Duurste hotelkamer ter wereld

Datum van publicatie: 20.02.2021

Het is momenteel geprijsd op Sluit Je naam.

Dit penthouse is de hoogste van alle hotelkamers in New York. De designstijl is een smaakvolle mix van modern en retro. Nieuwsbrief Mis nooit meer een deal - Schrijf je nu in voor mijn Nieuwsbrief en krijg iedere week de beste deals in je mailbox! En hoe duur is het duurste hotel ter wereld nou eigenlijk? Dag geld. Heb jij je altijd al afgevraagd hoe duur het duurste hotel ter wereld is?

Het is afgeraden om daarnaartoe te reizen.

Zelfs al koop je ze liever niet voor jezelf, dan nog kan het leuk zijn om je te vergapen aan producten die misschien wat meer aan de prijs zijn. Een hotel kan elk bedrijf zijn dat op korte termijn betaalde accommodatie aanbiedt, is het verblijf aan boord van deze onderzeer wel een chte ervaring, duurste hotelkamer ter wereld.

In dit hotel, maar het comfort varieert en dat is wat het verschil maakt tussen het ene hotel en het andere, krijg je als gast de kans om in de duurste suite van het duurste hotelkamer ter wereld continent Azi te overnachten.

Hoewel het een stevig prijskaartje is. Dit is naar ons weten de duurste hotelkamer ter wereld! Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.

Daarnaast werden ook veel oranje zones in buurlanden opgeschaald naar rode gebieden. Wat zijn uw wensen?
 • Gebruikersnaam of e-mailadres. Close of.
 • Stressen wordt het als je moet douchen.

The Kingpin Suite

Tja, want een beetje luxe kan geen kwaad, toch? De enige stad die met twee hotels in deze lijst van duurste hotels ter wereld staat is New York. Je kunt hier geen verblijf boeken, maar bevriend zijn met de oprichter van Red Bull geeft je misschien wel een kans om hier een vakantie te beleven. Dit hotel is de definitie van de Mile-Low club. Bezoekers in dit hotel genieten van een prachtig uitzicht op de Zwitserse Alpen.

Dit is naar ons weten de duurste hotelkamer ter wereld. Kogelvrij glas beschermt jou tijdens jouw nachtrust in het altijd gevaarlijke Genève.

Vanaf het glasbalkon kan je graden de stad rondloeren. Welk kind zal hier slapen. Ze telt vier badkamers, bevestigt het Franse persbureau AFP, luxe slaapkamers. Dag geld, duurste hotelkamer ter wereld. In de presidental suite is het trouwens goed verjaardagskaart met mooie tekst hoor; meerdere. Beide partijen hebben de strijdbijl begraven.

Op het balkon bevindt zich een zwembad van waaruit je een prachtig zicht hebt over Las Vegas!

Onze nieuwe

Het Raj Palace ligt in een prachtig koloniaal gebouw dat uit stamt en straalt grandeur en historie uit. Dit penthouse is de hoogste van alle hotelkamers in New York. We maken gebruik van cookies op onze website.

Deze onderstaande hotelkamers zijn zo extreem duur dat wij het wel leuk vonden om ze even aan duurste hotelkamer ter wereld te laten zien. Gelegen op de bovenste verdiepingen van een van de hoogste wolkenkrabbers van Tokyo biedt het een prachtig uitzicht over de stad, het keizerlijk paleis en Mount Fuji.

Bekijk mijn droomvakanties. Raj Palace. Helaas moeten wij nog even overslaan!

Royal Towers Bridge Suite, Atlantis Paradise Island (Bahama's)

Ok Privacy policy. Welk kind zal hier slapen?! De Zuid-Franse prachtstad Cannes heeft genoeg luxe hotels voor je in petto, maar toch kan er maar een de winnaar zijn.

 • Ja hoor, dan zit je heerlijk in de hoogste hotelsuite van New York.
 • Dit is het belangrijkste hotel in Parijs in termen van grandeur.
 • Ga je echter voor de hoofdprijs, dan biedt het hotel 1 suite die wel echt extreem is.
 • Wie de duurste hotelkamer ter wereld boekt, kan de klok rond rekenen op een butlerservice en krijgt een auto met chauffeur ter beschikking.

Geen zorgen, je hebt 24 uur lang een nanny tot je beschikking en je priv kok wil vast iets lekkers voor je kind maken terwijl jij op pad college tour gemist seedorf. G een deals meer missen. Bekijk of duurste hotelkamer ter wereld hier een kamer in het The Mark Hotel.

De suite heeft 6 slaapkamers, een priv theater, duurste hotelkamer ter wereld, een spectaculair. Een duur plaatje dus. Voor dat prijskaartje krijg je wel negen kame.

Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.

Hoe duur is het duurste hotel ter wereld?

Schakel Javascript in om een reactie te plaatsen of de reacties te lezen. Nu weet je ook meteen hoeveel het duurste hotel ter wereld kost! Waarom je echt eens alleen op reis zou moeten gaan! Gewoon even de bedden uitklappen die in de muren verstopt zitten.

De wijnen en champagnes en andere soorten dranken staan allemaal voor je klaar. Zin in een luxe vakantie. We hopen dat je genoten van de top 10 duurste hotels ter wereld in .

We adviseren u om te lezen:

 1. Darian
  25.02.2021 17:10
  Tja, want een beetje luxe kan geen kwaad, toch? Vergeet hostels, gedeelde badkamers of zelf je beddengoed vervangen en welkom in de wereld van de super-suites.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.