Oud hollands papier drukken

Datum van publicatie: 17.03.2021

Dit papiersoort is licht doorschijnend waardoor je een bijzonder effect krijgt. Kaarten op gekleurd papier. Witte Vorst.

Na een positieve reactie op dit voorstel, sturen we een proefpakket toe met kleur- en papierstaal. Ook zijn de Oud Hollandse kaarten door het harde oppervlak zeer geschikt om te worden voorzien van een preeg. Blinddruk is letterpress zonder inkt. Meer designs en voorbeelden bekijken?

Het gekleurde papier is bij ons op aanvraag te bestellen, maar mocht je het voor een bepaalde datum nodig hebben is het handig om het wel opt tijd te bestellen. Oud Hollands Papier U kent het oudhollands papier nog wel van vroeger… maar deze papiersoort is nooit weg geweest. Kaarten van grs lompenhoudend papier met glad oppervlak, voorzien van vier schepranden.

We hebben het voor jullie op een rijtje gezet. Vul je e-mailadres in. Preeg Bij een preeg worden vanaf de achterkant elementen uit het papier gedrukt zodat ze op de voorzijde naar voren komen.

Wil je echt weten welke papiersoort het mooiste bij jullie kaart past. Geboortekaartjes drukken is onze specialiteit. Heb oud hollands papier drukken nog vragen.

Je kan kiezen uit onze diverse ontwerpen, in de kleurcombinaties die bij jullie past. Met foliedruk krijgen elementen een laagje glanzend folie.

Folie: Ja, meerprijs is voor combi folie met biostructuur papier 75 euro voor folie en 85 euro voor het papier. Breng gevoel terug in je kaarje met deze oudewetse druktechniek.

Het is mogelijk om adressen in hetzelfde lettertype als gebruikt op jullie kaart eventueel nog met een kleine illustratie direct te printen op de envelop. Ziet u door de geboortekaartjes het bos niet meer… Neem gewoon even contant met ons. Elementen worden verdiept in het papier gedrukt waardoor kleur niet nodig is. Een mooi bundeltje inspiratie.

Met deze informatie kunnen wij onze service optimaliseren. Uw bestellingen worden vooralsnog in normale productietijd verwerkt. Op donkere kleuren zal de glittering minder opvallen. Het is wel een kostbare papiersoort waar we een toeslag  voor rekenen.

Account maken. Dit kunnen wij helaas niet voorkomen, oud hollands papier drukken. Wil je echt weten welke papiersoort het mooiste bij jullie kaart sterke werkwoorden lijst.

Verwijderd uit eigen collectie

Zeer geschikt voor enkele kaarten omdat het een mooi kartongevoel geeft. Dat kan natuurlijk! Blij met onze trouwe klanten! Deze kleuren kunnen ook op elkaar verlijmd worden zodat de voorzijde en de achterzijde verschillen van kleur, dit heet Duoplan.

We zijn er voor je. Je kunt er ook voor kiezen om de adressen op etiketten te laten printen. Wij maken dan een gratis digitaal voorbeeld aan de hand van je doorgegeven wensen en teksten. Oud hollands papier drukken meer over privacy of wijzig de cookie-instellingen. Alle papiersoorten die je kunt kiezen zijn van mooie kwaliteit.

Oud Hollands geschepte kaarten

Lees meer in de privacyverklaring. Informatie Corona virus. Voor de foliedruk is een extra bewerking nodig op een ambachtelijk Heidelberg. Dit papier is off-white net niet helemaal wit en heeft structuur.

  • Letterpress Met letterpress worden alle gekleurde delen verdiept in het papier gedrukt, dit geeft een prachtig reliëf!
  • Drukkerij van der Hulst - uw drukwerkspecialist.
  • Denk hierbij aan katoen papier, reliëf papier of groeipapier.
  • Daarnaast hebben wij een foliecollectie op maat op karton en Oud Hollands , waarbij de kaarten extra aantrekkelijk zijn geprijsd.

Hieronder vind je onze collectie papier met een oud hollands papier drukken varirend van tot grams. Aanvraagformulier Speciale geboortekaartjes - Oud Hollands en Karton - zonder folie. Standaard glans  geen meerprijs - gram Een mooie stevige papiersoorten met een lichte glans aan de buitenzijde en iets matter aan de binnenzijde? Dit papier hebben wij niet op voorraad wordt altijd besteld bij de leverancier, oud hollands papier drukken.

Contact Stuur een e-mail naar info colorspace. Aanvraagformulier Speciale geboortekaartjes - Oud Hollands en Karton - zonder folie Aanvraagformulier Basiscollectie folie Aanvraagformulier Folie op maat. Mail ons zsm de gegevens. Of hebben jullie 538 maak het of kraak het een eigen ontwerpwens.

Korting op verzendkosten

Voor terugkomende klanten van geboortekaartjes en trouwkaarten geven wij iets cadeau. Wat is jullie uitgerekende datum?

Meer designs en voorbeelden bekijken? Verder gebruiken we digitale drukpersen.

Wachten wij tot de kleine geboren is. We vinden dat het papier het kaartje afmaakt. Eigen ontwerpen   Een zelf ontworpen geboortekaartje heeft u al vanaf euro.

We adviseren u om te lezen:

  1. Shelina
    18.03.2021 20:05
    Standaard glans  geen meerprijs — gram Een mooie stevige papiersoorten met een lichte glans aan de buitenzijde en iets matter aan de binnenzijde. Wil je echt weten welke papiersoort het mooiste bij jullie kaart past?

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.