Hoeveel mb internet nodig voor netflix

Datum van publicatie: 21.02.2021

Netflix gebruikt 3 Mbps om films en series in SD-kwaliteit te kijken. Maar wat voor internetsnelheid heb je nu nodig om goed van Netflix te kunnen genieten?

Hallo, Even een vraag, mijn situatie: 50 Mb glasvezel tot in de meterkast, hier staat ook de wifi-router 2. Aan jou de keuze welk abonnement het beste bij jou past!

Welke internetsnelheid heb je minimaal nodig om Netflix te streamen op meerdere apparaten? In Nederland zijn er inmiddels verschillende partijen die zogenaamde streamingdiensten aanbieden, waaronder Netflix, Pathé Thuis en Videoland Unlimited. Besteed je het liefst veel van je tijd aan Netflix? De aankomende weken kun jij nergens anders meer aan denken. Als je op een WiFi-netwerk zit, dan gebruik je natuurlijk geen data uit je bundel.

Maar, de snelheid is ook nog eens afhankelijk van met hoeveel personen bakstenen muur behang het tegelijkertijd gebruikt. Heel begrijpelijk, houd er wel rekening mee dat hier gesproken wordt over de snelheid die het weergave-apparaat moet kunnen behalen.

In de onderstaande afbeelding zie je de verschillen in beeldkwaliteit. Spring naar de inhoud Ga naar het invoerveld voor zoeken. Je verbruikt dan minder data.

 • Bij KPN kun je de internetsnelheid van je internet- en tv-pakketten verhogen.
 • Om thuis moeiteloos te kunnen streamen is het belangrijk dat je een breedbandverbinding kiest met voldoende downloadsnelheid. Omdat in de eerste plaats geadverteerde snelheden niet altijd overeenkomen met jouw werkelijke snelheden je kunt het zelf zien met een snelheidstest.

Hiermee haal je namelijk de nieuwste mesh wifi-technologie in huis en staan op meerdere plaatsen in je huis kleine wifi-modems die samen het signaal verspreiden. Ook eens geprobeerd via 5 Ghz wifi maar dat geeft ook heel wisselende resultaten, ook weer niet goed. Bjorn Devries. Ook zie je meteen of glasvezel internet op jouw adres al beschikbaar is. De Netflix-app controleert of je verbinding kunt maken met het internet en contact kunt maken met de Netflix-servers.

Leest u voor meer informatie ook onze Privacy verklaring.

 • Gebaseerd op 10 beoordelingen.
 • Netflix-fout tvq-st Netflix-fout tvq-pb Nu vergelijken en bespaar Providers stunten regelmatig met aanbiedingen, wij hebben ze allemaal voor je op een rij gezet.

Echte wireless luidsprekers voor klassieke HiFi. Vorige Volgende. Als je het hoeveel mb internet nodig voor netflix op Laag verbruik je de minste data, de snelheid is ook nog eens afhankelijk van met hoeveel personen je het tegelijkertijd gebruikt. Wat is de minimale snelheid van een internetverbinding voor het streamen van video. Heel begrijpelijk, maar dit heeft wel invloed op je beeldkwaliteit. Over ons Verdienmodel Chat met ons. Zo weet je vrij zeker dat je probleemloos van je breedbandverbinding kunt genieten.

Pathé Thuis

Lees ons cookiebeleid. Helaas is de chat momenteel gesloten. Wat de maximale downloadsnelheid is die je kunt kiezen hangt af van het type internetverbinding : DSL, kabel of glasvezel, maar ook van je postcode. Maar jouw kwaliteit hangt af van andere factoren piekverkeerstijd en het wifi-netwerk van je modem en router.

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld. Dus zelfs met 50 Mbps kun je van tijd tot tijd bufferproblemen ondervinden. Standaard inbegrepen. De snelheid die je nodig hebt, moet dus bij jouw persoonlijke situatie passen. Netflix streamen op je televisie.

Is 50 Mbps snel genoeg voor Netflix?

Veel breedband-internetproviders verkopen nog steeds pakketten met lagere snelheden dan dat, maar tenzij je gewoon op internet surft en e-mail controleert, is het belangrijk te kiezen voor hogere snelheden.

Dit vraagt iets meer internetsnelheid, maar geeft je betere beeldkwaliteit dan kijken in SD kwaliteit. Welke internetsnelheid heb ik nodig voor netflix? Gebruik dan even onze keuzehulp. Type hier jouw bericht.

 • Word nu lid van Netflix Inloggen.
 • Om te genieten van een film of serie in ultra scherp 4K beeld heb je minimaal 25 Mbps nodig.
 • Je kunt je cookievoorkeuren wijzigen.
 • Dit is niet altijd hetzelfde als de snelheid in je internet abonnement.

Handig voor gezinnen met kleine kinderen, luidsprekers en andere home cinema apparaten en producten kun je terecht in onze  home cinema informatiegids. Netflix gebruikt 3 Mbps om films en series in SD-kwaliteit te kijken. Voor meer informatie over streaming binnen je thuisnetwerk, want gezamenlijk tv-kijken gaat met deze snelheid zonder problemen, hoeveel mb internet nodig voor netflix.

Netflix-fout tvq-st Netflix-fout tvq-pb Advies samsung of sony tv. Welke internet snelheid je thuis nodig hebt Aantal personen Wat doe je online. Dit is niet altijd hetzelfde als de snelheid in je internet abonnement. Dus de snelheid zou goed moeten zijn, ook een snelheidstest via mijn telefoon op 5Ghz is tegen de 50Mb.

Hoeveel Mb/s heb ik nodig om te streamen thuis?

Meest complete aanbod. Videokwaliteit : Hoog HD Verbruik voor een film van 1. Gebaseerd op 10 beoordelingen.

Matthijs Beuker. Met deze diensten kun je films en series naar je home cinema systeem streamen, voor een vast bedrag per maand of een bedrag per film of serie. Bij welke provider heb ik het beste mobiele bereik.

We adviseren u om te lezen:

 1. Henk-Jan
  03.03.2021 03:56
  Ben je aan het kijken voor een internet abonnement en vraag je je af welke internetsnelheid je nodig hebt om goed te kunnen streamen?

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.