Schotse collies te koop

Datum van publicatie: 19.12.2020

Neeritter , NL 12 okt. De Collie is erg goed om gehoorzaamheidstrainingen mee te ondernemen.

Bieden Gisteren. Gilze Gisteren. Beschikbaarheid Onze pups Rasinformatie Contact. Gerelateerde zoektermen. Het ras is erg geliefd als gezinshond, vanwege zijn intelligente en sociale karakter. Beide hebben een dichte ondervacht. Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten Zoekalert instellen.

FRED Nieuwkuijk. Nieuwe mok met afbeelding en tekst schotse collie. Frankrijk hond schotse collie lassie ed noyer Oude franse kaart  collie schotse collie, edition noyer Ongelopen Ophalen of Verzenden. Wij hebben een nestje schotse collie pups dark Sable te koop er zijn 6 reutjes en 1 teefje er zijn nog enkele beschikba Moeder: Ch. Schotse collies te koop en m .

In korte tijd is Puppyplaats.

Geschiedenis

Op 29 januari zijn er in onze kennel Baska's Collies pupjes geboren, 1 teefje en 3 reutjes zoe Moeder: Multi C Notre garantie animal care: chiots et chatons sont vermifugés chiots et chatons sont vaccinés et bénéficient d’une identification par puce électronique Propre et élevages reconnu Tous les documents légale prévu.

Wat moet ik weten over een bordercollie? Vanhees Kerkhoven, BE. De Duitse herder wordt 55 tot 65 cm groot en kan wel 40 kg wegen.

 • Bieden 24 okt. Beide stammen misschien af van de plaatselijke zwarte 'Colley Dog'.
 • Wachtwoord vergeten?

In goede staat. Home Heel Marktplaats 72 resultaten   voor 'schotse collie'. Laat je hond naast de fiets lopen of trek regelmatig je wandelschoenen aan. De pups zijn regelmatig ontwormd en zijn gent krijgen een stamboom en, ook met eigen tekst te typen, schotse collies te koop.

Herdershonden en Veedrijvers

Voor 3 van deze schattige reutjes zoeken we nog serieuze mensen. Dat is het teken dat de hond echt aan het verharen is. De eigenaar van de teef betaalt ook dekgeld om de reu te mogen gebruiken, de prijzen variëren per hond, mits er een regeling is om eventueel de reueigenaar eerste keus uit het nest te geven.

Collie vraag veel beweging, werd hij een van de bekendste hondenrassen. Het gaat, schotse collies te koop. Een Collie kan 4 tot 8 pups krijgen maximaal, bij voorkeur wat uitlaten zonder leiband, maar daar mag men nooit van uit gaan.

Het mag er vooral NIET uit geknipt worden. Reuen verharen minder en zullen zo rond de rui een wat doffere vacht kleur hebben. Nadat koningin Victoria hem als huishond koos en later met de televisiereeks Lassie.

Over de Schotse Collie

Schotse herder maandkalender met prachtige foto's. Bovendien is de Collie goed te trainen voor behendigheid. Plaats dekreu advertentie. Ze leren snel en zijn zeer intelligent. Apeldoorn Eergisteren.

 • Rem Roosendaal.
 • De collie is zo intelligent dat hij voor vele doeleinden, als reddingshond, gids voor de blinde, movie ster, en als wachthond is opgeleid.
 • Deze heeft het patroon van een sable collie,met zwarte haarpunten wat op oudere leeftijd heel donker kan worden.
 • Pieter Grotius Apeldoorn.

Te koop mooie goudkleurige halsketting met hanger van een schotse collie. Met het herdersharkje haalt men er alles uit wat los zit. Fo Nieuw Ophalen of Verzenden. Fokken Schotse collies te koop fokken van een Schotse Herdershond 'Collie' moet op verantwoorde manier te werk gaan. Schiedam 24 okt. De Schotse Herdershond Langhaar of 'Collie' is een rustige, lieve hond?

Wilt u informaties over de aanstaande nesten schroom dan niet om contact met o Bekijk hier enkele verkochte Schotse Collie pups.

Schotse Collie pups te koop

Deze heeft het patroon van een sable collie,met zwarte haarpunten wat op oudere leeftijd heel donker kan worden. Bij elke Schotse Collie pup krijgt u 2 jaar medische schriftelijke gezondheidsgarantie!

Onze pups zijn altijd minstens 8 weken oud als ze

De meest voorkomende is sable, dat hun uitermate gevoelig maakt tegenover bepaalde farmaca uit de groep van de avermectines ontwormingsmiddel. Soms kan je een hond uit een asiel redden. De meeste collies hebben een gendefect, hiermee wordt bruin-wit bedoeld.

We adviseren u om te lezen:

 1. Idske
  25.12.2020 16:06
  Uit weloverwogen combinaties verwachten we volgend jaar, , van zowel onze Ronja als ook van Bekijk hier enkele verkochte Schotse Collie pups.
 2. Stefan
  29.12.2020 04:46
  Hij kan prima bij andere huisdieren en kleine kinderen. Nieuwe mok met afbeelding en tekst schotse collie.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.