Iphone laadt niet op waterschade

Datum van publicatie: 17.03.2021

Mijn enkele mnd oude XR is out off order, na 5x in een aqua park met tel. Fixers Fixers repareert uw iPhone en iPad, door jarenlange ervaring weten wij alle reparaties binnen no-time uit te voeren. Volgens mij doet de batterij het wel, want wordt wel warm tijdens het laden.

Hallo, Ik heb een batterij van een iphone 6 vervangen, echter gaat de telefoon niet meer aan en knippert af en toe het apple logo en voor de rest zwart licht gevend beeld. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Lees ook: Zo controleer je of je refurbished iPhone geen ex-waterschade model is. In dit support-document van Apple vind je een overzicht terug waar je precies moet kijken bij alle iPhones en iPods. Je probeert van alles met als resultaat, een iPhone die nog steeds niet oplaadt.

Helaas is het niet zo dat je met een iPhone kunt zwemmen om bijvoorbeeld foto's onderwater te maken, maar je kunt ze wel rond water gebruiken zonder dat je je zorgen moet maken.

Laat je device vakkundig repareren in n van onze repair stores. Gelukkig kan je de iPhone eenvoudig resetten hiermee raak je geen gegevens kwijt. Daarnaast kan je eenvoudig testen of de iPhone wel of geen stroom krijgt via de batterij.

Helaas zijn deze iPhone moederbord reparaties niet zelf uit te voeren en is dit werk zalf waterpokken apotheek een ervaren specialist. Vanaf iphone laadt niet op waterschade 10 oktober kan iedereen met een geschikte smartphone de Coronamelder app… Lees verder?

 • Leg de telefoon ook niet aan de oplader, dat kan voor kortsluiting zorgen.
 • Zoek een Repair Store bij jou in de buurt. Een iPhone drogen: Tik de iPhone voorzichtig tegen uw hand met de Lightning-connector naar onder gericht om overtollige vloeistof te verwijderen.

1. Zo test je op iPhone waterschade

Als u een van deze waarschuwingen ziet, heeft uw iPhone vloeistof gedetecteerd in de Lightning-poort of op de Lightning-kabel of een Lightning-accessoire.

Bovendien krijg je 6 maanden garantie op de door ons vervangen onderdelen. Laadt je iPhone niet meer goed op? Wil jij ook een goede site? Ga je voor een refurbished iPhone? Een medewerker van ons zal je hierbij direct verder kunnen helpen Live Chat mogelijk.

Davey is gespecialiseerd in elk type iPhone en hij kent elk stukje hardware van binnen en buiten.

 • We adviseren om het scherm opnieuw te monteren.
 • Blijf op de hoogte met de appletips app, Safari push meldingen of volg ons via Twitter , Facebook of Instagram. Controleer eerst of uw iPhone reageert op de oplader.

Het niet meer willen opstarten van je iPhone is erg vervelend. Wij zijn open. Hoe is de kennis bij de medewerkers van PhoneWorld. Ik heb verschillende methoden geprobeerd om hem aan de praat te krijgen, maar niks werkt. In reparatie winkel geven ze aan een nieuw glas scherm… is het wel zo, iphone laadt niet op waterschade.

Spotlight: Thema Vakantiegids.

Veel gestelde vragen

Davey is reparatie specialist en mede eigenaar van FixjeiPhone. Deze cookies worden opgeslagen in je webbrowser wanneer je dat accepteerd. Contact met mijn vinger op de app doet het niet, wel onder aan.

Toestel opsturen. Zorg er in plaats daarvoor dat de iPhone zo snel mogelijk onderzocht wordt door professionals. Galaxy J7 We raden zeker aan om de volledige reparatie nogmaals goed na te zien.

Helaas zijn deze iPhone moederbord reparaties niet zelf uit te voeren en is dit werk voor een ervaren specialist, iphone laadt niet op waterschade. Zoek een Repair Store bij jou in de buurt.

Ontstaan van het niet meer aangaan van je iPhone

Dan voeren we je iPhone laadt niet op reparatie binnen 30 minuten uit terwijl je wacht. Dit kun je bij iPhone waterschade het beste doen. Je kunt ook meteen bij ons langs komen in een van onze vestigingen. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is de factuur bewaren. Mijn enkele mnd oude XR is out off order, na 5x in een aqua park met tel.

 • Wat zou dit kunnen zijn en hoe kan ik dit oplossen?
 • Allemaal oorzaken die ervoor kunnen zorgen dat je iPhone niet meer oplaadt.
 • Echter lag deze batterij na aanschaf lange tijd stil 4 maanden.
 • Hallo Mouna, Helaas is dit voor ons op afstand ook niet te zeggen.

Had dit toestel juist gekocht omdat het waterbestendig was, iphone laadt niet op waterschade. Je legt je iPhone aan de oplader, Ik ben op dit moment in thailand en heb mijn iphone laadt niet op waterschade 8 in het water laten vallen.

Uiteraard is deze best oud heb nu ook een nieuwe, maar je iPhone laadt niet op. Galaxy TAB A. Laadt je iPhone niet meer goed op. Zeker bij oudere iPhones. Gratis online uitnodiging maken zaterdag 10 oktober kan iedereen met een geschikte smartphone de Coronamelder app… Lees verder.

Hoi. In de meeste gevallen duurt een reparatie voor je smartphone 30 minuten. Gelukkig zijn de Apple's smartphones sinds de iPhone 7 waterbestendig.

Als uw iPhone of Lightning-accessoire nat is

Wil ook niet meer uit. Hallo Rita, Mogelijk is de kabel van het scherm beschadigd geraakt of losgeraakt. Dit zijn de meest voorkomende problemen die het niet willen opstarten van je iPhone kunnen veroorzaken: Vastgelopen iPhone Foutieve software Vervuilde of defecte dock connector oplaadpoort Lege iPhone batterij Defecte iPhone batterij Defect iPhone scherm iPhone moederbord defect Waterschade. Haal het hoesje en een eventuele screenprotector en andere accessoires eraf.

Ik denk dat je de iPhone 8 Plus hebt. Telefoon is 1,5 jaar oud. Ook al zijn de iphone laadt niet op waterschade iPhones waterbestendig of bescherm je ze met een waterdichte case, het kan altijd voorkomen dat je waterschade oploopt. Gebeurt het soms dat mijn scherm allemaal toetsen uitzichzelf indrukt.

We adviseren u om te lezen:

 1. Pui
  22.03.2021 09:21
  We zijn op alle locaties van maandag tot en met vrijdag geopend van tot uur. Galaxy A8
 2. Zion
  24.03.2021 00:17
  Jesse Mei 20, Ik heb vanalles geprobeerd met het resetten, maar niets helpt.
  Rkia
  21.03.2021 04:00
  Een ongeluk zit in een klein hoekje.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.