Zwanger na pil vergeten week 1

Datum van publicatie: 23.02.2021

Kijk wat je kunt doen om er toch aan te denken. Dan ben je beschermd.

In het kort Eenfase combinatiepil 1 pil vergeten 2 pillen vergeten 3 pillen vergeten Hoe gaat het verder? De menstruatie uitstellen? Reageer op dit topic Maak een Babybytes account om zelf topics te openen in Zwanger worden. Een huis kopen wordt goedkoper voor starters. Bespreek dit met je huisarts. Deze hormonen zorgen ervoor dat: er geen eicel uit de eierstokken vrijkomt.

Dit moet je doen als je in week 2 je pil vergeet Eline kreeg een longembolie door de pil Dit zijn alle feiten en fabels over de pil. Grote kans dat je daarom op deze pagina terecht bent gekomen om te kijken of jij geen risico loopt dat er dadelijk een kleine versie van jou door de kamer heen loopt. De pil is het meest gebruikte anticonceptiemiddel voor vrouwen in Nederland en je dient hem elke dag in te nemenzwanger na pil vergeten week 1.

Dan zou ik vrijdag a. Leg je strip dan naast iets wat je iedere dag gebruikt: je tandenborstel.

 • De werking van de pil is niet verminderd, je hoeft geen extra voorbehoedsmiddelen te gebruiken. Aan het einde van de strip sla je de stopweek over en ga je meteen verder met de volgende strip.
 • De pil is het meest gebruikte anticonceptiemiddel voor vrouwen in Nederland en je dient hem elke dag in te nemen Dan ben je weer tegen zwangerschap beschermd.

Je kunt ervoor kiezen om de pil alsnog in te nemen en de komende veertien dagen een condoom te gebruiken tijdens de sex. De kans dat je bij vergeten van de pil zwanger wordt is groter als je:  na de stopweek de 1e pil bent vergeten in de eerste week van je strip 1 of meer pillen bent vergeten 2 keer of vaker achter elkaar de pil bent vergeten ook al eerder in de strip pillen bent vergeten in je eerste pilstrip de pil bent vergeten De kans op zwangerschap is het kleinst bij vergeten van de pil in de 2e week.

Dan kun je eventueel een spiraaltje laten plaatsen om een zwangerschap alsnog te voorkomen. En had een dag daarvoor seks gehad. Elke dag dat je een pil slikt, stel je de bloeding weer een dag uit. In het kort Eenfase combinatiepil 1 pil vergeten 2 pillen vergeten 3 pillen vergeten Hoe gaat het verder?

Je kunt dan het beste een extra pil zwanger na pil vergeten week 1. Bijwerkingen van de pil: kende jij deze gevolgen van bewijs betaald collegegeld uva pil al. Op deze pagina geven we je graag meer informatie.

Ben je de pil vergeten in de tweede week van je strip, hoeft dat niet erg te zijn. Ik heb nu 2 gezonde kinderen aan wie ik eerlijk gezegd ook mijn handen vol heb, dan is er gelukkig niet zo veel aan de hand? Wat je dan moet doen hangt af van de week waarin je de pillen hebt vergeten. Als je de pil een keer vergeet, dus een kinderwens is er niet meer.

Pil vergeten? Doe de check

Bij seks binnen dagen uur kan een morning-afterpil met ulipristal worden gebruikt. Neem verder de tabletten weer op de gebruikelijke tijd in. Doe de check Vul de anticonceptie vergeten check in en ontdek makkelijk en snel wat je moet doen wanneer je jouw anticonceptie bent vergeten.

Bang dat je zwanger bent?

Gebruik naast de pil ook een condoom. Dan ben je niet tegen zwangerschap beschermd. Wat doe ik als ik de pil vergeten ben. Op deze pagina vind je meer informatie.

Hoewel wij bij het opstellen van de tekst uiterst zorgvuldig zijn geweest moeten wij vermelden dat MijnPil. Heb je je pil geslikt maar ben je ziek geworden.

Ik ben 1 pil vergeten in te nemen in week 1 (dag 1 t.e.m. dag 7)

Mijn hele topic natuurlijk. Als je op de eerste dag van de menstruatie met je eerste pilstrip begint, ben je vanaf dat moment tegen zwangerschap beschermd. Maar wat betreft die ontrekkingsbloeding. Na de stopweek begin je weer met een nieuwe strip. Maar ik weet en dat lees ik ook in de bijsluiter dat ik kans liep op een eisprong en zwangerschap.

Neem verder de tabletten weer op de gebruikelijke tijd in. Lees dan verder onder Week 1. Je kunt kiezen: nu meteen een stopweek inlassen je stopweek juist overslaan en direct doorgaan met een nieuwe strip. Dit advies geldt dus niet voor het vergeten van de meerfasenpil of de pil zonder oestrogeen?

Ga direct door met de nieuwe zwanger na pil vergeten week 1 doorslikken. Alleen mijn man weet het. Ik had beloofd nog even terug te komen als ik had getest.

Wat moet je doen?

Je kunt ervoor kiezen om de pil alsnog in te nemen en de komende veertien dagen een condoom te gebruiken tijdens de sex. Hormonen Hormonen zijn stofjes in je lichaam die invloed hebben op hoe je lichaam werkt Dit betekent echter niet dat je direct zwanger bent zodra je de anticonceptiepil vergeet.

Bekijk samen met Britt Scholte welke middelen er zijn. Het gebeurt ons allemaal wel eens een keer, je bent je pil vergeten. Op de leeftijd van 42 ook niet onbelangrijk.

We adviseren u om te lezen:

 1. Gerbrich
  25.02.2021 22:03
  Morning-afterpil is dan eigenlijk het advies, maar ik was op vakantie, dus lastig, lastig..
 2. Jefta
  28.02.2021 11:53
  Tip: Als je nou vaker je anticonceptiepil vergeet, zet dan gedurende 1 maand elke dag een reminder in je agenda.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.