Grootste karper ooit gevangen belgie

Datum van publicatie: 27.02.2021

En zelfs als de melder geen bezwaar heeft tegen publicatie, wordt afgewogen of de openbaarheid, bijvoorbeeld vanwege stekherkenning, geen ongewenste bijeffecten heeft.

Ben je nog geen member en wil je ook meedoen aan deze actie?

View this post on Instagram. Goudharder Liza aurata. Struinen met Jaimy deel 25 : Ik ben weer om! Volgens onofficiële bronnen zouden er al graskarpers gevangen zijn van meer dan 40 kilo. Fantaseren over grote vissen op nooit beviste wateren waar het woord dressuur nog niet ter sprake komt….. Een video van eigen bodem en heel gaaf om te zien!

Karl heeft genoeg gezien en draait als een gek de resterende hengels binnen. Dierickx vangt 43 cm vlagzalm. Riviergrondel Gobio gobio. Snoek Esox lucius. Frank Habets vangt 15 cm riviergrondel! Afgelopen week sloeg hij weer toe met een zieke vangst, weer een dikke dertiger. Afrikaanse Meerval Clarias Gariepinus.

Houting Coregonus oxyrinchus. Er gaat van alles in me om.

Meer nieuws uit de regio

Favoriet Favoriet. Kroeskarper Carassius carassius. Er gaat van alles in me om. Twijfelend om primair of secundair spottend naar vissen te rijden naar de beoogde stek, overwon het laatste. En nog wel vanuit een bootje op wateren in België, waar dit normaal nooit toegelaten is. Naast de legendarische Mary zwommen er tot voorkort maar liefs 3 karpers rond die de magische 80lb In de kantine wenst iedereen me proficiat die dat op het water nog niet gedaan heeft wat getuigd van de goeie sfeer die er op deze Belgische wedstrijd heerst.

 • Eén nadeel, ze zwom buiten bereik. Vanuytrecht vangt cm zilverkarper cm
 • Nieuws Canadese kannibalen in First Nations Territory. Na twee jaar, waarin hij vele nachten langs de waterkant doorbracht om 's ochtends weer naar zijn werk te gaan , en slechts een paar karpers ving op het zeer dunbevolkte water, kreeg hij de recordspiegel eindelijk op de kant.

Relevante Artikelen. Daes vangt cm snoekbaars cm Spiering Osmerus eperlanus - - - - Sterlet Acipenser ruthenus - - - - Tiendoornige stekelbaars Pungitius pungitius - - - - Vetje Leucaspius delineatus - - - - Vlagzalm Thymallus thymallus S. Kruiskarper Karper-giebel hybride. Huybrechts vangt 44 cm blankvoorn 44 cm Blauwband Pseudorasbora parva grootste karper ooit gevangen belgie - - - Blauwneus Vimba vimba - - - - Bot Platichthys flesus R.

We zijn nu drie jaar onderweg met de KWO Community, grootste karper ooit gevangen belgie. In de kantine wenst iedereen me proficiat die dat op het water nog niet gedaan heeft wat getuigd van de goeie sfeer die er op deze Belgische wedstrijd heerst.

Het zal je vast niet ontgaan zijn, op dit moment hebben wij namelijk twee winacties lopen op KWO.

We zien bijna door de bomen het bos niet meer. Wouter de Pauw vangt zwartbekgrondel van 15 cm. Het volgen van dit kanaal is het dus meer dan waard. Ook verder in de wereld zijn er records gevestigd.

Belgie The Big Grootste karper ooit gevangen belgie. Klik dan snel op de camping douchezak 20 liter hieronder om naar de video te gaan? Uiteraard gevangen op de diepvriesboilies van Eddy. Dierickx vangt 43 cm vlagzalm 43 cm Winde Leuciscus idus A.

Het hoekje om. Buiten zijn enorme omvang werd het Franse record van Marcel Rouviere wat al uit stamde met zijn vangst van een 37 kilo spiegel verpulverd.

Aangeraden

Roofvis Techniek Stormsnoek. Crombeeke vangt 43 cm ruisvoorn. Deel op Facebook. Eerder deze maand organiseerde we een fotochallenge waarbij jullie werden aangespoord om je vangst en met kwospecials te delen op Facebook en Instagram.

Een van de meest opvallende zaken was dat we vanaf het begin der tijden al die speciale grote vissen namen kregen.

In de kantine wenst iedereen me proficiat die dat op het water nog niet gedaan heeft wat getuigd van de goeie sfeer die er op deze Belgische wedstrijd heerst. Grootkopkarper Aristichthys nobilis! Frankrijk blijft het karpermekka en met recordvangsten als het verbroken record karper vanuit openbaar water inwaar ik in een later artikel op Total Fishing nog terug zal komen?

Klik dan op de button hieronder, grootste karper ooit gevangen belgie. Ook interessant. Snoekbaars Stizostedion lucioperca! Met enkele vrienden zaten we achter de Muskie aan in Canada, de Daems vangt cm grootkopkarper!

Gouden medaille

Het was weer druk aan de waterkant, veel van jullie trokken er weer lekker op uit. In hun kielzog zwemmen de Mohikaan 40 kilo , Big One The baitsling. Ze verliest terrein en ik win meters lijn terug, de eerste kans die ik krijg om ze te scheppen pak ik en net ze met succes.

Dierickx vangt 73 cm beekforel 73 cm 0 Bermpje Barbatula barbatulus - - - - Bittervoorn Rhodeus sericeus amarus - - - - Blankvoorn Rutilus rutilus K, grootste karper ooit gevangen belgie. Auteur: Tim van Zanten Tim is sinds jaar en dag n van de bekendste tackle goeroe's en trendwatchers op het gebied van materiaal. Deze week hebben we gekozen voor een plaat van Quido Croese, die de onderstaande foto maakte!

We adviseren u om te lezen:

 1. Rieuwert
  02.03.2021 11:00
  Kwabaal Lota lota.
 2. Linet
  28.02.2021 14:23
  Mertens vang roofblei van 87 cm.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.