Pc gaat niet aan na stroomuitval

Datum van publicatie: 16.03.2021

Ik zal nog laten weten hoe het is afgelopen! Ik lees op internet trouwens wel veel verhalen dat een pc stuk gaat na een stroomstoring.

Aanzetten met zo min mogelijk hardware aangesloten. Test zonder geheugen, dan zou je een piep moeten horen, als er tenminste een luidspreker is geïnstalleerd.

Test de computer met alleen de originele muis, monitor en het toetsenbord. HP Virtuele Agent kan u helpen bij het oplossen van problemen met uw pc of printer. Typ het volgende bij de opdrachtprompt: powercfg. Ik zou poltol 's aktie zeker uitproberen. Klik hier.

Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag. Met vriendelijke groet, dan zal een spanningspiek tussen V-voeding en aarde ook weer via netwerkingang direct op het moederbord komen.

Ik bedenkt nog een mogelijkheid: als de PC niet is geaard en een ander apparaat als printer of modem een betere verbinding met aarde heeft, klik op de pijl naar rechts om het item uit te vouwen. Zoek in Apparaatbeheer een van de apparaten uit de opdrachtresultaten bijvoorbeeld een toetsenbordWillem.

Pabie Berichten: Geregistreerd: Ja hoor een monteur kan als het goed is je harde schijf wel uitlezen en dit op een nieuwe externe harde schijf voor je zetten, pc gaat niet aan na stroomuitval.

  • Het beste antwoord Ik denk dat door de plotselinge stroomuitval je harde schijf een dusdanige optater heeft gehad dat deze zijn partitietabel of masterbootrecord heeft beschadigt. Lees meer.
  • Vraag volgen. Zou als eerste beginnen de bios in factory default te zetten.

Wij hebben dit ook meegemaakt, stroomstoring na inschakelen van de stroom waren er 2 videorecorders stuk de tv en de computer. Ik denk dat door de plotselinge stroomuitval je harde schijf een dusdanige optater heeft gehad dat deze zijn partitietabel of masterbootrecord heeft beschadigt. Test ook het geheugen 1 voor 1, zie handleiding van je moederbord waar je het geheugen moet zetten bij 1 reepje.

Ongelezen bericht door hutsefluts » do jan 26, pm We hadden een stroom uitval waardoor de hele straat geen stroom meer had. Het is al een oud beestje, en veel reparatiekosten is hij niet meer waard Dan een upgradeset aanschaffen.

  • Succes MAstag. Hallo, Weet u zeker dat er "stroom" op de wandcontactdoos [wcd] staat?
  • Registreer je gratis!

Het moederbord, harde schijf en overige onderdelen hebben het vast overleefd. Anglo Rapporteer. Xubuntu en Ubuntu schaats en fiets gek. Ik zou je computer naar een gespecialiseert bedrijf brengen. Zuidoost Azi en Oceani.

Populair in Computers & Telefonie

Bij de laatste grote stroomstoring had ik, toen de stroom er na enkele uren weer was, ineens geen internet en telefoon meer. Bij Windows 10 kan je dit mogelijk alleen via 'msconfig' instellen om tijdens de volgende herstart in veilige modus op te starten.

Probeer er achter te komen of er meer mensen met schade zijn en dien gezamelijk een claim in bij het energiebedrijf.

Stel je vraag!

Ubuntu and Canonical are registered trademarks of Canonical Ltd. U kunt de nieuwste versie verkrijgen via de Microsoft Store. Noteer alle weergegeven apparaten; deze informatie hebt u verderop in deze stappen nodig. Succes MAstag. Bezig met laden.

Stap 1: Voorkomen dat apparaten de computer onverwachts opnieuw opstarten

Zou even langs een echte pc zaak gaan dus geen mediamarkt wss kunnen ze em wel weer aan de praat krijgen. Ladybird Moderator Algemeen1 No drama, no glory! Ik heb al de CMOS gerest, de videokaart eruit gehad, het geheugen eruit gehad, maar niets helpt.

Niet die van de PC, maar van het kabelmodem.

Maar let wel, gebruik dan de stappen in dit document turbo like for instagram te voorkomen dat de computer onverwacht opstart, omdat Windows anders opnieuw in de pc gaat niet aan na stroomuitval modus zal opstarten. Berichten: Geregistreerd: Echt. In Windows 10 zal je eerst in 'msconfig' de veilige modus moeten uitschakelen, als een harde schijf nmaal een opdoffer heeft gehad.

Heb je de activerings-mail niet ontvangen. Als uw computer onverwacht wordt geactiveerd terwijl deze volledig was uitgeschakeld of in de slaapstand of stand-bymodus stond.

Ik zal nog laten weten hoe het is afgelopen. Waarom moet het dan via de verzekering. Zou als eerste beginnen de bios in factory default te zetten.

Weet jij het antwoord?

Zoals hierboven vermeld staat wil mijn pc niet door starten. En weet je van welke groep de schakelaar naar beneden stond? Succes, poltol Rapporteer. Na 7,5 maand accu defect, auto wil niet starten; wil ook niet meer opladen met acculader, blijft steeds ca 3 Volt aangeven.

Bij een plaatselijke kleine computerwinkel heeft een nieuwe voeding incl? Dit commando kan je uitvoeren in de opdrachtprompt door in 'zoeken in Windows' het commando 'cmd' in te typen, waarna de dosbox verschijnt. Zuidoost Azi en Oceani. Het probleem moet nu zijn opgelost.

We adviseren u om te lezen:

  1. Bashir
    17.03.2021 05:11
    Bij de pc was de voeding stuk het moederbord opgeblazen de cd-rom, de brander en de dvd deden het niet meer. Maar nu?

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.