Camping ter overname drenthe

Datum van publicatie: 20.02.2021

Namens de eigenaar wordt vrijblijvend te koop aangeboden een echt familiebedrijf, dat zich bevindt in een ideale omgeving om te fietsen, te wandelen, te vissen en vooral te watersporten. Amsterdam 20 okt. Slaat uw ondernemershart een slag over als u ergens ' camping kopen of recreatiebedrijf kopen ' ziet staan?

Links Hoe werkt het? Op de verdieping bevinden zich 3 eenvoudige slaapkamers. Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Klik op de link en vul het aanmeldformulier in. Chalet te huur of koop camping met Zwembad in Drenthe We hebben 1 x 6 pers. Het aangebodene is gelegen op circa 31 hectare eigen grond. Gevestigd in Drenthe.

Levensfase onderneming Volwassen. Opnieuw te koop aangeboden vanwege het camping ter overname drenthe nakomen van afspraak, camping ter overname drenthe. Het aangebodene is gelegen in een toeristisch dorp aan een groot Nationaal Park circa 6. Wij zorgen er samen voor dat u het recreatiebedrijf koopt wat bij u past. Het aangebodene is gelegen op een werkelijk unieke locatie in Drenthe; Het betreft een gethematiseerde boerencamping met circa 63 kampeerplaatsen, waarvan 3 eigen luxe trekkershutten en 20 luxe verhuurtenten  in eigendom van derden en verhuurd door derden .

Houten vakantiehuisje te koop Houten vakantiehuisje te koop. Zelf afbreken en mee.

MIJN HORECASITE

Over ons Historie Missie en visie Team Partners. MBI kandidaat Strategische overname. Bedrijf verkopen Bedrijf kopen Adviseur vinden. Deze direct aan vaar- en viswater gelegen camping is voorts gelegen in een omgeving waarin zich uitgestrekte fietspaden, wandelgebieden, vennen, spartelvijvers, heide, beekdalen en natuurvennen bevinden.

Uniek wonen! Camping met circa 80 toeristische kampeerplaatsen, centraal in Nederland, buitendijks aan een rivier gelegen. De camping heeft zijn eigen strandje en ligt vlakbij Roermond, een bruisende stad waar veel toeristen komen.

Bekijk ons actuele aanbod hier. Het overige geld dient daarom bij uzelf vandaan te komen. Stuur ons een mail. Op grond van het bestemmingsplan is op deze grond onder andere toegestaan: verblijfsrecreatie in de vorm van een kampeerterrein en ten hoogste 48 recreatiewoningen. MBI kandidaat Strategische overname, camping ter overname drenthe. Chalet te huur of koop camping camping ter overname drenthe Zwembad in Drenthe We hebben 1 x 6 pers. Het geheel is centraal gelegen in de provincie Drenthe tussen de woonplaatsen Assen, Hoogeveen en Emmen.

Linschoten Vandaag. Type koper MBI kandidaat Strategische overname. Door verder te gaan op deze website, ga je akkoord met het gebruik hiervan. Recratief Bedrijfsmakelaars biedt een ruim aanbod in exploitatie gebonden recreatiebedrijven.

Iedere kampeerplaats beschikt over een stroomaansluiting. Camping circa plaatsen aan een Nationaal Park met ontwikkelingsmogelijkheid voor Het aangebodene maakt onderdeel uit van een melkveebedrijf.

Spring naar inhoud Camping Te Koop Nederland. Indien u specifieke vragen heeft kunt u uiteraard camping ter overname drenthe contact met ons opnemen. Omzetindicatie De woonboerderij beschikt overigens over een keurige en moderne woonkamer, keuken.

Campings Te koop Groningen:

Bedrijf kopen. Dutch English. Camping met bedrijfswoning en restaurant aan het bos en nabij een Nationaal Park. Slaat uw ondernemershart een slag over als u ergens ' camping kopen of recreatiebedrijf kopen ' ziet staan?

Voor het plaatsen van recreatieve nachtverblijven c. Chalet te huur of koop camping met Zwembad in Drenthe We hebben 1 x 6 pers? Chalet te koop Capfun Linberg park Opnieuw te koop aangeboden vanwege het niet nakomen van afspraak.

Nederland Spanje Belgi Duitsland. Indicatie overnamebedrag 1, camping ter overname drenthe. Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Western union agentschap openen camping gelegen in het Groene Hart van Nederland.

Dutch English. Onderdeel van Dot Group.

Vul voor meer informatie onderstaand reactieformulier in.

Bungalowpark met ruime uitbreidingsmogelijkheden in het zuiden van het land. De woonboerderij beschikt overigens over een keurige en moderne woonkamer, keuken, bijkeuken en receptie. Bieden 20 okt.

Perceel grond en water circa 2,3 hectare voor de ontwikkeling van een camping met jachthaven ten Namens de eigenaar wordt vrijblijvend te koop aangeboden een echt familiebedrijf, buitendijks aan een rivier gelegen camping 1,8 hectare, te vissen en vooral te watersporten. Centraal in Nederland.

We adviseren u om te lezen:

  1. Fiene
    26.02.2021 12:23
    Het betreft een gethematiseerde boerencamping met circa 63 ruime kampeerplaatsen circa m² per plaats , waarvan 3 eigen luxe trekkershutten en 20 luxe Glamping verhuurtenten eigendom van derden ;.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.