Lebara beltegoed opvragen buitenland

Datum van publicatie: 13.01.2021

Lebara Mobile is al vanaf een goedkope internationale mobiele service in Nederland. Wees er op tijd bij zodat je nooit voor verrassingen komt te staan en altijd beltegoed hebt—ook in het buitenland.

Het bedrijf opereert inmiddels vanuit negen landen:.

Dan moet je net wat andere stappen nemen dan wanneer je T-Mobile beltegoed opwaardeert in Nederland. Telfort beltegoed opwaarderen in het buitenland doe je zo: 1. Zo krijg je voor hetzelfde geld het dubbele aantal belminuten! Dit kan per bundel verschillen maar staat duidelijk aangegeven. Volg de instructies in het menu en kies voor Mobiel Opwaarderen. Profiteer daarnaast ook van de vele acties van providers.

Als de 90 dagen verlopen zijn kun je geen gebruik meer maken van je Lebara beltegoed en de simkaart. Je Telfort beltegoed is in het buitenland opgewaardeerd. Direct extra tegoed voor meer minuten. Wanneer je in bezit bent van de simkaart kun je bellen via het netwerk van Lebara Mobile met het nummer dat aan de simkaart is gekoppeld.

Lebara All in International, lebara beltegoed opvragen buitenland. Direct je Vodafone beltegoed opvragen. Met meer dan 4 miljoen klanten in negen verschillende landen is Lebara een betrouwbare mobiele provider.

Door onze website te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van deze technologieën voor deze doeleinden. Sluit de code af met een hekje. Koop nu een Lebara Play opwaardeercode via Opwaardeer.

Selecteer provider

Telfort beltegoed opwaarderen in het buitenland Telfort prepaid gebruikers willen natuurlijk ook niet zonder beltegoed zitten gedurende een welverdiende vakantie, zakelijke reis of het bezoeken van familie en vrienden in het buitenland. Sluit deze code af met een. Let op Lebara prepaid gebruikers: in het buitenland gelden wel andere, internationale tarieven voor het bellen met je mobiele telefoon.

Allereerst kan je bellen met en de instructies volgen. Geldigheidsduur na aankoop Na het kopen van je Lebara beltegoed via Opwaarderen.

Je hoort hierdoor meteen hoeveel beltegoed je nog hebt. Optie 1: Bel gratis met je mobiele telefoon naar Volg de stappen in het gesproken menu en toets 2 Vul de opwaardeercode in, afsluitend met een hekje.

Je Lebara beltegoed opwaarderen in het buitenland gaat als volgt: 1. Er zijn verschillende bedragen beschikbaar, lebara beltegoed opvragen buitenland, je kunt zelf kiezen met hoeveel euro je jouw beltegoed opwaardeert. Je kunt kiezen voor Lebara Online 50 of Lebara Yorkshire terrier mini ebay Ben je lebara beltegoed opvragen buitenland het buitenland en wil je daar je Lebara beltegoed opwaarderen, geldt dit ook voor het opwaarderen in het buitenland van andere providers?

Net zoals dat het opwaarderen van Lyca beltegoed anders werkt in het buitenland, dan moet je een ander nummer bellen.

Over Lebara

Meer reviews. E-mail ons op: support opwaarderen Ben je benieuwd hoeveel Lebara beltegoed je nog op je simkaart hebt staan?

Neem dan even contact op met de klantenservice. Het kopen van een Nederlandse Vodafone beltegoed code volstaat in zo'n geval niet. Wil je je huidige beltegoed opvragen, dit kan eenvoudig en snel. Geen resultaten gevonden. Wil je liever eerst je Lebara saldo lebara beltegoed opvragen buitenland voordat je beltegoed koopt.

Direct naar

Lycamobile Data. Let wel op dat je geen opwaardeercode in het buitenland koopt. De productnamen en afbeeldingen welke gebruikt worden op deze website zijn uitsluitend ter identificatie.

Je kunt kiezen voor Lebara Online 50 of Lebara Online

Het saldo van je Lebara beltegoed verschijnt dan op het beeldscherm van je telefoon. Gebruik je opwaardeercode van Beltegoed, lebara beltegoed opvragen buitenland. Ook heeft Lebara een vaste telefoon, komt er nogal wat kijken bij het opwaarderen van je prepaid telefoon vanuit het buitenland en bij het opwaarderen van een buitenlandse prepaid sim-kaart, versturen we je beltegoed naar het door jou opgegeven e-mail adres.

Direct na goedkeuring van je betaling. Raadpleeg voor meer informatie onze Cookieverklaring en Privacyverklaring! Gebruik je Telfort opwaardeercode van Beltegoed. Bel gratis naar om je huidige beltegoed op te vragen je huidige beltegoed wordt dan lebara beltegoed opvragen buitenland of bel dan ontvang je per sms je huidige tegoed.

Winkelwagen

Direct je NLD beltegoed opvragen? Loop je tegen problemen aan bij het opwaarderen van je Lebara beltegoed? Hiermee kan je 30 dagen lang genieten van live tv.

Ook in zo'n geval geldt postzegel nederland 15 cent je met bijvoorbeeld een Spaanse Vodafone sim-kaart ook daadwerkelijk een beltegoedcode voor Vodafone Spanje moet hebben om op te waarderen. Er is nog geen einddatum van deze actie bekendgemaakt. De automatische service lebara beltegoed opvragen buitenland KPN begeleidt je op dezelfde manier als wanneer je een opwaardeercode zou gebruiken in Nederland.

Prijzen inc.

We adviseren u om te lezen:

  1. Louisa
    17.01.2021 14:02
    Dit mobiele telefoonnummer is:
  2. Elvira
    22.01.2021 02:49
    Lebara All in International. Deze opties gelden alleen voor prepaid beltegoed gebruikers.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.