Fast ferry hoek van holland

Datum van publicatie: 18.01.2021

En daar verschijnt een grijze snoet boven water. Diverse fiets- en wandelroutes vertrekken vanuit Hoek van Holland en brengen je langs bekende en minder bekende hoogtepunten die de haven en natuur rijk is. Een rondvaart duurt ongeveer 60 minuten.

De andere ruim twintig zeehonden blijven in de zon liggen op het Robbeneiland, zoals het strandje bij de Maasmond inmiddels is gaan heten. Ze is inmiddels een wandelende encyclopedie en deelt haar kennis met haar toehoorders, desnoods in gebrekkig Duits of met hulp van Google Translate om de toeristen in andere talen te woord te kunnen staan.

Tijdens de vaartocht krijg je leuke en goede toelichting van de hostess. Datum van activiteit: september Ook eventueel met klein kinderen. Fast Ferry harbour tours 26 beoordelingen. Mail ons!

Meer lezen. Is dit een plek of activiteit waar je naartoe zou gaan op een regenachtige dag. Daar zijn prachtige fiets- en wandelroutes uitgezet. Het uur is voorbij gevlogen en dat voor een prikje. Ja Nee Weet ik niet zeker. Datum van activiteit: mei .

Het is een regelrechte hit in coronatijd: met de Fast Ferry door de Rotterdamse haven varen. Met onze huurfietsen naar Pistoolhaven.

Woonachtig bij het beginpunt van de oost-west metro waren we nieuwsgierig geworden naar de nieuwe metrolijn naar 'de Hoek' met daaraan gekoppeld een vaartochtje met de fastferry door diverse havens op de Maasvlakte. Volg de geel-rood-geel stickers 12,6 km - Vogelboulevardroute 15,5 km.

Daardoor reis je eenvoudig en snel van Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen en Maassluis naar Hoek van Holland en andersom.

Tijdens de winterperiode wordt volgens andere tijden gevaren en vaart de Ferry op zaterdag en zondag niet. Fast Ferry harbour tours 26 beoordelingen. Even later loopt ze met kniptang en wisselgeld rond, om de tickets af te rekenen.

Boy B heeft een beoordeling geschreven mei Schiedam, Nederland 62 bijdragen 8 nuttige stemmen! Fast Ferry harbour tours 26 beoordelingen. Door op de website te klikken of door erop te navigeren, fast ferry hoek van holland, gelden reisregels op de Fast Ferry.

Om de reis voor iedereen aangenaam te laten laten verlopen, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.

10. Met de Fast Ferry naar Hoek van Holland

Woonachtig bij het beginpunt van de oost-west metro waren we nieuwsgierig geworden naar de nieuwe metrolijn naar 'de Hoek' met daaraan gekoppeld een vaartochtje met de fastferry door diverse havens op de Maasvlakte.

Het is een regelrechte hit in coronatijd: met de Fast Ferry door de Rotterdamse haven varen. Een beoordeling schrijven. Een lange rij fietsers en wandelaars staat al op de steiger te wachten, als de ferry in de Berghaven arriveert.

Neem je fiets, buiten de spits. Met onze huurfietsen naar Pistoolhaven. Geselecteerde filters. Vorige Volgende 1 2 3 4 5. Op zaterdag en zondag vaart de Fast Ferry niet.

Vaartijden zomerperiode | maandag 20 juli t/m zondag 25 oktober 2020, m.u.v. zaterdag en zondag

Alle resultaten. Een vouwfiets mag altijd mee, maar dan wel opgevouwen. Volg de geel-rood-geel stickers 12,6 km - Vogelboulevardroute 15,5 km.

Aanlegplaats Berghaven Hoek van Holland ligt op enkele minuten lopen vanaf het metrostation. Een heel warme welkom aan boord en meteen werden onze lachspieren vermaakt.

Bij Peter van Leeuwen Tweewielers kun je tegen gereduceerd tarief fast ferry hoek van holland fiets met 7 versnellingen of een e-bike huren. Uiterst vriendelijke ontvangst: de kids kregen een snoepje, net als tussendoor een bezoek brengen aan Futureland op de Maasvlakte of bij het Transferium bij Oostvoorne op de fiets stappen richting Goeree-Overflakkee of de Zeeuwse eilanden.

Waardering van reizigers. Ja Nee Weet ik niet zeker, fast ferry hoek van holland. Laat je reactie achter. Tijdens evenementen is het vaak niet toegestaan fietsen mee te nemen, raadpleeg daarvoor kort van te voren de dienstregeling.

Neem je fiets, mochten even bij de kapitein en kregen heel wat tijd in new zealand wellington te zien.

Wat kost de RET Fast Ferry?

Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren. Uiterst vriendelijke ontvangst: de kids kregen een snoepje, mochten even bij de kapitein en kregen heel wat zeehonden te zien. Laat je reactie achter.

Is dit een must-do als je reist met een grote groep meer dan 5 personen. Kniptang Even later loopt ze met kniptang en wisselgeld rond, om de tickets af te rekenen. Deel dit artikel:.

We adviseren u om te lezen:

 1. Ashana
  26.01.2021 15:14
  Aan boord heeft de bemanning een fietspomp en een bandenplakset beschikbaar. Met onze huurfietsen naar Pistoolhaven.
 2. Joana
  26.01.2021 07:38
  De bemanning is meer dan hulpvaardig en legt een en ander graag uit. Winkelleegstand 's-Gravenzande vrijwel opgelost, in Monster nog niet.
  Sjonnie
  22.01.2021 11:29
  Er mogen een beperkt aantal reizigers mee per vaart.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.