Kruidvat test positief niet zwanger

Datum van publicatie: 20.12.2020

Ik heb 9 maal een positief resultaat gekregen, verdeeld over 9 dagen, met testen uit verschillende doosjes.

Ook omdat je daardoor iets eerder rekening met je zwangerschap kan houden door bijvoorbeeld geen alcohol te drinken of rauwe vis te eten sushi in mijn geval. De kans is wel groot dat je toch zwanger bent omdat je al een positieve test hebt gehad.

Ik heb op deze site inmiddels ook gelezen dat de Predictor test ook vals positief uitslaat, dit heb ik dus ook gehad. Reageren op dit topic. Misschien dat je over 3 a 4 dagen pas met een cb positief zal testen. Kan iemand me hierbij helpen. Ik gebruik geen hormonen, en geen medicijnen dus het is onmogelijk dat er onterecht een HCG hormoon is gevonden in mijn urine.

Een week later een clear blue test gedaan? Ruzie met buurvrouw. Ik hoop het allerbeste voor je!. De Kruidvat Early zwangerschapstest raad ik af. Welke merk is nou goed.

We zien het zelf ook niet goed. De tweede Action test was echter weer positief. We wilden ons weer niet al te veel illusies maken, zeker omdat de eerste test van Kruidvat ook twijfelachtig was.

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Off topic. Je zou deze prijs niet verwachten van een low budget merk. Dat bleef ook zo op alle andere dagen. Login om een reactie te plaatsen op het antwoord. Gevoelige borsten en tepels. Daaruit was het 2e streepje half gekleurd. Mij leek het dat het een indroogstreepje was.

 • Dat zou teleurstellingen en verwarring kunnen voorkomen. Welke vroege zwangerschapstest zou ik aanbevelen?
 • Iemand bekend met motion free? Ik had 3 dagen voor NOD getest en niks.

Onze kindjes? Aanmelden Inloggen. Hallo fummetje25, Lees ook even hier. Motion Free Iemand bekend met motion free. Misschien dat je over 3 a 4 dagen pas met een cb positief zal testen. In deze post heb ik het over de NOD.

Populair in Voeding & Gezondheid

En al meer duidelijkheid? Je borsten gaan pijnlijk voelen en je bent opeens extreem moe. Heeft iemand dit nog meegemaakt?

Van Hopeloos9 In off topic. Gevoelige borsten en tepels. En nu is hij nog duurder en proef je flouwe noten bijna zonder zout terwijl de wikkel nog uniek is. Ik heb nadat ik overtijd was, 9 positieve testen gehad van het kruidvat-merk. Mag dit in de oven schaal van arcopal Lees meer.

Nu is mijn auto totaal los verklaard op de basis van berekening dat mijn auto is omdat ik dat ervoor betaald heb. En zou ook nu maar eu krijgen. Zeker niet voor dat geld.

Omdat er hier bij ons op loopafstand een Action zit en ik overal op internet goede reviews vind van hun zwangerschapstests, wist ook niet dat Kruidvat die verkocht. Enigszins vlek op long longontsteking nu. Zo bekend ben ik niet met de cassette, dacht ik het maakt dan niet uit om deze test ook nog even te doen. Je kan na 6 weken misselijk voelen,afkeer voor bepaalde voedingsmiddelen hebben,smachten naar zoet of zuur.

Dit topic volgen. In deze post heb ik het over de NOD. Ik had gisteren ongesteld moeten worden als ik kijk naar de eisprong. Kruidvat test positief niet zwanger of overmorgen een doen met ochtendurine. Wie heeft hier nog meer ervaring mee.

Kan een Restaurant bij niet komen opdagen vanwege gezondheidsklachten ivm corona de voorwaarden geldig maken, en per persoon 50 euro vragen?

Ik was wel een beetje sceptisch over de betrouwbaarheid, maar ja ik twijfelde ook aan de betrouwbaarheid van de Kruidvat zwangerschapstest die duidelijk veel duurder was. Reageren op dit topic?

Niks is moeilijker dan wachten tot je menstruatie weg blijft? En nu is hij nog duurder en proef je flouwe noten bijna zonder zout terwijl de wikkel nog uniek is. Ik ga voor je duimen.

We adviseren u om te lezen:

 1. Wulfert
  21.12.2020 12:45
  Helaas is deze wel erg duur en je krijgt er maar 1 in het pakje. Mijn eerste Action test was positief!
 2. Katelijne
  21.12.2020 10:32
  Off topic. Dus het zou kunnen zijn dat de test op het verkeerde eiwit reageert en daardoor een vals-positieve uitslag geeft.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.