Restaurant de lengel

Datum van publicatie: 21.02.2021

Kan een veganist goed eten bij dit restaurant? Ook het brood van de bakkerij is de moeite van het meenemen waard. Bezienswaardigheden in de buurt.

Martin van Beersum. Daarna fiets je via het betonfietspad langs de Oude IJssel naar Ulft. Schakel JavaScript in of upgrade je browser. Meerdere malen in dit restaurant gegeten en altijd de zelfde tafel. Rijke keuze en goed van smaak. We hebben er ook al ontbeten en dit is ook erg goed en niet duur.

Ook het brood van de bakkerij is de moeite van het meenemen waard! Schrijf een beoordeling. Ziet er ook allemaal verzorgd uit. Fietsroute Restaurant de lengel de nieuwe eigenaresse neemt alles zo goed over, alsof ze er al jaren staat. Bezienswaardigheden in de buurt.

Robert 11 punten. En personeel erg aardig. Zag er echt heel leuk uit en hebben heerlijk buiten gezeten.

Meer informatie

Via Duitsland ga je vervolgens terug naar 's Heerenberg. Antwoord van Rob P Gelegenheid beoordeeld. Niet de moeite waard. Alle talen. Lijst wordt bijgewerkt Wij hadden deze tafel omdat er 3 mensen zijn die slecht ter been zijn. Eten is goed kwa smaak, maar de temperatuur kan beter.

  • Peter jansen. Gegeten op aanraden van vrienden.
  • Ik heb er heerlijk gegeten, de biefstuk was echt supermals! Waardoor je regelmatig met de rug naar de anderen zat.

Beoordelingen filteren. Zag er echt heel leuk uit en hebben heerlijk buiten gezeten, restaurant de lengel. Meer routes Vandaag voor t eerst wezen eten bij de lengel! Alleen de wespen op het terras in de zomer vind ik wat minder.

Algemeen over Restaurant De Lengel

Matig 1. Datum van bezoek: oktober Beoordeeld op 3 september via mobiele applicatie Uit eten i. Weet niet of er een andere kok zit.

Lees ook onze privacyverklaring. En dit terwijl het tot Datum van bezoek: oktober Mooi bedrijf, vlees portie. Groetjes sabine.

Meer over deze bezienswaardigheid

Het eten zelf is te doen, maar niet bijzonder. Bij binnenkomst bleek dat de tafel al was bezet door een andere groep. Waarderingen en beoordelingen 4,5  39 beoordelingen. Was voor mij niet alleen eten, maar een avond uit.

En de nieuwe eigenaresse neemt alles zo goed over, restaurant de lengel ze er al jaren staat. Het eten was voortreffelijk. Joke en Wim Bos 11 punten. Klik hier om dit bericht te verbergen. Onze complimenten Dat maakte deze avond tot een onvergetelijke ervaring voor mij en de rest van de Familie. Rijke keuze en goed van smaak, restaurant de lengel. Voorgerechtjes waren lekker?

Je kunt deze functie momenteel niet gebruiken

Bovendien maken ze waar wat ze zeggen, uitstekend en gezond eten voor een echt betaalbare prijs. Niet te lang en niet te kort! Restaurant De Lengel. Bekijk wat reizigers erover zeggen:.

Is dit restaurant een verborgen juweeltje of een interessant alternatief. Netty spanbroek. Heel goed .

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.