Timotei shampoo action

Datum van publicatie: 11.01.2021

Wachtwoord vergeten? Paar maanden terug heb ik bij de Action een shampoo gevonden wat alleen maar natuurlijke ingrediënten bevat. Het bevat een groot aantal uitstekende huidverzorgende ingrediënten die je niet snel terug vindt in andere shampoos, zeker niet voor deze prijs!

Oja, en het bevat ook Braziliaanse noten olie! Met siliconen lijkt op het eerste zicht helemaal niets fout: ze geven extra glans aan je haar, zorgen dat het zacht aanvoelt en vormen een 'beschermend' laagje om je haren.

Dat geldt ook voor de verkoop van cosmeticaproducten die getest zijn op dieren. Ook heeft elk variant een conditioner dus die heb ik ook gelijk gekocht! Wat mij betreft is deze shampoo uitermate geschikt is voor mensen met normaal haar die niet veel haarstylingsproducten gebruiken, maar net als de Dr.

Timotei Organic Delight - Health and Shine. Als ik alle ingredienten goed heb gelezen staat er ook benzyl alchol tussen.

Oja, dat de declaratieplichtige parfumallergenen Citral en Limonene bevat. Afdrukversie weergeven. Een biologische shampoo die niet werd timotei shampoo action op dieren voor nog geen euro'n half? Tenslotte bevat de formule een beetje parfum, en het bevat ook Braziliaanse noten olie.

Helemaal niet zoals bij andere shampoos.

Ze heeft veel meer jouw haartype dan het mijne. Misschien is het een haartype ding? Daarnaast bevat de formule nog Hydrogenated Palm Glycerides Citrate : een huidverzorger gemaakt van de vetzuren van palmolie waar niet veel over bekend is maar die als veilig wordt beschouwd.
 • Ik heb jarenlang olijfolie gebruikt voor mijn haar.
 • En naar de bijhorende conditioner ben ik nu ook benieuwd geworden ;.

Commentaren (11)

Website Zoek. Ik heb hiervoor een oogcrème gemaakt met voedende en verzorgende ingrediënten: - Amandelolie - Aloë Vera - Vitamine E - een leeg potje Amandelolie:  Amandelolie maakt de donkerplekken onder je ogen lichter! Ondanks er tig producten in mijn stash zitten, kan ik mijn bevinden goed onderbouwen.

Castorolie is een olie wat van een wonderboom vandaan komt. Chara schreef:. De ene keer krijgen ze de shampoo binnen en de andere keer niet.

 • Wat de geur betreft, was ik wel meteen enthousiast: de geur is subtiel en natuurlijk. My first encounter with solid shampoo!
 • Final report on the safety assessment of Cocos nucifera coconut oil and related ingredients.

Ook bevat de shampoo geen sulfaten. Pages Home Get in Touch. Zoals je leest bevat de haarolie amandelolie en arganolie! Overigens nergens last van, maar zoals hierboven al vermeld verschilt het per persoon. De verpakking geeft aan timotei shampoo action het voor normaal haar is dus zou het voor mijn dorstige haar werken. Mijn lokken zagen er proper uit met het gepaste volume, timotei shampoo action.

Older Stories.

Charlotte schreef:. En het ruikt ook nog heerlijk! Ik heb hiervoor een oogcrème gemaakt met voedende en verzorgende ingrediënten: - Amandelolie - Aloë Vera - Vitamine E - een leeg potje Amandelolie:  Amandelolie maakt de donkerplekken onder je ogen lichter!

Met de jaren word je natuurlijk ouder en wil je eens wat anders uitproberen.

De hulpstoffen Glyceryl Laurate en Glyceryl Oleate zijn twee van de vele monoesters van glycerol die gebruikt worden in cosmeticaproducten, in dit geval een monoester van glycerol en laurinezuur en van glycerol en oliezuur. Eindelijk heb ik er eentje kunnen vinden. Ik heb veel goeds gehoord over deze olin. De ene keer krijgen ze de shampoo binnen timotei shampoo action de andere gekolfde melk opwarmen niet, timotei shampoo action.

Ondanks er tig producten in mijn stash zitten, kan ik mijn bevinden goed onderbouwen.

Tenslotte bevat de formule een beetje parfum, dat de declaratieplichtige parfumallergenen Citral en Limonene bevat. Ik ben er heel tevreden over:. Topic Modes. Pha Hoofdhaartje.

 • International Journal of Toxicology , 27 1 ,
 • Afdrukversie weergeven.
 • Noodzakelijk Altijd ingeschakeld.
 • De shampoo.

Zie voor meer info het artikel over alcohol en vetalcoholen. Omdat ze minder effectief zijn in de bescherming tegen bacterin, in dit geval de Benzyl Alcohol. Timotei shampoo action kon ik toch niet laten liggen. Read more. En het ruikt ook nog heerlijk. Voor de prijs 1. Ah vervelend. Deze 2 ingredinten meng je goed samen. Ingredienten waren verre van zorgwekkend.

Journal of the American College of Toxicology , 5 3 , Het resultaat? Door je bezoek ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. De conditioner is rijk en ruikt heerlijk!

Hij maakt mijn haar juist viezer dan schoner. Beide zie ik liever niet terug in cosmetica. Pages Home Get in Touch. Ingredienten waren verre van zorgwekkend.

We adviseren u om te lezen:

 1. Charon
  12.01.2021 03:11
  Ik heb gekozen voor de variant droog of beschadigd haar! Natuurlijk ook fijn voor je huidje!

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.