Niet ongesteld na zwangerschap

Datum van publicatie: 17.10.2020

Door op verzenden te klikken, bevestig ik dat ik de volledige inhoud heb geschreven en dat ik instem met de Algemene voorwaarden. Sommige vrouwen hebben last van het constant dragen van verband. Na een bevalling duurt het even voordat de normale menstruatie weer op gang komt.

Wil je geen hormonen meer in je lichaam stoppen? Over bloedverlies, vruchtbaarheid en anticonceptie na de bevalling. Dat hoeft niet, maar de kans is vanaf vier tot zes weken na de bevalling wel groot. Dat kan via dit formulier. Dit komt doordat de hoeveelheid hormonen in het bloed wisselt. Als je eenmaal ovuleert dan kun je zwanger raken ook al ben je nog niet ongesteld geweest na je bevalling.

Gedrag en humeur 5. Ook kun je last krijgen van afscheiding. De eerste dagen na de bevalling heb niet ongesteld na zwangerschap hevig bloedverlies, meer dan je gewend bent tijdens een menstruatie. Het kan op zich geen kwaad als de menstruaties door het sporten tijdelijk wegblijven!

Project baby: 'test 1, 3 test'.

 • De eerste menstruatie na de bevalling Nadat je bent bevallen van je kindje kun je nog ongeveer een week lang last hebben van bloedverlies. Gedrag en humeur 5.
 • De menstruatie komt vervolgens vanzelf weer op gang. Volgens deskundigen kan de ene cyclus 24 dagen duren, terwijl de volgende 28 dagen duurt en de daaropvolgende 35 dagen.

Kraamvloed

Meer tonen. Doorgaan met. Sommige vrouwen hebben last van het constant dragen van verband. Meer informatie. Weetjes clock copy Created with Sketch.

 • Kan reactie niet melden. Tijdens de zwangerschap hebben je hormonen flink van zich laten horen hallo pijnlijke borsten, humeurwisselingen en vermoeidheid en de tijd gehad om je lichaam op zijn kop te zetten.
 • De combinatiepil wordt bijvoorbeeld afgeraden als je borstvoeding geeft. Op basis hiervan passen wij de inhoud, communicatie en de advertenties op onze website aan.

Het hormoon dat voor de melkproductie zorgt, heeft invloed op wanneer je weer voor het eerst ongesteld wordt. Dat betekent ook dat je weer ongesteld wordt. De reden van jouw uitblijvende menstruatie na de bevalling is heel simpel: hormonen! Zwangerschapskalender Hoeveel weken ben je zwanger. In principe kun je je eerste menstruatie na een week of zes tot acht krijgen, maar het kan ook drie maanden duren. Niettemin kunt u op de site surfen en onze inhoud bekijken.

Volg ons Facebook Twitter, niet ongesteld na zwangerschap.

Door borstvoeding blijft menstruatie langer uit

Ook partners vinden het spannend. Lang niet alle anticonceptie pillen zijn geschikt voor vrouwen die borstvoeding geven. Studio Noos. Als u een hormoonspiraal heeft of heeft gehad kan de menstruatie een paar maanden wegblijven.

Dat is een normaal verschijnsel. Inhoudsopgave 1. Vruchtbare dagen 4. Vond jij het ook zo fijn om even niet ongesteld te zijn tijdens je zwangerschap alhoewel je genoeg andere ongemakken ervoor in de plaats kreeg. Wanneer weer vruchtbaar.

Waarom blijft mijn menstruatie uit?

Auteur: Redactie Gezondheidsplein. Gebruikt u medicijnen die de menstruatie kunnen tegenhouden? Inloggen Registreren. Borstvoeding en menstruatie Het geven van borstvoeding kan van invloed zijn op het uitblijven van de menstruatie na de bevalling. Een ovulatie vindt plaats voordat je ongesteld bent.

 • Wat mis jij het meest nu je moeder bent?
 • Dit wordt de kraamvloed genoemd.
 • Wat is het Wat is ongesteld zijn menstruatie?
 • Inloggen Registreren.

Wie weet staat jouw verhaal binnenkort anoniem op de site. Als je borstvoeding geeft, dan factuur engels vertaling je niet wanneer je voor het eerst na de bevalling weer ongesteld wordt.

Lees bij stress wat u daar zelf aan kunt doen. Maar ook als je de volgende symptomen hebt, 9 maanden af". Wil je geen hormonen meer in je lichaam stoppen. Volg ons:. Laatst herzien op 1 mrt Ze zeggen niet voor niks "9 maanden op, neem altijd contact op met een arts om je te niet ongesteld na zwangerschap controleren:.

Lang niet alle anticonceptie pillen zijn geschikt voor vrouwen die borstvoeding geven, niet ongesteld na zwangerschap.

Je reactie toevoegen

Zoeken naar:. Dan kunt u met uw huisarts bespreken of het nodig is daar iets aan te doen. Wanneer de eicel wordt bevrucht, kan deze in het slijmvlies verder groeien. De eerste nieuwe eisprong vindt namelijk twee weken vóór de eerste menstruatie plaats.

Overzicht onderwerpen. Volg ons:. Gerelateerde berichten?

We adviseren u om te lezen:

 1. Asad
  17.10.2020 19:53
  Na je bevalling wordt je lichaam langzaam weer de oude. New born set.
 2. Alysha
  24.10.2020 20:35
  Een ovulatie vindt plaats voordat je ongesteld bent. Als je flesvoeding geeft word je meestal na een week of 6 tot 8 weer ongesteld.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.