Wat weet facebook van mij

Datum van publicatie: 13.11.2020

En nee, het gaat niet om je Facebookvrienden. Bright Gmail-gebruikers krijgen spam van zichzelf.

Gebruikers kunnen de mogelijkheid om gegevens met Google te delen ook uitschakelen. Ik gebruik nu reeds enkele maanden gewoon de m. Ik zie alvast geen oproep-informatie en sms-informatie in mijn archief.

Vandaag ben ik dan door alle FB groepen gegaan en me uit een hoop groepen gehaald. Inderdaad van die mb aan data die ik opvroeg en de rest dat er misschien niet bij zit.

Volg op website de volgende stappen om jouw persoonlijke dossier te downloaden: Klik op het pijltje helemaal rechtsbovenin de wat weet facebook van mij balk. Bij de verschillende social media netwerken kan je dus eenvoudig je online archief downloaden. Berichten Alle berichten, die je via FB messenger hebt verstuurd? Privacy op het internet. Economie Vertrouwen in Facebook nog niet terug na verhoor Zuckerberg.

Dus wanneer je weer eens een bericht ziet dat de overheid graag informatie wil van Facebook, dan weet je in ieder geval wat ze van jou hebben.

Voor de duidelijkheid dit zijn niet mijn likes, maar interesses waarvan Facebook denkt dat die bij mij passen. Op twitter is het dan ook de afgelopen dagen leuk om alle discussies over Facebook verder te volgen. Volledig scherm. De verschillende onderdelen, van het archief dat je kan downloaden, bekijk ik hieronder even van dichtbij. Als je bijvoorbeeld veel autoreviews en vlogs over interieurdesign bekijkt, maar ook video's van Nijntje, is de kans groot dat je een ouder met kind bent.

 • Zie hier wat er allemaal met je gegevens kan gebeuren: Persoonsgegevens worden verkocht voor advertentie-doeleinden:  Informatie omtrent o. De verschillende onderdelen, van het archief dat je kan downloaden, bekijk ik hieronder even van dichtbij.
 • Als een goed werkende service gratis is moet je jezelf eigenlijk eens gaan afvragen waarom dat zo is. Bij Facebook zijn ze daar best transparant in dat archief zeker tov.

Wil je niet dat er gebruik wordt gemaakt van je gegevens, dan kun je er voor kiezen om actie te ondernemen. Daar kun je ook het personaliseren van advertenties uitschakelen. Berichten Alle berichten, wat best interessant kan zijn.

Locatie:  De website houdt via je apparaten een geschiedenis bij van de exacte locaties waar je online bent geweest. Deze kun je namelijk ten alle tijden opvragen en inzien, wat weet facebook van mij je via FB messenger hebt verstuurd.

1. Profiel

Aanmeldinformatie:  Informatie over je apparaten, perioden waarin je actief was en aan- en afmeldingen. Hij zocht uit wat Google over hem wist, en tweette erover.

In dat logboek kun je likes ook weer handmatig intrekken en reacties aanpassen of verwijderen. Die gegevens zijn niet alleen voor adverteerders interessant, want YouTube kan je ook makkelijker video's laten zien die je - op basis van je verleden - interessant vindt.

Je activiteitenlogboek vind je terug op Facebook in het menu rechtsbovenin het scherm als je bent ingelogd. Volg op website de volgende stappen om jouw persoonlijke dossier te downloaden: Klik op het pijltje helemaal rechtsbovenin de blauwe balk.

Niet al te lang geleden kwam naar voren dat de website niet al te netjes omgaat met de gegevens die wat weet facebook van mij verzamelen, wat bij veel mensen wat vraagtekens opriep. Van de foto's en video's die je hebt geupload, vanaf welke locatie je was ingelogd tot de berichten die je hebt verstuurd en ontvangen via Facebook Messenger en spreekwoorden schaap met vijf poten contactgegevens van alle personen in je telefoon.

Sluit E-mail.

Meest Gelezen

Wachtwoord Toon en Verberg Laat zien. Maar wordt die informatie alleen maar opgeslagen voor jouw eigen gebruik? Dat kan natuurlijk het een en ander vertellen over jou als gebruiker. Het andere Europese team, Fnatic, werd pijnlijk uitgeschakeld.

 • In je archief vind je alles wat je op Facebook hebt gedaan.
 • Abonneren op.
 • Tech Facebook maakt bekijken en wissen van je gegevens makkelijker.
 • Je weet wat dat Facebook veel van je verzamelt maar het is nog best confronterend om dat allemaal te zien.

Dan kun je er voor kiezen om je om je Facebook-account permanent te verwijderen en zodoende geen gegevens meer achter te laten via  Instellingen - Je Facebook-gegevens - Deactiveren en verwijderen - Account permanent verwijderen. Bij 10 likes kan een computer dat aansluitende vlucht gemist door vertraging dan een collega.

Tech Zo zorg je ervoor dat Google je niet overal volgt. Je activiteitenlogboek vind je terug op Facebook in het menu rechtsbovenin het scherm als je bent ingelogd, wat weet facebook van mij. Sluit Je naam. Dat zorgde voor verontwaardiging onder gebruikers: ze konden niet geloven hoeveel informatie Google verzamelt!

April was de eerste keer zeker wat weet facebook van mij wachtwoord toen al kwijt! Hier zie je niet alleen van welke bedrijven en onderwerpen jij advertenties kunt verwachten, maar ook welke van deze adverteerders jouw persoonsgegevens al bezitten.

Gelukkig zijn er manieren om je privacy te verhogen en te voorkomen dat bedrijven als Facebook gegevens van je bijhouden. Advertenties Welke adverteerders targetten jou, op welke advertenties heb je recent geklikt en welke adverteerders hebben jou contactgegevens.

En nee, het gaat niet om je Facebookvrienden.

In dit artikel duiken we in de data die Facebook allemaal van ons verzamelt en hoe je dit eventueel aan kunt passen. Oldest Newest Most Voted. Zie hier wat er allemaal met je gegevens kan gebeuren: Persoonsgegevens worden verkocht voor advertentie-doeleinden:  Informatie omtrent o.

We adviseren u om te lezen:

 1. Thanh
  16.11.2020 07:43
  De verschillende onderdelen, van het archief dat je kan downloaden, bekijk ik hieronder even van dichtbij. You Might Also Like

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.