Trapleuning met led verlichting zelf maken

Datum van publicatie: 16.03.2021

De verlichtingskleur is warm wit, dus geen poespas en functionele, altijd passende verlichting. Vind ons op Facebook. Wanneer u meerdere leuningen wilt koppelen en dus door wil laten lopen.

Is uw trap een vergeten kindje in uw interieur? Wanneer u meerdere leuningen wilt koppelen en dus door wil laten lopen. Een donkere trap is levensgevaarlijk. Bovendien zullen ze door de hoogte van de leuning een goede lichtspreiding hebben en ook de andere kant van de treden verlichten.

Anderzijds kunnen we voor u de receiver inbouwen waarmee u middels een afstandsbediening de verlichting kunt bedienen. Bocht stuk: U kunt in de webshop een bocht stuk bestellen. Eenvoudige omschrijving hoe de maatvoering moet worden opgegeven.

U kiest voor een ingebouwd Touch-Dim systeem of een ingebouwd systeem met afstandsbediening. Een trap verlichten gebeurt meestal vanuit een wand. Bestel nu. De kleuren zullen elkaar doorlopend langzaam afwisselen. Fantastisch product geleverd.

Wanneer u meerdere leuningen wilt koppelen en dus door wil laten lopen. Voeding: De voeding van de led leuning is ongevaarlijk en bestaat uit 12 volt zwakstroom Uiteraard worden de leuningen gevoed door een voeding transformator die op het lichtnet wordt aangesloten.

Gebruikte producten bij deze trapleuning

Hoe ons bereiken? Heeft u vragen over de Trapleuning met LED verlichting of de bedieningsmogelijkheden? Scroll naar boven. Nooit meer last van een donkere trap. Én het leuke is dat de verlichting ook nog eens een unieke sfeer geeft aan uw woning.

 • Dit kan enkel indien er geen tweede trap boven de eerste staat dit is belangrijk in verband met de bekabeling.
 • Én het leuke is dat de verlichting ook nog eens een unieke sfeer geeft aan uw woning.

Direct bestellen klik hier Iedere  led leuning  is voorzien van 2 of meerdere leuning houders, inclusief een leuning houder met draad toevoer. De leuning wordt van begin tot eind voorzien van een warm witte LED strip. Duidelijke website. U kiest voor een ingebouwd Touch-Dim systeem of een ingebouwd systeem met afstandsbediening.

Korte levertijd. Je kan ook een andere oplossing zoeken. Dan is dit trapleuning met led verlichting zelf maken wel iets voor jou. Zo ziet de onderkant van leuningverlichting er uit.

Verder lezen

De energiezuinige LED verlichting zorgt voor een veilige trapopgang en stijlvolle binnenkomst. Wanneer u wilt genieten van alle voordelen die een Trapleuning met LED verlichting biedt, maar u wilt geen toeters en bellen? Products Brands 3D Planner Sale.

Met uw trapleuning met LED verlichting creert u heel eenvoudig trapleuning met led verlichting zelf maken door u gewenste sfeer.

Nog een tip: koop LED-verlichting voor je trap. Geen keuze kunnen maken uit alle kleuren. Bij dit systeem zijn de bedieningsuiteinden in het donker zichtbaar door de blauwe LEDs die ingebouwd zijn. Het licht zal zich voldoende verspreiden en de gehele trap egaal verlichten.

Verlichting door middel van led! Wissel met de een ingebouwd besturingssysteem gemakkelijk de kleur en intensiteit van de verlichting. Dit zijn de drie primaire kleuren waarmee elke gewenste kleur gemaakt kan worden.

We raden aan om deze 15 20 cm boven elke derde trede te plaatsen. Kijk ook eens even bij de veel gestelde vragen of kwarktaart met bastognekoekbodem wordt mijn trapleuning uitgevoerd.

Creer met het meerkleurige LED modulesysteem een bijzondere verlichting in uw woning. Duidelijke trapleuning met led verlichting zelf maken. Anderzijds kunnen we voor u de receiver inbouwen waarmee u middels een afstandsbediening de verlichting kunt bedienen.

Voor het enkelkleurig LED modules systeem kunnen we u een tweetal inbouw opties bieden voor besturing. Dit noemen we ook wel een diode die door zijn kleine behuizing lens makkelijk in bij voorbeeld trapleuning kan worden gemonteerd.

Soorten trapverlichting

Daar naast is het een echte blikvanger wanneer u een trapleuning met een led lijn in uw trapgat en hal laat schijnen. Foto bron. Nog een tip: koop LED-verlichting voor je trap.

Products Brands 3D Planner Sale. Een trap verlichten gebeurt meestal vanuit een wand. De roestvrijstalen leuning houders worden automatisch berekend en toegevoegd in uw winkelwagen, dit i.

We adviseren u om te lezen:

 1. Annelore
  18.03.2021 16:08
  Of heeft u vragen over één van onze andere producten?
 2. Ünal
  22.03.2021 14:53
  U kunt dan met één voeding meerdere leuningen laten branden en natuurlijk aan en uit schakelen of dimmen.
  Jia
  24.03.2021 03:15
  Enerzijds het Touch-Dim systeem, waarbij u door aanraking boven en onderaan de trapleuning de verlichting aan en uit kunt schakelen en kunt dimmen.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.