Frozen elsa jurk met lange sleep

Datum van publicatie: 22.02.2021

Nazmiye - De vlecht en handschoenen zijn ook erg leuk.

De droom van elke kleine prinses. Blauw met witte lange mouwen. Simone - Enthousiast voor prinsessenjurkjes door onze dochters hebben we een klein assortiment wat verder zal worden uitgebreid. Frozen elsa luxe roze verkleedjurk frozen elsa deluxe birthday roze prinsessen jurk deze mooie prinses elsa deluxe birthday verkle.

Prachtige jurk voor de verjaardag van onze kleindochter.

Marlous - Inschrijven voor de nieuwsbrief. Mijn 4 jarige dochter is gek op dit kleedje en ze doet het niet meer uit.

Wachtwoord vergeten. M'n dochter had een super kado van de Sint.

Clement - Er wordt veel in gespeeld en de jurk blijft mooi.
  • Ik kon de elsa jurk terug sturen, bij ontvangst zou de goede maat gestuurd worden. Halsteren 29 sep.
  • Mooi jurkje voor prima prijs.

Productspecificaties

Inclusief bijpassende ha. De vlecht en handschoenen zijn ook erg leuk. Erica Nootdorp. Jouw score. Bekijk onze pakketten. Prachtige jurk voor de verjaardag van onze kleindochter.

  • Elsa frozen jurk witte mouwen lange sleep. Elsa, frozen jurk, met sleep.
  • Het knipje dat aan de vlecht vast zit, zit in een inschuifhoesje van zwak materiaal. Een mooie ijsblauwe satijne jurk waarvan het bovenlijfje is bewerkt met blauwe pailletjes en voorzien van een zilveren ijskristal.

Mijn naam, net zoals de dochter het voor ogen had. Super jurk voor een heel blije Elsa-prinses? Leuke jurk met 'n extra lange sleep.

Het is met een lange sleep, mooie kwaliteit. Super snelle service, e-mailadres en site bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats.

31% Korting

Rianne - Super service! Linda Halsteren.

Amsterdam 3 okt. Amsterdam 7 okt. Uw review is belangrijk voor ons. Snelle en goede service. Amsterdam 12 okt. Prachtige jurk, zit mooi en mijn dochter is er niet meer uit te krijgen.

Jurk is lang in verhouding tot de breedte bij de schouders. Dat voegde beter rond de schouderpartij. Ook snel ontvangen! Maatadvies We begrijpen dat een prinsessenjurk zo lang mogelijk mee moet gaan en daar houden we in ons maatadvies rekening mee.

Ilona swart -

Fantastisch mooi jurkje en binnen 48 uur geleverd. Tevens zijn we goed genformeerd over de bezorgstatus. Home Heel Marktplaats 32 resultaten   voor 'elsa jurk met sleep'. Geweldige jurk, voor leuke prijs. Ga in de toekomst zeker nog vaker jurkjes hier bestellen? Barbara Kniest - T enigste wat ik jammer vind is dat ie eigenlijk zo'n 10cm te kort is.

Ga in de toekomst zeker nog vaker jurkjes hier bestellen. De lengte was prima, de rok viel rond haar enkels. Jurk pas goed en spreekt tot de verbeelding. Dochter is helemaal Elsa met deze jurk en accessoires.

De jurk had rond het lijfje niet smaller moeten zijn! Na betaling binnen 24 uur met geregistreerde PostNL post verstuurd? Meet dan de gewenste lengte van de jurk op en kies de bijbehorende jurk.

We adviseren u om te lezen:

  1. Thom
    03.03.2021 13:59
    LindaVonk - Anoniem -

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.