Hoeveel kan ik maximaal pinnen in een winkel ing

Datum van publicatie: 16.03.2021

U kunt in principe zoveel geld opnemen als u met uw eigen bank afspreekt de paslimiet. Recent beantwoorde vragen Hoeveel krijg ik voor mijn auto terug?

Ze geven tegen een geringe vergoeding hun pas tijdelijk af. In de toekomst hebben alle geldmaten een spraakfunctie en braille op het toetsenbord. Wil je meer dan de toegestane limiet opnemen in het buitenland, dan is dit soms ook mogelijk. Als ze toch echt blijken te zijn dan krijgt u ze alsnog op de rekening bijgeschreven van de bankpas waarmee u het geld hebt gestort. Pas ingeslikt omdat u moeite had om de pas uit de automaat te pakken?

Tip de redactie Deel belangrijke info met de Volkskrantredactie. Kijk onderaan deze pagina voor een overzicht van veelgestelde vragen. Zo blijft contant geld in de toekomst voor iedereen beschikbaar, betaalbaar en veilig. Gratis betaalrekening Een volledig gratis betaalrekening was voorheen nog te krijgen bij de DSB bank. Deze bank bood een betaalrekening Deze automaten voldoen aan de Europese regels om betaaldiensten bereikbaar te houden voor iedereen.

Overzicht hoeveel geld kan ik maximaal pinnen bij de bank? We horen graag uw mening. Puzzels Test uw kennis met uitdagende puzzels.

Hoeveel kan ik pinnen bij mijn eigen bank?

Vragen over bankzaken? U kunt bij uw eigen bank een nieuwe pincode aanvragen. Controleer of de bankbiljetten onbeschadigd zijn. Hoeveel kan ik pinnen? Dit geldt ook voor de limiet voor pinbetalingen in Nederland als je klant bent bij de Rabobank. Neem contact op met uw eigen bank als er op de geldautomaat staat dat uw pas geblokkeerd is.

 • De opname van een groter bedrag per dag kan daardoor onmogelijk zijn. Wanneer wordt belastingteruggave gestort?
 • Als ze toch echt blijken te zijn dan krijgt u ze alsnog op de rekening bijgeschreven van de bankpas waarmee u het geld hebt gestort. Hoeveel kan ik pinnen bij mijn eigen bank?

Dan is een hulpmiddel om de pas uit de automaat te pakken misschien iets voor u. In principe kunt u zoveel geld van uw rekening opnemen als u wilt. Als u de pincode niet kunt onthouden, dan mag u de pincode versleuteld noteren zodat anderen uw pincode niet kunnen achterhalen.

Bij sommige banken bv. Het aantal 'geldezel' zou niettemin nu al tot meer dan vijfduizend zijn opgelopen.

Staat uw vraag er niet bij?

Puzzels Test uw kennis met uitdagende puzzels. Hoeveel procent belasting betaal je in box 1? Alle andere handelingen blijft u bij uw eigen bank doen.

Uw bank neemt dan contact met u op. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven? Hoe lang duurt overboeking bij ing. Klanten van andere banken kunnen het saldo van hun betaalrekening bekijken bij een geldmaat wanneer hun eigen bank dit ondersteunt.

Als in uw storting biljetten zitten die vermoedelijk vals zijn dan neemt de automaat deze biljetten in.

Pinnen en geld opnemen bij de pinautomaat

Heeft u vals geld ontvangen? Tot €  bij geldautomaten van andere banken in Nederland. Veelgestelde vragen Geld opnemen. Opname bij banken buiten de eurozone blokkeren Om de kans op fraude te verminderen bieden veel banken de mogelijkheid om gebruik van de pinpas buiten Europa of buiten de eurozone te blokkeren.

Uw bank zal het incident registreren en hierna kan onderzoek volgen, waarbij het doel is uw vastgelopen geld netjes te achterhalen en op uw rekening bij te schrijven.

 • Tijdens een transactie kan het gebeuren dat een storting vastloopt.
 • Als ook wij niet kunnen vaststellen of de biljetten echt zijn, worden ze verplicht doorgestuurd naar DNB.
 • Loopt de week vanaf het moment van opname of anders?
 • Heeft u vals geld ontvangen?

Daarom werken de banken en Geldmaat samen. Geen boete maar inkeren. U kunt dus met alle passen geld opnemen bij deze automaten en de geldautomaat werkt net zoals alle andere geldmaten! Hiervoor kun je contact opnemen met je eigen bank. De opname van een groter bedrag per dag kan daardoor onmogelijk zijn.

Vraag daarom bij uw eigen bank een nieuwe bankpas aan. We plaatsen eerst een andere geldmaat in de buurt voor we een automaat verplaatsen of weghalen.

Hoeveel kan ik pinnen bij andere geldautomaten?

Vals geld is niets waard, u ontvangt dus geen vergoeding. Als ook wij niet kunnen vaststellen of de biljetten echt zijn, worden ze verplicht doorgestuurd naar DNB. Heb je bijvoorbeeld een rekening bij de Rabobank en pin je op een dag geld bij de ABN Amro, dan kun je de rest van de dag uitsluitend nog geld opnemen bij je eigen bank de Rabobank, ook al is je opnamelimiet nog niet bereikt.

Klanten van andere banken kunnen hun pincode veranderen bij een geldmaat wanneer hun eigen bank dit ondersteunt.

However, this will be delayed If there is any doubt about the authenticity of the notes? Voelt u zich niet veilig bij een automaat. Op vakantie geef je vaak meer uit en betaal je vaker met contant geld dan in Nederland.

We adviseren u om te lezen:

 1. Yonah
  26.03.2021 20:15
  Grotere bedragen kunt u als kasopname op kantoor opnemen. We betalen steeds minder vaak met contant geld en het gebruik van geldautomaten daalt.
 2. Yrsa
  17.03.2021 19:11
  U houdt de sealbags van uw eigen bank. Controleer of de bankbiljetten onbeschadigd zijn.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.