Acculampje brandt af en toe

Datum van publicatie: 18.12.2020

Parkeer de auto op een veilige plaats en controleer de banden. Gebruikersportaal Verras me!

By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies. Het acculampje van je auto gaat branden als er iets mis gaat met het laden van de accu.

Monsieur Le Loure Re: Accu lampje brand tijdens het rijden en 5min later was het gebeurt Stop op een veilige plaats en controleer wat er aan de hand is. Remsysteem Als dit lampje gaat branden heeft u de auto gestart maar de handrem nog aangetrokken of ingeschakeld. Opinions are like assholes, everybody has one, and sometimes they stink too. De stekker ook goed controleren de pootjes van de stekker zijn soms ook niet fris.

Begin acculampje brandt af en toe daar liever niet aan bel dan de Wegenwacht. Dit kan ernstige schade aan je motor opleveren, want de olie moet zorgen dat je motor 'gesmeerd' loopt. Dynamo is gewoon stuk. Als dit lampje gaat branden neem dan even contact met ons op. Storing aandrijflijn.

Als die uitvalt zul je voelen dat de besturing veel zwaarder is, vooral bij lage snelheden en parkeren. Je kunt er nu een nieuwe, voorgeladen accu in stoppen en je zult zien dat de auto weer gewoon start en rijdt maar na een halve dag zit je dan weer met een lege accu.

Bel de Wegenwacht

Dit kan ernstige schade aan je motor opleveren, want de olie moet zorgen dat je motor 'gesmeerd' loopt. Jahwel hoor, gewoon laten reviseren zou ik zeggen.

Dit bericht is het laatst bewerkt op om door Pollux. Ook montage. Het kan zijn dat uw auto stopgezet word of beperkt gebruikbaar is. Alle rechten voorbehouden. Of je gaat naar de sloop en je koopt voor 2 tientjes een "nieuwe".

Zodra je de auto start komt er laadspanning van de dynamo op de andere zijde van het lampje te staan. Reageert dat lampje op het voltage dat je accu levert of op de dynamo, acculampje brandt af en toe. U kunt dan het beste even contact met ons opnemen. Motor Als dit lampje brandt is er iets mis met de motor of livestream vitesse ajax de elektronica die de brandstofinspuiting en ontsteking regelt.

Controleer de multiriem.

Bel mij terug

Dit lampje op het dashboard brandt als er iets is met het roetfilter. Knippert het lampje zet de auto dan direct aan de kant en bel de pechhulp. Dan sta je binnen de kortste keren weer met het zelfde probleem.

Dus als de spanning al aan de lage kant is is het geen goed idee om weer te moeten starten. Hij gaat niet branden als je gewoon rijdt. Dat zal 'm geweest zijn. Ik heb de accu hoe zwaar mag je wegen laten kijken en na uitgebreide meting kwamen ze tot de conclusie dat dat allemaal in orde was, acculampje brandt af en toe.

Heb je van de bedrading de huls er helemaal af gehad.

Zoek je onderdelen?! Janneman Re: Accu lampje brand tijdens het rijden en 5min later was het gebeurt Wie heeft er een idee waar het aan kan liggen? Veiligheidsartikelen Heb jij deze artikelen al in de auto liggen? Ga zo snel mogelijk naar de garage om het probleem te laten onderzoeken.

Dit onderwerp is leeg! Het kan zijn dat uw auto stopgezet word of beperkt gebruikbaar is. Begin je daar liever niet aan bel dan de Wegenwacht. APK keuring. Nederlands    English American. Even open maken en controleren. Enig idee of er dtc's zijn.

Brandt er een waarschuwingslampje? Geen probleem, wij leggen u uit wat elk lampje betekent!

Staat me iets van bij dat de dynamo destijds een gereviseerde was, dus of de dynamo is alweer aan het overlijden of zou het toch iets anders kunnen zijn? Tijdens het inschakelen van bijvoorbeeld grootlicht is het normaal dat het voltage heel kort even dipt, de dynamo moet ook bijschakelen maar daarna moet hij een stabiel voltage geven wat in de buurt ligt van de 14volt.

Blauw: Het blauwe lampje geeft aan dat het groot licht van uw auto staat aan.

Het zou zelfs kunnen dat de accu nog wel enigszins geladen wordt als de motor blijft draaien. Kijk naar je meters. Afdrukversie weergeven Discussie aan vriend laten zien Op discussie abonneren! Multieriem zit er nog op.

We adviseren u om te lezen:

  1. Ouassila
    22.12.2020 21:04
    Bericht: 7 RE: Acculampje brand soms Lampje werkt in principe heel simpel, het krijgt accuspanning wanneer de auto op contact staat. Het zou kunnen dat je dynamo stuk is, maar het probleem kan ook bij de accu zelf zitten, of een andere oorzaak hebben.
  2. Fennechien
    22.12.2020 21:33
    Maar als je geluk hebt misschien alleen een los contactje of iets dergelijks..

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.