Sleutel vast in contactslot volvo

Datum van publicatie: 11.01.2021

Leer even de indeling van het forum kennen, dit hoort niet thuis in Algemene discussie. Probeer eens wat grafietpoeder in het slot te spuiten.

Stuur ons gerust een e-mail als je nog verdere vragen hebt. Ook vuil in je slot kan de boosdoener zijn. Temperatuurwisselingen, hitte en stevige vriestemperaturen hebben effect op het slot. Het kan zomaar zijn dat u veel moeite en tijd kwijt bent zonder direct resultaat. Re: Sleutel soms vast in contactslot Ja het is een automaat,ik dacht ook dat het met de P stand te maken had maar rommelen met de pook of in en uit schakelen heeft geen effect.

En kijk uit voor je mooie bekleding: deze vloeistoffen geven gemene vlekken.

Probeer tijdens het trekken van de sleutel je stuur een beetje heen en weer te bewegen, sleutel vast in contactslot volvo. Te koop bij Gamma en soortgenoten. Veel succes. Laatst gewijzigd door Toki; om Het slot heeft een aantal interne elementen die kunnen verschuiven waardoor uw slot blokkeert. Of zou het toch iets zijn wat in de schakelpook zit?

Het is een veelgenoemde oplossing op allerlei forums.
 • Als het de stuur van uw Volvo XC90 dat is geblokkeerd , aarzel dan niet om ons artikel over dit onderwerp te lezen. Je kan WD40 bij elke doe-het-zelfzaak kopen.
 • Ik stopte wat van het extreem verfijnde poeder in het slot en uur een paar later ging het slot weer open.

What’s the goal of my Volvo XC90’s ignition lock?

In sommige gevallen is het contactslot smeren niet voldoende. Dank voor het medenken ,was ook mijn eerste gedachte dus batterij vevangen geen effect. Verder wacht ik even af wat er gaat gebeuren. Nadeel is dat de contact module 'gefelst' zit aan de stuurstang.

Maar het werkte als een trein. Een collega van mij gaf aan dat ik ook grafietpoeder kon gebruiken voor vastzittende slot.

 • Solutix exploiteert diverse webshops in diverse branches.
 • Re: Sleutel soms vast in contactslot Hallo Heer de Koning Gisteravond zij we teruggekomen,vorige week heb ik de auto bij de dealer gebracht,er was geen land meer mee te bezeilen.

Sleutel vast in contactslot volvo hoop dat imand hier een oplossig voor heeft. Ok Nee! Geposted door victoriamgclub Juni 22, Volvo XC90 0. Hou ons in iedergeval op de hoogte. Er is een stukje kabel vervangen wat in de middencosole zit,wat weer te maken heeft met de P stand,met anwb routeplanner vs google maps 2 microschakelaars en een daarvan geef een puls naar het contactslot die dan vervolgens de sleutel vrijgeeft.

Account Options

Ik was me aan het concentreren en aan het nadenken over de oplossing. Wat zou het dan kunnen zijn? Het kan zomaar zijn dat u veel moeite en tijd kwijt bent zonder direct resultaat.

Het doel is om te voorkomen dat uw Volvo XC90 start door de stuurinrichting en het stuurslot te blokkeren als deze de sleutel van uw motorvoertuig niet identificeert, sleutel vast in contactslot volvo. Het stukje kabel was niet zo duur,ik geloof 30 euro,maar daar kwam ongeveer euro arbeid bij. Blijkbaar was op alles op zijn plek gevallen? Injectieprobleem Toyota Highlander, wat te doen. Ik heb me suf lopen zoeken maar kan geen extra kabel vinden die van de bak naar het slot loopt.

Showroom   Audi Sleutel vast in contactslot volvo Avant tiptronic black edition C5.

Stuurslotfout

Forum Portal Registreren Login. Sinds 11 Posts Stuur ons gerust een e-mail als je nog verdere vragen hebt.

Het is dan vaak maxi cosi autostoel hoes een kwestie van tijd voordat dit probleem zich herhaalt. Ok Nee. Zo zijn wij bekend sleutel vast in contactslot volvo onder meer de volgende autosleutels:. Oorspronkelijk geplaatst door dorito Kan gebeuren, auto start niet. Mijn sleutel draait niet, maar neemt niet weg dat het vervelend is. Diverse forums op het internet werd de volgende oplossing besproken:.

Ik probeerde voor mijn gevoel van alles?

Waarom zit de sleutel vast in uw Volvo XC90-ontsteking?

Het slot heeft een aantal interne elementen die kunnen verschuiven waardoor uw slot blokkeert. Een sleutel kan alleen een slot opendraaien wanneer de sleutel perfect recht is.

Sleutel soms vast in contactslot.

If you use this forum you allow that this page is storing cookies on your computer. Neem direct contact met ons op: Amsterdam en omgeving via  Gewoon beetje aan het stuur draaien en wrikken als je de sleutel probeert om te draaien.

We adviseren u om te lezen:

 1. Laurine
  12.01.2021 11:18
  Mijn sleutel draait niet, auto start niet.
 2. Meggy
  15.01.2021 09:52
  A6 Allroad 3. Dank voor het medenken ,was ook mijn eerste gedachte dus batterij vevangen geen effect.
  Lillian
  13.01.2021 03:47
  Wat me vandaag ineens opviel en is dat het voetrem lampje niet brand bij contact.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.