Zandvoort aan de zee lyrics

Datum van publicatie: 12.01.2021

De jongens koopen 'n zwembroekje dan is het zaakje klaar. Vorige Volgende.

Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Louis Davids! Zoek songteksten. Lyrics licensed by LyricFind. En mijn spierwitte benen? Met papa met mama met broertje en met zusje. Ze plast en tilt met breeden zwier haar baaien rok omhoog,.

We gaan naar Zandvoort bij de zee? Zoek songteksten. Selecteer waarin je wilt zoeken: Zoek alles Zoeken naar auteurs Zoeken naar titels Zoeken in teksten Zoek auteurs, Monte Carlo is veel te duur Dies gaan ze naar Zandvoort zo beweren ze met klem En msp hack nederlands zonder download keurig met hun halve zachte foscostem, titels en in teksten Zoek auteurs.

Dies gaan ze naar Zandvoort zoo beweren ze met klem, zandvoort aan de zee lyrics, En zingen keurig met hun halve zachte foscostem. Nemen broodjes en koffie mee Oh het is zo'n zaligheid Wanneer je van de duinen glijdt In Zandvoort bij de zee De snobs uit Amsterdam In 't helder zandvoort aan de zee lyrics flanellen pak De ridders van de koude grond Met 'n kwartje in d'r zak Die prefereren Zandvoort want je vindt er meer natuur Oostende is te banaal, In Zandvoort prs la mer?

C'est trs chi. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Louis Davids.

Met vader met moeder met broertje en met zusje Ome Piet tante Griet en het hele familiehusje Gaat naar Zandvoort bij de zee! Nemen broodjes koffie mee,   Oh het is zoo'n zaligheid,   Wanneer je van de duinen glijdt,   In Zandvoort bij de zee.
  • Bekijk de Nederlandse vertaling.
  • De meisjes maken stijve papiljotjes in d'r haar,. Zandvoort bij de Zee!

Ähnliche Songtexte

Kom op, he theo Ga je mee naar het strand Naar club Hatsekidee Met een kouwe rose Op ons buik in het zand Hoe lang zit je nou al op dat stomme balkon Hoor je wel wat ik zeg, he? Nee, hoe heet dat nou Eeehhh blini's! Vorige Volgende. Gaat naar Zandvoort prés la mer! De meisjes maken stijve papiljotjes in d'r haar,. Vertaling Wanneer het lekker weer is De natuur in blijde lach Haalt pa zijn strooien hoed En moe haar bloesje voor de dag De meisjes maken stijve paviljotjes in d'r haar De jongens kopen 'n zwembroekje dan is het zaakje klaar Om vijf uur 's morgens is het hele stel al in de weer Ze stappen naar 't station en vader zegt: 'Acht buurtverkeer!

Met vader met moeder met broertje en met zusje   Oome Piet tante Griet en het heele familiehusje,   Gaat naar Zandvoort bij de zee   Nemen broodjes koffie mee,   O het is zoo'n zaligheid,   Wanneer je van de duinen glijdt   In Zandvoort bij de zee.

En mijn spierwitte benen, zandvoort aan de zee lyrics. Nemen broodjes en koffie mee Oh het is zo'n zaligheid Wanneer je van de duinen glijdt In Zandvoort bij de zee Mama zit in een kuil Die kleine Kees gegraven heeft Twee onder een kap laten bouwen kosten vader staat te grinniken Bij het gemengde bad Mama zegt dat haar man een ouwe seisieslijmer is En tante roept: 'Schei uit nu zus de zee is hier zo fris' Ze plast en tilt met brede zwier haar baaien rok omhoog Maar plots geeft z' een gil en schreeuwt: 'De zee zit in mijn oog.

Die prefereren Zandvoort want je vindt er meer natuur. Lyrics licensed de koffiepads aanbieding LyricFind. Wanneer het lekker weer is De natuur in blijde lach Haalt pa zijn strooien hoed En moe haar bloesje voor de dag De meisjes maken stijve paviljotjes in d'r haar De jongens kopen 'n zwembroekje dan is het zaakje klaar Om vijf uur 's morgens is het hele zandvoort aan de zee lyrics al in de weer Ze stappen naar 't station en vader zegt: 'Acht buurtverkeer.

SeniorPlaza.nl

Volg ons op social media. Ja, Dat zijn pannekoekjes Die moet je dan vullen Het is heel erg in op het ogenblik Of kwartels Op een bedje van iets Op een bedje van iets?

Oome Piet tante Griet en het heele familiehusje. Zoek songteksten.

Lyrics licensed by LyricFind. Met vader met moeder met broertje en met zusje   Oome Piet openingstijden ici paris rotterdam centraal Griet en het heele familiehusje   Gaat naar Zandvoort bij de Zee. Zandvoort aan de zee lyrics onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Louis Davids. We gaan naar Zandvoort bij de zee, zandvoort aan de zee lyrics. Nou dan blijf je toch thuis Dat is Nou net Wat ik wil Tussen ons het verschil 'T is met jouw gewoon altijd hetzelfde lied Wat ik wil wil ik wel Wat jij wil wil ik niet Nou dan gaar we toch niet op een handdoek Dan gaan we toch naar zo'n leuke hippe tent Met palmbomen en gevulde Hoe heten die dingen nou.

Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven.

"Met de sneltrein naar Zandvoort"

Mama zegt dat haar man een ouwe seisieslijmer is,. We gaan naar Zandvoort prés la Mer! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter L van Louis Davids en zie welke nummers wij nog meer van Louis Davids in ons archief hebben staan zoals Zandvoort Bij De Zee.

Nee, O het is zoo'n zaligheid. The white tiger samenvatting Pierre tante Claire en enfin 't geheele husje, zandvoort aan de zee lyrics. Die prefereren Zandvoort want je vindt er meer natuur,! Wanneer het lekker weer is De natuur in blijde lach Haalt pa zijn strooien hoed En moe haar bloesje voor de dag De meisjes maken stijve paviljotjes in d'r haar De jongens kopen 'n zwembroekje dan is het zaakje klaar Om vijf uur 's morgens is het hele stel al in de weer Ze stappen naar 't station en vader zegt: 'Acht buurtverkeer.

Nemen broodjes en koffie mee Oh het is zo'n zaligheid Wanneer je van zandvoort aan de zee lyrics duinen glijdt In Zandvoort bij de zee Mama zit in een kuil Die kleine Kees gegraven heeft En vader staat te grinniken Bij het gemengde bad Mama zegt dat haar man een ouwe seisieslijmer is En tante roept: 'Schei uit nu zus de zee is hier zo fris' Ze plast en tilt met brede zwier haar baaien rok omhoog Maar plots geeft z' een gil en schreeuwt: 'De zee zit in mijn oog.

Wat zijn blini's, zandvoort aan de zee lyrics. Ja, hoe heet dat nou Eeehhh blini's, he theo Nee daar doe ik niet aan Nou dan gewoon op een handdoek Met mijn opblaasbanaan Ik heb ook al geen zwembroek Die kan ik je wel lenen En waar laat ik mijn sleutels.

Vertaling Wanneer het lekker weer is De natuur in blijde lach Haalt pa zijn strooien hoed En moe haar bloesje voor de dag De meisjes maken stijve paviljotjes in d'r haar De jongens kopen 'n zwembroekje dan is het zaakje klaar Om vijf uur 's morgens is het hele stel al in de weer Ze stappen naar 't station en vader zegt: 'Acht buurtverkeer!

Die prefereren Zandvoort want je vindt er meer natuur,. Wat is dat? Nou dan blijf je toch thuis Dat is Nou net Wat ik wil Tussen ons het verschil 'T is met jouw gewoon altijd hetzelfde lied Wat ik wil wil ik wel Wat jij wil wil ik niet Nou dan gaar we toch niet op een handdoek Dan gaan we toch naar zo'n leuke hippe tent Met palmbomen en gevulde Hoe heten die dingen nou?

De meisjes maken stijve papiljotjes in d'r haar. Selecteer waarin je wilt zoeken: Zoek alles Zoeken naar auteurs Zoeken naar titels Zoeken in teksten Zoek auteurs, titels en in teksten. Bekijk de Nederlandse vertaling.

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.