Laptop start niet meer op asus

Datum van publicatie: 20.02.2021

Dit is volledig normaal en geeft aan dat Windows alle bestanden van de harde schijf aan het inlezen is die nodig zijn om de pc op te kunnen starten. Geplaatst: 3 januari

De laatste keer heeft u hem op de gebruikelijke manier afgesloten en nu u de computer weer wilt opstarten doet hij het niet. De powerdrainactie is gelukt! Heeft u een laptop of tablet die niet wil opstarten? Zodra ventilatoren zijn gaan draaien en indicatielampjes zijn gaan branden of geknipperd hebben, voert de pc automatisch een controle uit waarbij gekeken wordt of alle vitale onderdelen zoals processor, videokaart, geheugen en harde schijf werken en voldoende stroom krijgen.

Mijn asus laptop reageert niet meer, ik kan hem nog wel aanzetten en zie het scherm maar als ik ergens op klik reageert die niet. Review: Samsung Galaxy Z Flip — dit formaat is veel beter. Hoe zit het met de stroom connectie van de laptop zelf?

In een dergelijke situatie is alles met uw pc hoogstwaarschijnlijk dik in orde, maar gaat er in Windows iets fout met de opstartprocedure! U kunt met de herstelopties van Windows 10 onder andere proberen om laptop start niet meer op asus systeem te herstellen met Systeemherstel of ervoor kiezen om de pc opnieuw in te stellen. Ik ben benieuwd of dat lukt! Rest van beeld is zwart. Windows 10 Oktober Update schorsen wegenbelasting camper nu te downloaden.

 • We weten echter niet of er een uograde naar Windows 10 is uitgevoerd geweest. Zo speel je muziek af met de app Files by Google.
 • Is een vaste pc. U kunt dit doen via onze Facebook pagina, of als reactie onder dit bericht.

Welkom op PC Helpforum! Gratis drie maanden Apple Arcade bij aanschaf iPhone Beste mensen, Heel hartelijk dank.

Waarschijnlijk is hij bezig met het downloaden en installeren van een update. Samsung onthult Galaxy A42 5G: quad-camera en 5.

 • Hebt u een melding getoond gekregen die u niet eerder hebt gezien? Klik in dit scherm op de optie Problemen oplossen.
 • De powerdrainactie is gelukt! Volg ons.

Geen resultaat. Help niet. Een andere manier om te controleren dat het niet aan uw stroomtoevoer ligt is het testen van een gewone huis lamp op de stekkerdoos.

Spring naar de content Home Tips en trucs Windows Computer start niet op, wat kan ik er aan doen, laptop start niet meer op asus. Op het moment dat het u gebeurt, kan er makkelijk enige paniek uitbreken.

Wat gebeurt er wèl als u de pc aanzet?

Bedankt voor het antwoord! Het kan natuurlijk ook dat deze kapot is. Als hij soms per ongeluk aan gaat dan werkt hij wel.

Samsung Galaxy S renders geven eerste blik op nieuwe smartphone. Dit betekent niet naar de winkel rennen voor een nieuwe. Start hem op en druk dan op het lampje naast de startknop en hou het zolang vast tot alles uit isprobeer daar eens mee op te starten.

Iets wat minder vaak voorkomt is een laptop start niet meer op asus stroomkabel, laptop start niet meer op asus. De mogelijkheid bestaat echter dat ook het proberen te herstellen van Windows vanaf gepasteuriseerd ei kopen albert heijn installatie-dvd niet lukt.

Als dat niet lukt probeer dan eens het volgende: Als je over een installatie dvd of usb stick van om het even welke Windows versie beschikt, dan start  hij vanzelf  op of  je moet hem aan zetten ,dan komt er een melding dat hij ontoezeglijk uit is gegaan.

Log in om dit te volgen    Volgers 3. Zijn je Google Play notificaties weg? Ik heb een medion computer gekocht in en ik denk dat ik er windows 10 op heb staan.

 • Ook bv een fout bij het instellen van de juiste frequentie voor het interne geheugen kan ervoor zorgen dat uw computer niet opstart.
 • Bij aankoop stond er Windows 8.
 • Groet Bert Hongarije.
 • Na ingeven achtwoord verschjnt kleine popup met tekst persoonlijke nstellingen reageert niet.

Ja zou systeemherstel kunnen proberen! Is een vaste pc. Windows Goed opletten wat er wl gebeurt als u de computer aanzet, zou u dan ook al een eind op weg kunnen helpen bij laptop start niet meer op asus achterhalen waarom de pc niet start.

Neem in dit geval contact op met een computer reparateur om uw voeding te vervangen. Maar ook Windows kan door verschillende oorzaken dusdanig beschadigd raken dat het besturingssysteem niet langer in staat is om de computer op te starten!

Zwart scherm de computer start niet door. Zo check met je Google of je wachtwoord gestolen is.

Vrageninfo

Deze zijn voor rond de tien euro al op het Internet te vinden. Goed opletten wat er wèl gebeurt als u de computer aanzet, zou u dan ook al een eind op weg kunnen helpen bij het achterhalen waarom de pc niet start.

Zoeken in. Ik zelf denk aan een slechte geheugenlat, moederbord defect of cpu defect.

Volg ons. Google Assistent krijgt veel betere integratie met apps op Android. Wanneer het normaal opstarten van de computer niet lukt, maar de computer start wel in de Veilige modus. Ik hebbhem na laten kijken maar ze konden hem niet maken.

We adviseren u om te lezen:

 1. Ertan
  24.02.2021 06:34
  Heb een Asus laptop Serie N76V. Maar alles verwijderen en helemaal opnieuw beginnen met een frisse lege pc is ook mogelijk.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.