Cafe restaurant land en zeezicht marken

Datum van publicatie: 17.03.2021

Binnen vind ik het zelf iets minder, maar dat is ook een kwestie van smaak. Bediening vlot en correct.

Verzenden Annuleren. Is dit restaurant geschikt voor grote groepen? We zijn voor een heerlijke steak gegaan en die was op de green egg bereid. Op een mooie dag lekker uit eten op de dijk in Marken. Nu geven alle koks op internet aan dat kuit zorgvuldig verwijderd moetworden want die is heel bitter. U Agoda account is reeds gekoppeld aan een ander Facebook account.

Mijn vriendin had er een panini chorizo bij? Antwoord van 26maria Gelegenheid beoordeeld. De Chorizo was taai en oud. Deel nog een ervaring voordat je gaat. Verzenden Annuleren?

Beoordeeld op 25 augustus via mobiele applicatie Op een mooie dag lekker uit eten. Aan het eind van het diner aangegeven dat het slecht was, hier werd niks mee gedaan.
 • U hoeft dit slecht eenmalige te doen. Café-Restaurant Land en Zeezicht, Marken.
 • Leuke vriendelijke en frisse mensen. Advies: loop voorbij!

Foto's van Restaurant Land en Zeezicht

Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren, de website veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien. Je e-mailadres wordt nergens getoond en niet vrijgegeven zonder jouw toestemming. Geen gedwongen sfeer, maar lekker op het gemakkie. Gemiddeld Beoordeeld op 25 augustus via mobiele applicatie Op een mooie dag lekker uit eten.

 • We gaan zeker nog een keer terug naar die omgeving en dit cafe restaurant is daar een top 3 reden van.
 • Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van Café-Restaurant Land en Zeezicht.

Heel goed De beste hotels in de buurt Alles weergeven. Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren, de website veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien.

Als 2e keus namen we sliptong. Groenenboom 19 punten. Bedankt voor je hulp. De bediening was zeer vriendelijk en maakte mooie foto's van ons.

Café-Restaurant Land en Zeezicht

Beoordeeld op 7 maart via mobiele applicatie Mooie locatie aan het water. Topkok en topservice. Leuk terras maar wel last van vliegjes zaten op het hele eiland.

Portugees 2. Beoordeeld op 8 augustus via mobiele applicatie Mooi pittoresk plekje met. Is dit restaurant geschikt voor ontbijt. Datum van bezoek: juli Mooi pittoresk plekje met uitzicht over de haven van Marken.

Tel: 0519 - 561 406

Vooraf een heerlijke pomodori soep; rijk aan smaak. Bediening goed maar beetje rommelig. En ook de groep van Woninginrichtingaanhuis bedankt.

Antwoord van 26maria Gelegenheid beoordeeld. Meer beoordelingen bekijken. E-mailadres E-mailadres is vereist. Beoordeeld op 16 juli via mobiele applicatie Wandeling 5. Vriendelijk personeel. Leuk terras maar wel last van vliegjes zaten op het hele eiland. Wachtwoord opvragen. Na het toevoegen van een emailadres kunt het het nogmaals proberen of registreer direct op Agoda met uw emailadres.

Hotels travellers are raving about...

Is dit restaurant rolstoeltoegankelijk? Meer beoordelingen bekijken. Wellicht niet het belangrijkste, maar de patat was ook erg lekker.

Er is geen Agoda account met dit email-adres. Spaans Plaats recensie.

We adviseren u om te lezen:

 1. Rhandy
  24.03.2021 06:52
  Dan is de sfeer een absolute Klik hier voor een nieuw wachtwoord.
 2. Aranka
  23.03.2021 10:28
  E-mailadres E-mailadres is vereist.
  Thara
  22.03.2021 15:27
  Kreeg schol. Gebruikt u een ander emailadres voor uw Agoda account?

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.