Foto slideshow met muziek maken

Datum van publicatie: 16.03.2021

Magisto doet het voor je! Scoompa Slideshow Maker mobiele app: alleen Android   Deze slideshow-app is één van de beste voor Android. Grafische kaart.

Meer van deze ontwikkelaar Bekijk alles. Movavi Slideshow Maker Bewaar waardevolle momenten eeuwig. Als u veel foto's heeft dan is het leuk om deze te bekijken of te laten zien met een mooie diavoorstelling.

Als u het programma opstart dan komt u op een overzichtelijke en intuïtieve interface. Deze slideshow-app is één van de beste voor Android. Nadat u deze procedure heeft doorlopen heeft u de keuze uit verschillende mogelijkheden: het maken van een nieuw project of het openen van een bestaand project.

De standaard programma's op de meeste computers voldoen vaak niet en zijn anders een beetje saai. Breng uw publiek onder de indruk met coole overgangen, foto slideshow met muziek maken, omdat de opties zo uitgebreid zijn, filters en nog meer? Create longer slideshows and get access to our award-winning desktop program with a subscription. Het maken van een diavoorstelling is een leuke manier om uw foto's te laten zien.

Het is zeer geschikt voor professionele diavoorstellingen of presentaties.

Ashampoo Slideshow Studio is gratis te gebruiken en beschikbaar voor Windows.
  • De applicatie werd hernoemd naar Quik, en verder ontwikkeld.
  • Probeer de foto slideshow-software van Movavi en creëer uw videoboodschap!

Online slideshow makers

Commentaar Maak uw videovoorstelling nog persoonlijker door een commentaarstem toe te voegen. Scoompa Slideshow Maker mobiele app: alleen Android   Deze slideshow-app is één van de beste voor Android. Het is zelfs mogelijk om direct een video op te nemen met uw webcam. Toch is Ashampoo Slideshow Studio een zeer gebruiksvriendelijk programma dat echt een breed aantal opties heeft om u van een zeer mooie diavoorstelling te voorzien. U ziet dan al een diavoorstelling in het afspeelvenster aan de rechterkant.

Dit programma is, in tegenstelling tot de meeste gratis alternatieven, geschikt voor alle populaire besturingssystemen. Klik hier om je antwoord te annuleren.

Download gratis voor iOS. Zo heeft u uw favoriete achtergrondmuziek bij uw diavoorstelling. App Store Preview. Aan de rechterkant van het scherm zijn er nog wat opties om het thema aan te passen, foto slideshow met muziek maken. Deze freeware voor Windows maakt het mogelijk om in een paar minuten een fraaie diashow in elkaar te zetten met uw eigen digitale foto's. Movavi Slideshow Maker Bewaar waardevolle momenten eeuwig.

Beschrijving

Beschrijving Bring your memories to life. Ashampoo Slideshow Studio zorgt ervoor dat al uw foto's netjes na elkaar getoond worden, waarbij u nog de optie heeft om er muziek onder te zetten, de overgangen soepel te laten verlopen en meer, zodat u een dynamische slideshow krijgt. Icecream Slideshow Maker biedt een methode om snel een mooie professionele diashow te maken.

Op dezelfde manier voegt u filters toe en tekst. Please review our app in the App Store. Movavi desktop: Windows, Mac   Als je enkel een pure slideshowmaker op je pc wil, foto slideshow met muziek maken. Slideshow Magic- With Music. Door op dat effect te klikken is het te veranderen.

Schermafbeeldingen

Maak een onvergetelijke diavoorstelling over de eerste stapjes van uw kind, een familiefeestje of een feestje met vrienden — alles wat u nodig hebt is een goede slideshow creator en een beetje inspiratie. Per foto is het dan nog mogelijk om een tekst toe te voegen en dat doet u door met uw muis in de tijdbalk op de foto te gaan staan en dan op de 'T' te klikken.

Ideaal voor als je snel wat leuks met je vrienden wilt delen. Het programma zelf werkt bijna als een soort videobewerkingprogramma. Verder is het mogelijk om tekst of verschillende figuren toe te voegen aan uw slideshow en net bovenaan de tijdslijn ziet u een aantal functies, waarmee u onder meer hele mooie overgangen toevoegt aan de foto's, waarbij u weer de keuze heeft uit een flink aantal soorten.

Als je enkel een pure slideshowmaker op je pc wil, iPad en iPod touch. Wij gebruiken cookies om de diensten die we aanbieden te verbeteren. Beschrijving Foto slideshow met muziek maken your memories to life. Als u tevreden bent dan exporteert u uw diavoorstelling naar verschillende bestandsformaten of slaat u het op om het op andere apparaten te bekijken.

Compatibel met iPhone, dan is Movavi een goeie optie. Slideshow Social - With Music. Ga naar de Mac-versie .

Gerelateerd

Afgestemd op muziek. U sleept de bestanden in de gewenste volgorde op de tijdlijn. Chinees, Vietnamees, Zweeds.

U exporteert uw diavoorstelling naar onder meer WMV en WebM, waarbij de resolutie nog in te stellen is en u uw slideshow zelfs exporteert tot maar liefst 4K. Voor Ashampoo Slideshow Studio heeft u wel een activatiecode nodig, die u net voor het installeren aanvraagt net uw e-mailadres! Het voordeel is dat het programma in het Nederlands beschikbaar is.

We adviseren u om te lezen:

  1. Soulaiman
    17.03.2021 22:45
    De volgorde van bestanden is aan te passen door de bestanden naar een andere plek te slepen en ieder bestand is verder te roteren en korter of langer te maken. Download in de Google Play Store.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.