Le 4 stagioni amsterdam menu

Datum van publicatie: 16.03.2021

Cheesecake Monterosa 7,5 cheesecake met aardbeien. Frans Kinderformaat pizza is

Turks 1. Duits Een restaurant wat in mijn top 3 zit, maar dit is dan enkel en alleen om de zeer goede keuken! Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Beoordeeld op 11 december reserveren vanaf 5 personeen!!!

Beoordeeld op 26 maart Het wachten waard!

Type reiziger. Vitello Tonnato 14,- dungesneden kalfsvlees met tonijnmayonaise. Tiramis 7,5 tiramis volgens huisgemaakt recept. Cheesecake Monterosa 7,5 cheesecake met aardbeien. Niet aanbevolen als je daarheen gaat om een gesprek te voeren.

21x griezelige Halloween activiteiten voor thuis

Aanrader de pizza Truffulona. Kan iemand met een glutenvrij dieet goed eten bij dit restaurant? Ook nog een jongen gezien die aan het eten was rode trui had fam. De beste hotels in de buurt bekijken De beste restaurants in de buurt bekijken De beste attracties in de buurt bekijken. Loop de Jacob Obrechtstraat in.

 • Zuppa di Zucca 7,5 pompoen soep. Kwaliteit, gezelligheid en persoonlijke aandacht staan voorop.
 • Aanrader de pizza Truffulona.

Bekijk wat reizigers erover zeggen:. Uitstekend. Datum van bezoek: augustus Jacques, courgette en cherrytomaat. De carpaccio die wij kozen als starter was wat "kaal" maar toch smaakvol!

Meer informatie

Restaurant Pizzeria Le 4 Stagioni Geclaimd. Het is zonder schriftelijke toestemming niet toegestaan om informatie afkomstig van deze website te kopiëren en of te verspreiden in welke vorm dan ook.

Dit Italiaanse restaurant is gevestigd in een voormalige slagerij en dat is duidelijk te zien: een deur met daar boven de aanduiding 'koelkamer' en betegelde muren met tegeltableaux van de vier jaargetijden waarnaar dit restaurant vernoemd is.

Geselecteerde filters.

En als je even genoeg kunst gezien hebt, ga dan naar het neoclassicistische Concertgebouw of het Vondelpark. Ook delen we informatie over uw gebruik van le 4 stagioni amsterdam menu site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Zou zeker op mijn volgende bezoek aan Amsterdam terugkeren. Gelatino 3,- kinderijsje, smaak naar keuze. Margherita 9,5 tomatensaus, mozzarella en basilicum. Vooral de pizza's zijn heel smakelijk en met verse ingredinten bereid.

Travel Amsterdam in a Minute

Bedankt voor je hulp! Voor binnen dient u van te voren telefonisch of per e-mail te reserveren. Het is een druk maar heel gezellig restaurant met een vlotte bediening.

De carpaccio die wij kozen als starter was wat "kaal" maar toch smaakvol, le 4 stagioni amsterdam menu. Het is misschien ook een indicatie van hoe populair het is. We bezochten de avond tevoren maar er was lang wachten op een Groetjes Team Le 4 Stagioni en tot snel! Het is een druk maar heel gezellig restaurant met een vlotte bediening. Beoordeeld op 22 april via mobiele applicatie Hele lekkere pizza's en als toetje mocht je de le 4 stagioni amsterdam menu in en je eigen ijsje versieren.

Taal Nederlands. Engels Een restaurant wat in mijn top 3 zit, maar dit is dan enkel en alleen om de zeer goede keuken.

14x herfstknutselen met eikeltjes en kastanjes

Tiramisù 7,5 tiramisù volgens huisgemaakt recept. Webdesign: Pessa Webdesign. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen.

Uitstappen bij halte Jacob Obrechtstraat. Meer informatie. De muren zijn betegeld wat zorgt voor een echo - et diner.

We adviseren u om te lezen:

 1. Lotje
  18.03.2021 10:24
  Echt Italiaans en altijd druk.
 2. Valèrie
  17.03.2021 21:07
  Delicata 13,5 tomatensaus, mozzarella, buffelmozzarella koud , cherrytomaat en basilicum.
  Zeineb
  20.03.2021 00:20
  Uitstappen bij halte Jacob Obrechtstraat.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.