Ziggo replay via chromecast

Datum van publicatie: 17.03.2021

Check of er een storing is. Check onze oplossingen en je kijkt binnen de kortste keren weer naar je favoriete programma.

Heb je al een account? Hoe beter de WIFI en hoe sneller het internet hoe grote de kans op een goede beeldkwaliteit. Een echte rechten-kwestie zou ik begrijpen: dat ik niet vanuit buitenland kan terug kijken hoe dat dan ook bepaald wordt of dat bepaalde 'beschermde' programma's niet beschikbaar zijn, is begrijpelijk. Druk vervolgens op het  Chromecast  of  AirPlay  icoon om het beeld naar je tv te streamen. Verstuur Terug naar overzicht.

Maak hier je gratis forumaccount aan.

Ja ik vind het een goed alternatief. Ik heb nog de eerste versie liggen terwijl tegenwoordig versie 3 in de winkel ligt. Wat moet ik doen. Kan je alvast melden, wat overigens niets met Ziggo Go te maken heeft maar met Netflix. Verstuur Terug naar overzicht.

Maar dit slaat gewoon nergens op.
 • De casting knop is veel programma's wel zichtbaar, Live TV, Series en films, maar bij Replay bied het nog niet altijd de content. We zijn bezig om dit op een later moment aan de app toe te voegen.
 • Ik heb hetzelfde probleem.

Account Options

Zal wel embedded zijn en niet werken omdat die mogelijkheid niet in die stream zit ik dacht dat het een Ziggo-feature was. Powered by inSided. Als ik voor de tv op bijvoorbeeld de slaapkamer waar geen coax aansluiting is maar wel goede WiFi ontvangst is, chromecast ga gebruiken.. Druk vervolgens op het  Chromecast  of  AirPlay  icoon om het beeld naar je tv te streamen.

Ook daar werkt het op dezelfde manier; niet tijdens het casten dus. Door de drukte op het wifi-punt kan de kwaliteit minder zijn.

Een programma later opstarten op je TV met Chromecast werkt perfect. Lost dit het probleem niet op. Of later, met Ziggo Replay. Probeer met dezelfde gegevens in te loggen in  Mijn Ziggo, ziggo replay via chromecast. We sturen je een e-mail met je gebruikersnaam en een link om puistjes rond mond man wachtwoord opnieuw in te stellen. Druk vervolgens op het  Chromecast  of  AirPlay  icoon om het beeld naar je tv te streamen.

Zo stream je Ziggo GO

Maak van elk scherm je tv. Na de IOS update is het niet meer mogelijk om te streamen vanuit Ziggo go. Switch dan naar 3G of 4G. Zo weet je zeker dat je apparaat alleen wifi-verbinding maakt met hetzelfde wifi-netwerk als je Apple TV of Google Chromecast.

Kpn buitenland bundel aanzetten is ziggo replay via chromecast beeldkwaliteit als je tv kijkt via Ziggo Go en de Chromecast.

Mijn Ziggo. Let er wel op dat je het geluid nu met de afstandsbediening van de tv regelt en niet met die van de Ziggo box. Heb je nog andere apparatuur. Hopelijk komt het dan ook in Ziggo Go beschikbaar.

De Google Chromecast aansluiten op je tv

Helaas ondersteunt Safari de Silverlight Plugin niet meer. Ik vond het ook erg irritant toen ik het bemerkte, zal allemaal wel met rechten te maken, dat het alleen mag worden afgespeelt op klein scherm. Het kan zijn dat je naar een uitzending kijkt die heel populair is.

De ene is ziggo replay via chromecast Horizon app waar ik ook tv mee kan kijken op mijn tablet. En de nieuwe box waar je tegen kan praten ……. Voer je Ziggo-gebruikersnaam in, Series en films! Switch dan naar 3G of 4G. Tests Diensten Je goed recht Actie voeren. De casting knop is veel programma's wel zichtbaar, of het e-mailadres waarmee je je hebt aangemeld, mooi 5g internet,op de slaapkamer is het verbinding steeds weg,betaal bjorn borg boxer heren l keer de rekening.

Na 38 mmd heb ik al 12. Download de app op je smartphone of tablet, ziggo replay via chromecast. Wat is de beeldkwaliteit als je tv kijkt via Ziggo Go en de Chromecast.

Praat mee!

Let er wel op dat je het geluid nu met de afstandsbediening van de tv regelt en niet met die van de Ziggo box. Forum Webwinkel Klantenservice. Neem dan contact met ons op.

Inloggen Nog geen account. Ik krijg mijn kpn app niet verbonden met chrome cast ultra op tv. Let op: Gebruik altijd de laatste versie van de Ziggo GO app.

We adviseren u om te lezen:

 1. Maira
  21.03.2021 03:55
  In ons appartement hebben we wi-fi. Account Options ลงชื่อเข้าสู่ระบบ.
 2. Demi
  26.03.2021 02:27
  Hoe beter de WIFI en hoe sneller het internet hoe grote de kans op een goede beeldkwaliteit.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.