke zaken aankaarten. Een nieuwe versie van deze pagina vertaling van nederlands naar engels google beschikbaar. Het systeem herkent de taal snel en automatisch, zet de woorden om in de gewenste taal en probeert de respectievelijke taalkundige nuances en uitdrukkingen toe te voegen.

We keken naar een aantal mogelijkheden om te vertalen met dit programma.
 • Deze optie is alleen beschikbaar op Windows-computers en Chromebooks.
 • Als u denkt dat u dit bericht per ongeluk heeft ontvangen, neem dan contact op met uw IT-afdeling en vraag hen om uw IP-adres en de relevante "whois-query"-resultaten te sturen naar block DeepL.

Webpagina's vertalen in Chrome

Onthoud mijn gegevens. Probeer het later nog eens, of meld u aan voor DeepL Pro, waarmee u een veel grotere hoeveelheid tekst kunt vertalen. Uit een paar tests blijkt inderdaad dat DeepL Translator betere vertalingen biedt dan Google Translate als het gaat om Nederlands naar Engels en vice versa. Sterk mee eens. Om hulp te krijgen bij andere problemen, raden wij u aan DeepL Support te raadplegen.

Abonneer u op DeepL Pro vertaling van nederlands naar engels google meer dan  tekens te kunnen vertalen met de online vertaaldienst! De taal van Chrome wijzigen en webpagina's vertalen Je kunt de taal wijzigen die Chrome gebruikt en webpagina's in Chrome laten vertalen? Een document wat je wil vertalen Het kan ook zijn dat je een document hebt gekregen wat je in zijn geheel wil laten vertalen, vertaling van nederlands naar engels google.

Vertaling in- of uitschakelen voor een specifieke taal Je kunt bepalen of Chrome aanbiedt om webpagina's te vertalen naar een specifieke taal.

We keken naar een aantal mogelijkheden om te vertalen met dit programma! Hoewel Google vertalen geen perfect programma is zal het systeem van Google wel de vertalingen gebruiken die tekstueel het meest voor de hand liggen.

Google vertalen

Een tekst die per alinea wordt vertaald zal dan ook een stuk logischer klinken dan een tekst die woord voor woord onder de loep wordt genomen. Op het moment dat je dus bij een andere computer aan het werk bent waar je niet van oorsprong de teksten had staan, dan is het alsnog mogelijk om vanuit de cloud de vertalingen van de teksten op te halen. Gebruik je Mac of Linux?

Omschrijf uw probleem met het document: Feedback verzenden Let op: dit formulier is uitsluitend bedoeld voor het melden van problemen bij documentvertalingen.

Je doet dat door met de muisknop te selecteren in de grondtekst. DeepL Pro bedrijfsaccount. Laat je daar echter niet door misleiden. Let op: dit formulier is uitsluitend bedoeld voor het melden van problemen bij documentvertalingen. Zo kan je teksten terugvinden die zijn geplaatst in de volgende formats:.

Ook in de database

Let op: dit formulier is uitsluitend bedoeld voor het melden van problemen bij documentvertalingen. Een nieuwe versie van deze pagina is beschikbaar. Er zijn immers landen waar men diverse dialecten spreekt terwijl men er ook Engels of Frans spreekt. Resultaten van een vertaling Op het moment dat je een tekst gaat vertalen kom je er achter dat je maar een paar talen ziet staan in het rechter venster waar de resultaten zichtbaar worden.

Een tekst vertalen is dan ook allang niet meer iets waar je per definitie een vertaalbureau voor nodig hebt.

 • Upgrade uw pakket om het aantal documenten dat u kunt vertalen te verhogen.
 • We hebben het hier over de zogeheten grondtekst of brontekst.
 • Een nieuwe versie van deze pagina is beschikbaar.
 • Er wordt in dit geval een selectie gemaakt waarbij rekening wordt gehouden met de algemene talen die in bijvoorbeeld Afrikaanse landen worden gesproken.

Denk eraan dat je een tekstbestand kiest wat niet groter is dan tekens. Batavus padova accu revisie systeem herkent de taal snel en automatisch, kun je Chrome gebruiken om de pagina te vertalen? Aangezien je op het internet steeds vaker tekstbestanden in een vreemde taal tegenkomt is het goed als je kan begrijpen wat men heeft geschreven. Vertrouwelijkheid van gegevens, vertaling van nederlands naar engels google.

Sleep hier om Word! Als je een pagina tegenkomt die is geschreven in een taal die je niet begrijpt, zet de woorden om in de gewenste taal en probeert de respectievelijke taalkundige nuances en uitdrukkingen toe te voegen. Google community Op het moment dat je bezig bent met het vertalen van teksten met Google is het van het grootste belang dat je vertalingen krijgt gepresenteerd die inderdaad kloppen. De linker functie die je tegenkomt bevat namelijk de mogelijkheid om de geschiedenis in te zien.

Account Options

Sleep uw Word-. Als je Windows gebruikt, moet je misschien je Windows-taalinstellingen configureren om Oost-Aziatische talen of andere talen met complexe scripts toe te voegen. Herlaad de pagina.

Kan het document niet worden geopend! Deze vorm van vertalen werkt een stuk gemakkelijker wanneer er een grotere tekst vertaald moet worden. Webvertaler zonder beperkingen?

We adviseren u om te lezen:

 1. Joske
  20.03.2021 23:00
  Chrome vertaalt de webpagina nu eenmalig.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.

© 2021 bedcpa.org | Gebruikersovereenkomst | Neem contact met ons op |