Post naar canada versturen

Datum van publicatie: 16.02.2021

Hoe werkt het? Bij ParcelParcel maken we het versturen van een pakket ook voor bedrijven zo goedkoop én eenvoudig mogelijk. Bereken verzendtarief.

Importzendingen worden goed gecontroleerd door de douane van Canada. Maar steeds meer landen — zoals Amerika, Brazilië en Rusland — sturen nu al zendingen retour die niet zijn voorzien van barcode en niet digitaal zijn voorgemeld. Pakket versturen Canada: douane Voordat je jouw pakket verstuurt, is het verstandig om de restricties die gelden voor zendingen naar Canada goed door te nemen.

Zodra je weet wat de grootte en zwaarte van jouw pakket is, kan je deze vergelijken voor de goedkoopste optie. Het pakketje wordt door onze koeriers bij je opgehaald op een moment dat het jou uitkomt. Een douanefactuur is een formulier waar alle goederen zijn gespecificeerd die jij wilt versturen.

Chat met een specialist Start chat? Locatie: Belgi Nederland Belgi Nederland! Van Dit veld is verplicht. Van iedere vervoerder ziet u het servicelevel, de ophaaldatum. Bij ParcelParcel betalen particulieren vooraf en bedrijven achteraf per digitale factuur.

Het pakketje wordt door onze koeriers bij je opgehaald op een moment dat het jou uitkomt.
 • Direct contact met onze klantenservice Klantbeoordeling Cheapcargo. Jouw pakket wordt bij je thuis opgehaald.
 • Dit geldt voor alle buitenlandse bestemmingen. Toggle navigation.

Ik wil het soort zending bepalen

Volgens de website van Post. Als je het pakket verstuurd zet er dan eerlijk op het formulier wat je opstuurt. De calculator kun je gebruiken om verzendtarieven te vergelijken voor zowel exportzendingen als importzendingen. Lees hier meer over cookies en over hoe we ze gebruiken. In de vergelijkingstool van CheapCargo voert u het verzendadres en afleveradres in. Stel dat je een cd zonder doosje in een A4'tje vouwt en dit in een envelop stopt om naar Duitsland te versturen.

De douane is een overheidsinstantie en heft in bepaalde gevallen invoerrechten om de eigen markt te beschermen.

 • De klant kan dat online doen via  jouw.
 • In Nederland kennen we het briefgeheim, daarom zullen zendingen in Nederland niet worden geopend of gestuit.

Kijkend op de website van Post! Je verzekert jouw post naar canada versturen tegen schade, post naar canada versturen, neem gerust contact met ons op. Pakket Document Pallet? Verstuur nu een pakket   Pakket versturen Canada   Wanneer u een pakket gaat versturen naar Canada is uw pakket wel een aantal dagen onderweg.

Wil je meer weten over levertijden, diefstal en vermissing. De gevolgen als je het verkeerd doet Maar stel nou dat je dit allemaal niet weet en toch gewoon een cd in een envelop met postzegels naar de VS stuurt, wat dat.

Boek uw zending online

De gebruikte url is ongeldig. Het is bovendien ook mogelijk om met een creditcard Visa, Mastercard en American Express te betalen. Bekijk hier alle landen die vallen onder de Europese Unie.

Waardepapieren die een commercile waarde vertegenwoordigen, zoals cadeaubonnen of concertkaarten. Daarnaast eisen landen dat PostNL de informatie over die zendingen digitaal en vooraf met ze deelt.

Op basis van hoeveel zendingen je verstuurt ontvang je een bepaalde korting op het verzendtarief volumekorting. Daarnaast is het ook prettig als de verzendkosten niet al te hoog liggen, post naar canada versturen. De afbeelding is te groot of heeft het onjuiste formaat.

Vergelijk alle vervoerders

Het is bovendien ook mogelijk om met een creditcard Visa, Mastercard en American Express te betalen. Bereken eenvoudig de verzendkosten voor jouw pakje, document of pallet via de bovenstaande calculator. Als jouw zending binnen de Europese Unie blijft bijv. We hebben reeds een reactie van je ontvangen, bedankt! Je kunt via de bovenstaande tariefcalculator zelf kiezen of je de zending direct wilt aanmelden of dat je een vrijblijvende offerte e-mail wilt ontvangen.

 • De regels voor het versturen van goederen in een envelop naar het buitenland worden anders.
 • Dat is wel zo veilig.
 • Dit is kosteloos.
 • Dat is wel zo veilig.

Veelgestelde vragen Wie zijn wij ParcelParcel? Misschien leuk om te weten: Op zondag is er een tv programma op Veronica "Border Security". Jouw pakket wordt bij je thuis opgehaald. Wij zien dit als een stukje service omdat menig particulier niet veel ervaring heeft met het opstellen van een douanefactuur.

Bereken verzendtarief. Betaal veilig en print uw verzendlabel, post naar canada versturen. We lezen alle beoordelingen en gebruiken deze om onze service ng verder te verbeteren.

Pakket Canada: welke vervoerder?

Als je een vrijblijvende offerte per e-mail via de calculator hebt ontvangen dan wordt dit tevens weergegeven in jouw offerte. Talsma vertelt: ' In essentie geldt dat een ''goed'' een fysiek voorwerp is anders dan papier en dat papier in de categorie documenten valt. Ze worden altijd doorgezet naar het land van bestemming.

Talsma: ' We kunnen niets zeggen over de controle in andere landen. Post naar canada versturen die bijvoorbeeld via Catawiki verkopen zijn nu al compliant: hun zendingen worden standaard voorzien van barcode en data? Talsma: ' De regelgeving geldt voor alle landen die aangesloten zijn bij de Wereldpostunie en is dan ook niet gebonden aan EU of non-EU. Wat doet dierenasiel met franse bulldogs postbedrijf om handelssites als bijvoorbeeld Marktplaats hierover actief te informeren, post naar canada versturen, zodat die hun gebruikers hierop kunnen wijzen.

We adviseren u om te lezen:

 1. Benno
  24.02.2021 15:21
  Pakket versturen Canada: douane Voordat je jouw pakket verstuurt, is het verstandig om de restricties die gelden voor zendingen naar Canada goed door te nemen.
 2. Pavan
  18.02.2021 16:35
  Plaats antwoord. Nederland - Italië dan komt jouw zending niet langs de douane en is er daarom geen douanefactuur benodigd.
  Michelangelo
  18.02.2021 14:05
  Standaard worden eventuele douanekosten belast aan de ontvanger. Het is aanbevolen om noppenfolie als opvulmateriaal te gebruiken.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.