Steenmarter auto wc blokje

Datum van publicatie: 13.01.2021

De aangename geur van de visolie wordt op die manier dus gemaskeerd, zodat de kabels veel minder aanlokkelijk worden voor de lastige knaagdieren. Alles wat nieuw of interessant lijkt binnen het eigen territorium kan misschien als nieuw onderkomen gelden, dus een inspectie volgt.

In de motorruimte. Plots heb je last van een niet of niet goed startende motor, elektra die hapert en allerlei andere autoproblemen. Over Ons. Kippengaas of marterwerend tapijt Hoe werkt het? Ultrasoon apparaat Hoe werkt het? Een methode om marters te verjagen is het plaatsen van een draadrooster onder de auto.

Heb jij een tip of opmerking! Het onderzoek kan je hier bekijken. Soms worden ook huis-tuin-en-keukenmiddeltjes gebruikt zoals wc-blokjes. Als je dan namelijk meteen actie onderneemt. Let op: voor sommige kabels heb je een hittebestendige kabelgoot nodig.

Maak van de latten een vierkant dat aan alle kanten circa 40 cm buiten de auto uitsteekt. Stank Een steenmarter kan ook enorm veel stankoverlast veroorzaken. Soms graaft hij ook een hol in de grond.
 • Plots heb je last van een niet of niet goed startende motor, elektra die hapert en allerlei andere autoproblemen. In het isolatiemateriaal is namelijk visolie of vismeel verwerkt, om het geheel soepel te houden.
 • Hij zal dus gewoon via de buitenkant binnen komen, door langs de banden omhoog te klimmen. Ze doen het bij wijze van spel.

Aanbevolen kanalen

Het is een alleseter, en hij knaagt graag aan de kabels en leidingen onder de motorkap. Audi en Mercedes hebben een apparaatje ontwikkeld dat de 12 volt van de accu als het ware omzet, zodat het net zo krachtig is als een elektrisch hek. Een steenmarter zet wel eens zijn tanden in autokabels of -leidingen en bijt ze daardoor stuk.

Bevestig daar vervolgens geschikt steenmarter autogaas op, zoals we hierboven al hebben genoemd. Hierdoor wordt het de steenmarter extra moeilijk gemaakt en gaat liever naar de buurman.

 • Door het geknaag aan de kabels kan er kortsluiting ontstaan, waardoor je auto spontaan in brand vliegt. Auto Onderhoud Plan.
 • Of een rooster met kippengaas maken en dat onder de motor leggen.

Periodieke visuele inspectie Zoals je begrijpt is het zeer wenselijk om je motorruimte te onderwerpen aan one love manchester united visuele inspectie. Een steenmarter auto wc blokje kippengaas dat los onder de motorruimte wordt gelegd is voor een steenmarter niet aangenaam om op te lopen.

Steenmarters houden er niet van om over gaas te moeten lopen. Laten we zeggen van ongeveer 5 cm breed en 2 cm dik. Herhaal dit ritueel in elk geval maandelijks of na Dit kan erg veel schade aanrichten, en de reparaties zijn vaak duur, steenmarter auto wc blokje. Hierdoor kan de steenmarter niet onder de motorkap kruipen.

Het kan namelijk heel goed zo zijn dat ze hun behoefte doen in de motorruimte. Vooral mannetjes onderling dulden elkaar totaal niet, dus de andere steenmarter zal al gauw proberen zijn eigen geur in de motorruimte aan te brengen. De meest permanente oplossing: de marterverjager je accu aansluiten.

Auto vd Week! De beesten wennen na verloop van tijd namelijk aan dit geluid. Ongedierte, daar zit natuurlijk helemaal niemand op te wachten. Een steenmarter vind je vaak terug in de buurt van mensen.

Hoe goed werkt het.

Onze zzp-blogs

Marterspray Hoe werkt het? Voor gebruik in auto's. Of een rooster met kippengaas maken en dat onder de motor leggen. Tip bekijk onze tips over hoe je de  motorruimte het beste kunt schoonmaken. Vernielingen Steenmarters knagen graag de kabels onder de motorkap van je auto stuk.

In enkele gevallen komt het voor dat er een kleine voedselvoorraad wordt aangelegd, steenmarter auto wc blokje, muizen en andere prooien gevonden, zoals we hierboven al hebben genoemd. Volgens Marc waren het muizen die huisgehouden hebben onder de motorkap. Bevestig daar vervolgens geschikt steenmarter autogaas op. Marters hebben een hekel aan een ondergrond die beweegt. Het overgrote deel van de reageerders is het met elkaar eens op de Facebookpagina van Omroep Gelderland : 'Duidelijk een steenmarter.

Herhaal dit ritueel in elk geval maandelijks of na Marterafwerende kabelgoten en -hulzen zijn verkrijgbaar in de handel voor steenmarter auto wc blokje negen euro per twee meter! Stuur ons een bericht op 06 -   52 of stuur een mail: omroep gld. Wat kan je zelf doen om een steenmarter te verjagen.

Steenmarter verjager voor uw auto

Steenmarter in auto. Een steenmarter kan ook enorm veel stankoverlast veroorzaken. Helmtassen Helmtas houdt je helm gaaf: helmtassen nader bekeken. De steenmarter of fluwijn Martes foina is een roofdier uit de familie der marterachtigen Mustelidae.

Het voltage is zwak genoeg om het knaagdier af te schrikken, zonder hem te verwonden. De kadavers steenmarter auto wc blokje ontbinden en enorm stinken.

Dit schuif je vervolgens onder je auto, of je legt eerst je zelf gemaakte rooster neer en parkeert daarna je auto er bovenop. Zo kun je vervelende en zelfs gevaarlijke.

We adviseren u om te lezen:

 1. Estelle
  20.01.2021 01:27
  Ook de werkingsduur kan per product verschillen. Een groot voordeel van de 12V marterverjager is dat dit een permanente oplossing is.
 2. Tiemen
  16.01.2021 23:03
  Het is bekend dat steenmarters niet zo van licht houden. Ga daarbij op zoek naar de plekken waar de spray het langst blijft hangen, voor het beste resultaat.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.