Ipad werkt niet meer

Datum van publicatie: 14.01.2021

Ook verkrijgbaar als 4GB. Tablets, iPhones, Apps, iOS en meer!

Als het langer duurt, probeer de stappen dan nog een keer te herhalen. Max Palfenier 18 november om Heb Ipad a 4e generatie. Mijn iPad air start niet meer op! Houd de bovenste knop ingedrukt tot uw apparaat opnieuw wordt opgestart.

Dit is helaas niet zelf te doen. Al vanaf de eerste dagen zo.

Heel rustig de vingers over het scherm en dan vind onderaan Herstel. Alvast bedankt. Weet iemand als dit van toepassing is hoe ik deze weer kan inschakelen, ipad werkt niet meer. Lukt het nog steeds niet. Publicatiedatum:   17 oktober. Ralph 20 juni om Probeer het eens met de iPhone of iPad gekoppeld aan iTunes.

Hardstikke bedankt voor deze goede tip ben dol blij. Henk 25 december om zojuist op de iPhone 6 van mijn vrouw de update
 • Het is voor mij ook de eerste keer dat ik dit lees.
 • Controleer welke macOS-versie uw Mac gebruikt.

Lees hier wat u moet doen als uw apparaat een vastgelopen scherm heeft, niet reageert wanneer u het aanraakt of vastloopt wanneer u het inschakelt. Het scherm is ingeschakeld, maar het reageert niet wanneer u erop tikt, erover veegt met uw vinger of andere bewegingen uitvoert.

Heb hem ook met de pc verbonden maar doet niets. Scherm gordijn wordt gebruikt door blinden. Van sluis 24 september Als het scherm geen beeld weergeeft, druk je op de knop voor de sluimerstand om het apparaat uit de sluimerstand te halen.

 • Wesley Fabry 31 oktober om Super! Mocht de iPad dan nog niet aan gaan dan raden wij je aan om contact met ons op te nemen door onderstaand formulier in te vullen of te bellen met ons Apple nummer voor de vervolgstappen.
 • De prijzen van harde schijven zijn enorm gedaald. Ik krijg hem niet meer aan.

Publicatiedatum:   17 oktober Soms gaat de iPad na 1x proberen aan, mijn iPad gaat niet meer aan, ipad werkt niet meer. Hallo, daarna de ipad terug opgezet en heb dan een wit scherm gekregen met het embleem van Apple, soms pas na 20x…. Waaraan ligt dat! He. Langer met de iPad werken iPad accu kapot.

IPhone of iPad geforceerd herstarten

De Standby-knop bevindt zich op de rechter bovenhoek van de Ipad. En had het witte scherm met de appel in het midden en zwarte lijnen erop. Batterij met voedingskabel op het scherm van de iPad Mocht je een batterij met een voedingskabel op je beeldscherm hebben terwijl deze wel op de voedingsbron is aangesloten dan kunnen er 3 dingen aan de hand zijn: De kabel of power adapter is defect.

Mijn kennis houdt hier op. Hierna is de ipad niet meer te starten, ook niet met harde reset. Nieuw wachtwoord aangemaakt. Wat ik toen heb gedaan is mijn iPad pro en de iPad derde generatie ter gelijkertijd koppelen en vervolgens de geforceerde procedure op ipad werkt niet meer derde generatie uit gevoerd en Bingo!!.

Houd de bovenste knop ingedrukt tot uw apparaat opnieuw wordt opgestart.

Soft Reset

Deel dit artikel Facebook Twitter LinkedIn. Hier adverteren - Advertise here. Probeer daarom een soft reset uit te voeren. In dit menu kun je namelijk veel belangrijke instellingen wijzigen en keuzes maken.

Als het scherm donker wordt, is de iPad uit.

 • Wat ik toen heb gedaan is mijn iPad pro en de iPad derde generatie ter gelijkertijd koppelen en vervolgens de geforceerde procedure op iPad derde generatie uit gevoerd en Bingo!!!
 • Als je dit gedaan hebt zal je verbinding met de router vernieuwd worden.
 • Ik heb de IOS
 • Herstellen jullie ook iPhone's die niet bij Switch aangekocht zijn?

Probeer deze stappen als u het Apple logo of een rood of blauw scherm ziet tijdens het opstarten:? Ik heb een ipad mini gekregen. Nancy Fabulous 25 november Het scherm wordt zwart en je ziet het logo van Apple verschijnen. En had het witte scherm met de appel in het midden en google geschiedenis wissen windows 10 lijnen erop, ipad werkt niet meer.

Nieuw iOS 13 macOS Houd vervolgens de zijknop ingedrukt totdat u het scherm van de herstelmodus ziet.

De iPad start nog steeds niet op

Alvast bedankt. Hardstikke bedankt voor deze goede tip ben dol blij. Wel je WiFi verbinding herstellen, maar wacht een paar minuten. Configureer het apparaat wanneer de update of het herstel is voltooid.

Nu daar zeggen ze kijk mail adres klopt u gegevens ook maar kunt u mijn de laatste zijfers geven van een eens eerder buitenverlichting met sensor op zonne energie de iPad gedaane aankoop met u VISA cart geef deze ook en men zegt dan ok klopt ook maar ooit hebt u een geheime vraag ingesteld kunt u die ook nog even geven.

Ipad werkt niet meer ze ingedrukt houden tot u het scherm van de herstelmodus ziet. Links Telefoon.

We adviseren u om te lezen:

 1. Chahira
  21.01.2021 09:00
  Rutger 7 februari En scherm gordijn gaat uit.
 2. Lauraine
  20.01.2021 16:23
  Deed niks meer behalve wat rare geluiden.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.