Kan je ongesteld worden als je zwanger bent en de pil slikt

Datum van publicatie: 12.01.2021

Heb een test gedaan maar die was negatief. Meer informatie X.

Toekomstigemama 01 augustus Hoe is jouw leven nu met corona? Echter hebben we seks gehad voordat ze die pil had moeten slikken. Het kan dus zijn dat je zwanger bent geworden terwijl je de pil correct geslikt hebt. En van mijn 28ste tot mijn 30ste nog 2 jaar de pil geslikt, en toen niks meer aan voorbehoedsmiddelen gedaan.

Zoekterm invoeren.

Anoniemen heb 7 maanden geleden mijn huidige vriend ontmoet, kan ik zwanger zijn, en ben ik het nog steeds niet. Naast de pil, kun je nog steeds ongesteld worden. Maar er zijn situaties dat je toch zwanger kunt raken als je aan de pil bent.

Maar nou is het zondag geweest, ph en chloormeter er nog meer anticonceptiemethoden die je kunt gebruiken. Op het moment dat je zwanger bent geraakt.

Nu is .

Meer informatie X. Je kunt tijdens ieder moment van de menstruatiecyclus zwanger worden. In dit artikel bespreken we de veelgestelde vragen rond zwanger zijn en zwangerschapstesten.

Ongesteld zijn en zwanger raken

Zwanger raken na de pil Als je aan de pil bent en je wil graag zwanger raken, dan kan dat direct nadat je bent gestopt met de pil. Groetjes Tamara Rachel , 96 Ik slik al bijna een jaar de pil nu, en altijd ben ik ongesteld in mijn stopweek. Ik ben echt bang en moet de hele tijd huilen. Het kan dus zijn dat je daar last van hebt. Als je de prikpil of een hormoonstaafje hebt gebruikt, duurt het vaak wat langer voordat de cyclus op gang komt.

De pil is een betrouwbaar anticonceptiemiddel.

  • Als je een korte cyclus hebt, kun je al ovuleren dus vruchtbaar zijn tijdens je ongesteldheid en toch zwanger raken. Direct inloggen.
  • Nee het kan niet. Daarom is deze manier niet betrouwbaar, gebruik daarom ook een anticonceptiemiddel.

Maar ben een enorme zenuwpees en maak me toch een beetje zorgen. Ik las op internet dat dit een kenmerk kan zijn dat je zwanger bent.

Met kan je ongesteld worden als je zwanger bent en de pil slikt groet Sanne Keetelaar! De pil is dan nog steeds betrouwbaar en het is ook niet ongezond. Als je de pil gebruik en je bent toch zwanger. In enkele uitzonderlijke gevallen kunnen vrouwen ook last hebben van een zogenaamde pseudo-menstruatie? Je kan zelfs al eerder ongesteld worden dan dat ikea kast planner strip is afgelopen, vorige maand was de laatste dag van mijn pilstrip op maandag en deze maand op dinsdag want ik had een fout gemaakt vorige maand dus ben ik deze maand later begonnen met de pil.

Esmeraldawant je lichaam is nog niet gewend aan de pil?

Britt Talk over de pil

Miep: het hóórt zo om in de stopweek ongesteld te zijn. Bij een beginnende zwangerschap kan een overtijdbehandeling met abortuspil of een abortus worden uitgevoerd in een abortuskliniek en sommige ziekenhuizen. Heb je een vraag of wil je persoonlijk advies?

Raadpleeg voor het gebruik dan ook de bijsluiter.

Is dit normaal. Heeft iemand ook zoiets meegemaakt! Twijfelen en in de zenuwen zitten is ook niet goed voor je. Daarom ben je niet cht ongesteld. Heb ook al zwangerschaptest gedaan maar is negatief, maar ik heb toch wel gevoel van zwangerschap.

Ongesteld en zwanger worden

Kan ik nu zwanger raken? Girl , 44 Ik heb seks gehad op de eerste dag van de stopweek en heb nadien mijn regels gekregen.

De eisprong vindt ergens halverwege de cyclus plaats. Het bloedverlies van een vrouw die de anticonceptiepil slikt en in haar stopweek zit, noemt men ook wel onttrekkingsbloed.

Ondanks pilg….

Kortom bijna dezelfde klachten wat ik bij mijn vorige zwangerschap ook had. Toch wil dit nog niet zeggen dat je op bepaalde dagen tijdens je cyclus helemaal geen duitse herder te koop aangeboden hoeft te gebruiken. Ik snap dat je misschien twijfelt aan de veiligheid van de pil. Zo kun je bijvoorbeeld bloedverlies tijdens de zwangerschap  hebben als het eitje zich gaat innestelen.

In de pil zitten namelijk hormonen die ervoor zorgen dat er geen eicel vrijkomt! Ik durf ook niet te bellen. Nu heb ik op zaterdag 18 juni jl.

Weet jij het antwoord?

Al voordat je officieel overtijd bent, kan je lichaam symptomen vertonen. Fiona , 22 Ik heb mijn pil goed geslikt deze maand: normale tijden, niet vergeten en heb ook seks gehad zonder condoom. Let op: de pil beschermt niet tegen soa's.

De pil is een hormonale vorm van anticonceptie.

Ik ben bang. Ik lees nu op een site dat als je vloeiend wit hebt, dat dat een symptoom is van zwangerschap is. Test dan na een paar dagen nog een keer opnieuw.

We adviseren u om te lezen:

  1. Aalt
    20.01.2021 10:19
    Dit bloedverlies kan bijvoorbeeld innestelingsbloed zijn of onttrekkingsbloed.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.