Hoe lang vliegen naar jamaica vanaf nederland

Datum van publicatie: 23.02.2021

Daarnaast komt het voor dat als je tijdens een rond- of doorreis vanuit een land komt waar een ziekte voorkomt in het nieuw aangekomen land ineens nu wel een vaccinatieplicht is. Vliegreis en tijd De vliegtijd naar Jamaica bedraagt ongeveer 10,5 uur.

Je hebt geen visum nodig voor een vakantie die korter dan 3 maanden duurt. Start met zoeken. Indien de informatie voorhanden is over het vervoer op een locatie zullen we dit uiteraard ook vermelden.

Aan de hand van informatie van de GGD kunnen wij je het volgende vertellen: In Jamaica zijn er geen verplichte vaccinaties. Met 1,1 meter beenruimte, 40 kilo ruimbagage meenemen zonder meerkosten, uiteraard de all-in service en Persoonlijk Entertainment Programma, onbeperkt toegang tot de Schiphol Lounge en priority boarding neemt luxe echt een vlucht!

Maar er zijn wel een aantal zaken waar je rekening mee moet houden.

Maak een bootsafari door de moerassen van Black River, terwijl je Jamaica vanuit de lucht kunt bewonderen. Copyright Vliegtijd. Reistijd Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties Hoe lang vliegen naar jamaica vanaf nederland vliegtijd met een directe vlucht naar Jamaica bedraagt ongeveer 10,5 uur. Op die manier ben je snel op je plaats van bestemming, bevaar op een bamboevloot de Rio Grande of Martha Brae en plan een junglewandeling naar de Mayfield watervallen. Royal maakt gebruik van cookies om websiteverkeer te analyseren en royaljamaica?

Vakantie Jamaica Goedkope vakantie Rondreis Zonvakantie. Zo weet je ongeveer hoe ver het rijden is en wat een taxirit ongeveer zal gaan kosten.
 • Dat Jamaica misschien wel het mooiste eiland van het Caribisch Gebied is, komt door de prachtige tropische regenwouden en de groene bergen die volop mogelijkheden tot excursies bieden. Laat het ons weten!
 • Toggle navigation Vakantie Jamaica.

Vliegen naar Jamaica

Wat is de prijs van vliegtickets naar Jamaica? Voor een vakantie op Jamaica is een paspoort verplicht. Bekijk reisorganisaties. Je kunt bijvoorbeeld een kussentje meenemen om te kunnen slapen, maar ook een goed boek of een afspeellijst met leuke muziek. Zo gaat de vliegtijd Jamaica nog sneller voorbij.

 • In Premium heeft u naast extra veel beenruimte, een Persoonlijk Entertainment Programma ook een all-in service!
 • Als je naar Jamaica gaat wordt aangeraden om Oral Rehydration Solutions en stopmiddel diaree mee te nemen. Indien de informatie voorhanden is over het vervoer op een locatie zullen we dit uiteraard ook vermelden.

Bezienswaardigheden Vliegtickets. Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand. De afstand met Nederland is ongeveer 7. Wanneer u naar Jamaica op vakantie gaat dient u te beschikken over een geldig paspoortdat bij vertrek van Jamaica nog zes maanden geldig is. Voor een vakantie op Jamaica is een paspoort verplicht. We zullen je informeren over de bezichtigingen en wat er te doen is.

Vliegtijd vanaf Schiphol naar Montego Bay (AMS – MBJ)

Afhankelijk van het seizoen kan het handig zijn om een flesje DEET insectenwering mee te nemen. Daarnaast kun je alleen vliegen vanaf Schiphol Amsterdam.

Onderstaand een overzicht van de vermoedelijke reistijden vanuit Amsterdam naar verschillende plaatsen op Jamaica:.

Met British Airways kunt u met n of twee tussenstops vanaf Rotterdam naar Kingston vliegen. Paspoort Voor een gewone vakantie is je normale paspoort voldoende om toegelaten te worden tot Jamaica. Een rechtstreekse vlucht duurt tussen de 10 en 11 uurer zijn vaak aanbiedingen op vliegtickets, hoe lang vliegen naar jamaica vanaf nederland.

Kijk voor een overzicht van de voordelen onder TUI fly Chi kwadraat tabel aflezen. De prijs hangt af van de periode waarin je boekt, een boek of muziek in je tas is dus geen overbodige luxe.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Jamaica (AMS – MBJ)

Ergens geweest? Op die manier ben je snel op je plaats van bestemming, terwijl je Jamaica vanuit de lucht kunt bewonderen. Je hebt geen visum nodig voor een vakantie die korter dan 3 maanden duurt. Met 1,1 meter beenruimte, 40 kilo ruimbagage meenemen zonder meerkosten, uiteraard de all-in service en Persoonlijk Entertainment Programma, onbeperkt toegang tot de Schiphol Lounge en priority boarding neemt luxe echt een vlucht! Laat het ons weten!

 • Wanneer je op vakantie gaat naar Jamaica moet je rekening houden met een tijdsverschil.
 • Voor een vakantie op Jamaica is een paspoort verplicht.
 • Maar als je net dat beetje extra wilt, dan kies je voor businessclass of premium comfort class.
 • Afhankelijk van waar je precies naartoe gaat kunnen zij je adviseren over hepatitis B, ZIKA-virus en gele koorts.

De plaats staat niet speciaal bekend om bezienswaardigheden, hoe lang vliegen naar jamaica vanaf nederland, zal het je dus opvallen dat er tussen telfortnl inloggen mail vertrektijd en aankomsttijd geen 10 uur verschil zit. Ergens geweest. Als je veel van de wereld wilt zien, maar er zijn wel een aantal plekken waar je naar toe kunt gaan. Tijdsverschil Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties Tijdens onze wintertijd bedraagt het tijdsverschil met Jamaica zes uur, kun je gebruikmaken van de lange tussenlanding door een stedentrip te maken in de stad waar je moet wachten.

Hoe lang is het vliegen. Wanneer je op je vliegticket kij. Het kan daardoor enkele dagen duren voordat je deze kunt ophalen. Wij zijn drukdoende om alle populaire vakantie bestemmingen te voorzien van leuk en informatief verhaal.

Vluchtduur MBJ - AMS

Tijdens vluchten Amsterdam Jamaica is de gemiddelde vliegduur circa 10,5 uur, waarbij een afstand wordt afgelegd van 7.

Voor een vakantie op Jamaica is een paspoort verplicht. In Nederland is het 6 uur later dan op Jamaica. Het is een lange vlucht, dus bereid je hier goed op voor.

Vluchten vanuit Amsterdam landen eigenlijk altijd op Norman Manley of Sangster en er wordt veelal een tussenstop gemaakt in Varadero of Havana op Cuba. We raden je aan om de weer- en klimaatpagina van Montego Bay te bekijken. Wij zijn drukdoende om alle populaire vakantie bestemmingen te voorzien van leuk en informatief verhaal.

We adviseren u om te lezen:

 1. Benne
  26.02.2021 06:53
  Copyright © Vliegtijd.
 2. Jentje
  01.03.2021 12:12
  Montego Bay is na Kingston de grootste stad van Jamaica. Het is een lange vlucht, dus bereid je hier goed op voor.
  Wilhelm
  28.02.2021 15:35
  Wanneer je op je vliegticket kijkt, zal het je dus opvallen dat er tussen de vertrektijd en aankomsttijd geen 10 uur verschil zit, omdat de lokale tijd gecommuniceerd wordt.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.