Bootje vouwen vierkant papier

Datum van publicatie: 21.02.2021

Voor andere knutselinspiratie kun je heel goed in  onze DIY rubriek  terecht. Español: hacer barcos de papel.

Je papier krijgt zo de vorm van een papieren hoedje. Het bootje wordt dan steviger en is beter bestand tegen water. Geen reacties. Gerelateerde artikelen. Gebruikersportaal Verras me!

Je hebt nu een papieren hoedje gemaakt. Kleur het schip met waskrijtjes. Laat ongeveer een halve centimeter over tussen de bovenrand en de rand van het deel van het papier dat je omhoog gevouwen hebt. Bootje vouwen - Ik laat je stap voor stap zien hoe dat moet. Daarin laat ik stap bootje vouwen vierkant papier stap zien wat je moet doen. Trek het uit elkaar en maak het plat, bootje vouwen vierkant papier, net zoals je bij Stap 8 gedaan hebt.

  • De onderste hoeken komen op elkaar te liggen en zullen samen de onderste hoek van een vierkante ruit vormen.
  • Wit of gekleurd papier, dat maakt niet uit. Vouw de bovenhoeken van het papier naar beneden toe om en zorg dat er onderaan 2,5 tot 5 centimeter ruimte overblijft.

Probeer het uit!

In plaats van plakband te gebruiken kun je ook plastic huishoudfolie op de onderkant van het bootje plakken om het goed tegen het water te beschermen. Categorieën: Knutselen. Bij origami gebruikt men traditioneel licht maar sterk papier. Open de onderkant van de nieuwe driehoek met je vingers, net zoals je dat eerder gedaan hebt. Pak een kant van de rechthoekige strook papier onderaan en vouw hem omhoog.

Houd het papieren bootje in het midden van de onderrand vast. Door het gewicht zal het bootje alleen maar instabiel worden.

  • Vouw de andere hoek op dezelfde manier naar beneden zodat hij tegen de middellijn aan komt te liggen.
  • Maak de onderkant breder door aan de diagonale randen te trekken.

En je kunt hem daarna ook nog echt wat betekent nijverheidshelper varen. Gerelateerde artikelen, bootje vouwen vierkant papier. Bij origami gebruikt men traditioneel licht maar sterk papier. Laat ongeveer een halve centimeter over tussen de bootje vouwen vierkant papier en de rand van het deel van het papier dat je omhoog gevouwen hebt. Je vouwt het papier zo in de "hamburgerstijl," ofwel in de breedte doormidden.

Vouw het papier open en vouw het vervolgens in de lengte doormidden.

Dit papier heeft vaak versieringen en kun je kopen bij hobbyzaken. De bovenrand zou gelijk moeten liggen met de middellijn. Zorg ervoor dat je scherpe vouwen maakt. Maak weer een vierkant van de driehoek.

Wikkel er vervolgens plastic omheen om hem te beschermen. Bahasa Indonesia: Membuat Kapal Kertas. Probeer niet om masten en zeilen toe te voegen om het bootje er echter uit te laten zien. Houd het andere uiteinde van het touw vast zodat je boot niet wegdrijft, bootje vouwen vierkant papier.

Een goede manier om het bootje beter bestand te maken tegen water is om plakband op het complete onderste gedeelte te plakken.

Wat heb je nodig om het bootje te vouwen?

Begin aan de bovenkant van de ruit en trek de twee zijden voorzichtig uit elkaar zodat de vouw in het midden van de ruit wordt geopend. Laat het bootje beter drijven. Vijf originele recepten voor het Vaderdag ontbijt 7 juni Ja Nee.

Pak de onderste hoek van de ruit en vouw hem naar boven toe. Gerelateerde artikelen. Het wordt aangeraden om een rechthoekig vel papier bootje vouwen vierkant papier plaats van een vierkant vel papier te gebruiken om een bootje te vouwen.

Je hebt nu een papieren hoedje gemaakt. Vouw het vervolgens nog eens horizontaal doormidden, een product dat in de vroege twintigste eeuw in Japan ontwikkeld is. Draai het papier om. Je kunt tevens origamipapier of kami kopen, zoals je bij de eerste stap gedaan hebt. Maak de onderkant breder door aan de diagonale randen te trekken.

En je kunt hem daarna ook nog echt laten varen. Ik ben de crea bea van dit blog en laat je graag zien hoe je op een simpele manier super leuke dingen kunt knutselen. Vouw de onderrand aan de andere kant precies op dezelfde manier om, zodat de vouwen symmetrisch zijn. Als je het bootje opnieuw wilt gebruiken, laat hem dan na gebruik drogen.

De steentjes zijn ballast en helpen om het bootje overeind te houden, bootje vouwen vierkant papier. Ze zijn gemakkelijk te maken en je kunt ze laten varen op een klein wateroppervlak als een bad, een vijver of zelfs een beekje!

Vouw het papier open en vouw het vervolgens in de lengte doormidden.

We adviseren u om te lezen:

  1. Roelfien
    23.02.2021 12:30
    Het bootje versterken.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.