Cafe van der putten deurne

Datum van publicatie: 21.02.2021

Categorie : Café. In bepaalde cafés kun je naast het nuttigen van een drankje ter plekje ook terecht om zelf producten aan te schaffen voor thuis. Cafe Van Hoof   Café Stationsstraat 8 ongeveer 22 minuten lopen meter.

Bij ons wordt alles VERS gemaakt in onze eigen brood- en banketbakkerij, de hele dag, élke dag, gebruikmakend van de béste ingrediënten. Shoarma Amon   Restaurant Molenstraat 6 ongeveer 19 minuten lopen meter. Zaal Van der Putten in Deurne is. Zaal Van der Putten in Deurne de gezelligheid op komen zoeken. Ben je in Deurne dan vind je het beste Cafe door navraag te doen bij andere mensen die er bekend zijn en je kunt ook eerst een kijkje nemen op internet om een geschikte gelegenheid te vinden.

Ook al is het in bar in Deurne wel ons kent ons, de gasten staan wel open voor outsiders.

Bezit of beheert u deze gelegenheid. Restaurants 22 Wat te doen 4. In werd de zaal alweer verbouwd. Zaal Van der Putten in Deurne. Vervolgens gaf Fanfare Wilhelmina uit Vlierden een concert! Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Meer meldingen op dit adres

Wil je liever eerst weten wat andere mensen van een bepaalde gelegenheid vonden? Bar in Deurne voor een gezellig avondje met vrienden Naast het café V. Schrijf hieronder je review. Op 27 juli verzocht de veehandelaar Thomas van der Putten om een drankvergunning voor zijn nieuw gebouwde huis aan de Halve Maan. Gezellig eten of drinken?

  • Truus van Kessel leerde Loes de kneepjes van het keukenvak. Zo kun jij met een gerust hart achter het stuur kruipen, terwijl je wel een ontzettend leuke avond hebt gehad bij V.
  • In nam Theo Willems , de zoon van Wies, samen met zijn vrouw Sissie de zaak over. Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen.

DeurneWiki is gratis voor u als gebruiker, en dat willen we zo houden. Datum van bezoek: juni Contact met V. Een caf waar jij je op slag prettig voelt na binnenkomst en waar je een warm welkom krijgt zal menigeen eerder aanspreken. Vervolgens gaf Stekende pijn in oogkas Wilhelmina uit Vlierden een concert.

Meer leuke tips in Deurne.

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Bekijk wat reizigers erover zeggen:. Contact met V. Om je te helpen te zoeken naar een  Cafe  in Deurne hebben bezoekers van V.

Zaal Van der Putten een review te schrijven. Verwijzingen naar deze pagina Verwante wijzigingen Speciale pagina's Printvriendelijke versie Permanente koppeling Paginagegevens.

In een caf kun je niet alleen terecht voor cafe van der putten deurne drankje en een hapje. Grieks Spec. Deze kun je tegenwoordig thuis natuurlijk ook zetten met de speciale koffieapparaten die daarvoor in de handel zijn maar je wilt buiten de deur toch zeker kunnen genieten van een goede kop koffie.

Zaal Van der Putten aan de Milhezerweg 2  in het prachtige Deurne.

Route details

Ouwerling Deurne. Zaal Van der Putten in Deurne heeft ruim assortiment! Zaal Van der Putten een review te schrijven. Zaal Van der Putten in Deurne is.

Kasteelrune Deurne   Kasteel, Monument Haageind 37 ongeveer 4 minuten lopen meter. Meer leuke tips in Deurne? Cafe Van Hoof   Caf Stationsstraat 8 ongeveer 22 minuten lopen meter? Waar je zeer welkom bent en zo binnen kunt lopen. In werd de zaal alweer verbouwd. De Vierspan   Restaurant, Thermen Harmoniestraat ongeveer 20 minuten lopen meter. Wat te doen. Niet alleen om cafe van der putten deurne mensen een idee te geven van cafe in Deurne.

Gegevens V.O.F. Zaal Van der Putten

Sitemap Privacy. Wat te doen. Zeker als je een dagje uit bent wil je de inwendige mens toch ook versterken met een hapje eten.

Caf De Halve Maan had als reclameslogan:. Je wilt natuurlijk wel dat je bakkie ook lekker smaakt als je dit buiten de deur nuttigt?

Cultureel centrum.

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.