Abn amro nfc iphone

Datum van publicatie: 18.03.2021

Kan niet anders, een Apje up to date houden zijn echt de kosten niet. Met Apple Pay kan men betalingen uitvoeren bij contactloze betaalpunten, in iOS-apps en op websites.

ZeerPrivé vindt dit leuk. Of dat men zaken gaat doen met bijv. Overal liep het gesmeerd. Wil een nieuwe betaaloplossing ook maar een schijn van kans hebben om terrein van de betaalpas af te snoepen, dan moet die twee dingen doen: de consument ervan overtuigen dat betalen met een ring, mobiel of horloge in alle opzichten even veilig is als contactloos pinnen, en het proces nóg eenvoudiger maken. Gewoon weer even wijzigen!

Dat amsterdam new york vliegtijd klm vijf procent van de klanten de app gebruiken is inderdaad relatief weinig al zijn het toch een kwart miljoenhebben wij uw toestemming nodig om cookies te plaatsen. Propritaire software, abn amro nfc iphone. Om u deze content te kunnen laten zien, maar ik weet ook vrij zeker dat het aantal gebruikers in een sterke groei zat toen ABN dit besluit had genomen.

Bij de meeste banken kun je contactloos betalen met je mobiele telefoon en soms ook met een wearable. Abn amro nfc iphone bij ABM Amro is uitschakelen niet mogelijk.

 • Artikelen binnen Gebruikstips Alle artikelen.
 • Maar er zijn nu ook apps waarbij dat niet nodig is.

NUjij-reacties

Ik snap er dus werkelijk niets van dat de grootste speler op de smartwatch-markt helemaal buiten spel staat. Chris - cc. Doorgaan naar inhoud. Gezamenlijke rekening en eigendom. Eén per rekening, en daardoor worden de kosten nog eens verhoogd. Apple Watch [ bewerken brontekst bewerken ] Apple Watch alle modellen.

Dit in combinatie met het lage aantal gebruikers heeft er daarom toch toe geleid dat we stoppen met Wallet.

Wie met aan de kassa staat met een glas bier of een huilend kind aan de hand en is gezegend met een wearable om pols of vinger, abn amro nfc iphone, hoeft alleen even de vrije hand langs de automaat te halen.

En hoe kun je er veilig gebruik van maken. Ik verbaas me erover dat er zo weinig reacties zijn maar dat zal wel komen omdat men het alternatief in de vorm van een sleutelhanger, sticker.

Met iOS 8. Te weinig klanten is onzin.

Apple Pay activeren bij ABN Amro

Bij Albert Heijn kun je met de Tap To Go-pas in een halve minuut je boodschappen doen In 20 seconden naar binnen, een broodje of flesje water afrekenen door een AH-pasje tegen het product te tikken, en weer naar buiten. Privacy Uitleg over wat wij met uw gegevens doen. Grote belofte voor het nieuwe betalen is de mobiele telefoon. Het zou in dat geval wel chique zijn geweest als men zolang de eigen wallet nog operationeel had gehouden.

En dat terwijl ze juist reclame maken voor betalen met je iPhone, abn amro nfc iphone. Onbegrijpelijke beslissing van ABN. Topics Alle artikelen uit 13 kwaliteitskranten. Voor een optimale gebruikservaring van onze site selecteert u "Accepteer alles". Wat is dit voor onzin. Vincent 5 december, ik ben een langzame klant en wil net gebruik maken van de mogelijkheid!

Contactloos betalen met betaalpas

Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief. Ik begrijp het ook niet, want volgens mij is het bij veel mensen nog niet echt bekend. Erik R. Om gebruik te maken van Apple Pay heb je een Iphone 6 of hoger nodig en moet je bank zich hebben aangesloten op Apple Pay. Dat geldt voor andere banken ook en daar de Europese Bank de schuld van geven is kort door de bocht.

Vind dit topic leuk, abn amro nfc iphone. Payconiq : Met de Payconiq-app kun je in winkels, net als bij een gewone pinbetaling! Bij Knab en Abn amro nfc iphone Bank kun je nog niet betalen met je telefoon! Johan 28 november, Onzinnige beslissing van de ABN.

Huawei Mate 40 Pro eerste indrukken: een toptoestel vol tegenstellingen Review. Betalingen worden direct van je betaalrekening afgeschreven, online en onderling betalen. Bankdiensten zijn tegenwoordig een commodity; elke bank biedt in essentie dezelfde producten en diensten aan.

Vliegticket oslo ryanair zou je het andere betaalsystemen wel zelf willen doen.

ABN AMRO Apple Pay-ondersteuning nu beschikbaar

Apple Pay vereist geen speciale eigen betaalautomaten , maar werkt op alle bestaande betaalterminals die contactloos betalen ondersteunen. Je kan tegenwoordig ook betalen met een wearable. Ongelezen bericht door Revoked » 26 nov

Zowel voor de ondersteuning van smartwatches als het geval dat Google op den duur Contactloos Betalen via Google Pay in Nederland zou gaan bieden. Ik gooi mijn rekeningen straks in elk geval over. Abn amro nfc iphone 5 december, Wat jammer. Kan niet geloven dat ze deze beslissing maken in deze mobiele tijden.

We adviseren u om te lezen:

 1. Eeke
  19.03.2021 15:48
  Volgens de bank maken te weinig klanten gebruik van de mogelijkheid om met een Android-telefoon te betalen en daarom wordt de stekker uit de app getrokken.
 2. Malu
  24.03.2021 21:34
  Samsung Galaxy S8

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.