Intex filterpomp 2271 literuur

Datum van publicatie: 14.01.2021

Wel in combinatie met chloortabletten. Lijkt zijn werk te doen. Komt overeen met de afbeelding van de advertentie.

Schrijf een review. Op deze kan dat helaas niet. Voor de beste gebruikerservaring, zorg ervoor dat javascript ingeschakeld is voor uw browser. Wij hebben de zwembad nog niet zetten in de achtertuin,wacht op een warm dag! Of lees de stap-voor-stap uitleg ' Filterpomp aansluiten ' van onze zwembadspecialist Stefan. Zwembad filterpomp essentieel voor schoon zwemwater. Top snel geleverd en krachtig.

Geen idee wat ik fout doe. Lekt aan de onderkant, en de filter zit heel erg snel vol. Product werkt goed! Na zoeken bleek de pomp te lekken, intex filterpomp 2271 literuur. Merk: Intex. Voldoende ruimte voor de koeling van 2 petflessen van 1,5 liter. Meer details.

Zeker een must-have.
  • Kenmerken van Filterpomp Alle slangen en koppelingen bijgeleverd makkelijk in gebruik.
  • Intex filterpomp 1.

Nieuwste Intex technologie met veel voordelen

Terug Watersport Bekijk alles in deze categorie. De pomp lekt niet meer en doet het verder prima, vooralsnog. Een pomp heb je wel nodig. Persoonlijke mening, koop een zwaardere bij zwembaden groter dan diameter. Gemakkelijk aan te sluiten, geluidloos en hopelijk doet ze haar werk naar behoren slechts enkele dagen in dienst.

  • Waarschuwing: Laatste items in voorraad! Intex filterpomp 1.
  • Terug Tuin Bekijk alles in deze categorie.

Hiervoor is het gebruik van een filterpomp essentieel. Deze pomp past qua aansluiting niet op onderstaande baden. Voor de beste gebruikerservaring, intex filterpomp 2271 literuur, zorg ervoor dat javascript ingeschakeld is voor uw browser. De meegeleverde handleiding vertelt je precies hoe dit in zijn werk gaat. Op advies van Heuts gekocht. Gaat steeds meer herrie maken.

Eenvoudige aansluiting en onderhoud

Goede pomp, maakt wel geluid maar houdt het zwembad goed schoon. Kwalitatief een prima pomp, lange kabel en de juiste accessoires om 'm aan te sluiten op een groot aantal zwembaden.

Cartridge filterpomp.

Zwembad filterpomp essentieel voor schoon zwemwater. Een pomp heb je wel nodig. Doorsnee 38 mm. Samen met de chloor en de stofzuiger heb ik al een paar weken zuiver water. Hopelijk hebben we hem nu goed genstalleerd?

Welke andere items kopen klanten na het bekijken van dit item?

Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden. Komt overeen met de afbeelding van de advertentie. De cartridge in de Intex filterpomp vangt vrijwel al het vuil in je zwembadwater op. Afsluitringen zijn van kunststof, ondanks dat ze vastgedraaid zijn, blijft er een kleine lekkage.

Maar hij doet het super. Lees meer Lees minder. Het zwembadwater blijft schoon, dus de filterpomp doet haar werk. Valt niet tegen. Hele fijne pomp. De Intex filterpomp zorgt voor uitstekende circulatie en filtering, zodat jij de hele zomer lang van helder zwemwater kunt genieten, intex filterpomp 2271 literuur.

Goede pomp naar 2 dagen hebben we het filter wat er in zit schoon gespoeld er zal veel vuil in even onder de kraan en schoon was hij weer.

Verder is het wachten op het betere badweer.

Productbeschrijving

Technische gegevens: Gewicht: 4,7 kg. Geen bijzonder product. Het rechthoekige zwembad heeft een afme

Maakt wel redelijk wat geluid. We weten niet of en wanneer dit item weer op voorraad is. Jammer dat het filter niet goed te reinigen is waardoor er regelmatig een nieuw filter aangeschaft moet worden.

We adviseren u om te lezen:

  1. Amal
    18.01.2021 17:02
    De cartridge in de Intex filterpomp vangt vrijwel al het vuil in je zwembadwater op.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.