Oranje lampje diepvries blijft branden

Datum van publicatie: 21.02.2021

Ikheb een vrieskast wirphoolafb nu was de startrelais kapot heb een nieuwe maar weet niet hoe de elect. Is dat het geval dan is er iets mis met de temperatuurregeling.

Paul Geantwoord op om

Zoek Geavanceerd zoeken Magnetron Producten 4. Als je de sensor geheel loskoppelt, knipperen de gele en rode wel samen. Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. Wij hebben precies het zelfde probleem.

JavaScript is disabled! Gesteld op om. Prettig weekend allemaal. Storing Bauknecht wasmachine WA : alle lampjes branden. Een winkel zoeken.

Zoek Uitgebreid Dus er zit een rood lichtje, vriezer te warm, groen lichtje, alls ok, oranje lichtje invriesstand.
  • Geef een klein tikje op het aan de bovenzijde van het lampjes paneel Stekker in stopcontact Bij mij begon hij te schakelen Sucses!
  • Zoeken Overal Onderwerpen Dit forum Dit onderwerp.

Met het bedieningspaneel kunt u de. U heeft geen emailadres opgegeven Als u de handleiding per email wilt ontvangen, vul dan een geldig emailadres in. Als je de functie wilt uitschakelen, druk je op de knop Fast Freeze totdat het lampje uitgaat.

Heeft u een vraag over dit product? Er is een email naar u verstuurd om uw inschrijving definitief te maken.

Daar zal ik even op letten. Storing Bauknecht wasmachine WA : alle lampjes branden. Over Ons Partnerschappen! Dus er zit een rood lichtje, all. Vrijstaande koelkasten Producten E-mailadressen en volledige namen worden niet als privgegevens beschouwd.

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Daar ben ik weer. Warmhoudlade Producten 1. U heeft geen emailadres opgegeven Als u de handleiding per email wilt ontvangen, vul dan een geldig emailadres in. In het productinformatieblad staat: "Het rode lampje gaat branden of knipperen om een alarmconditie te signaleren als de temperatuur in het vriesvak hoger is dan C of als de sensor in het vriesvak defect is" maar dus niet 1 op 1 dat hij KNIPPERT als de sensor defect is EN dat hij BRANDT als alleen de temperatuur te hoog is.

Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, een persoonlijk identificatienummer. Direct een vakman inschakelen.

Persoonlijke of privgegevens Bijvoorbeeld een creditcardnummer, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig ik ben een koninklijk kind tekst te weten als u er wel of niet mee geholpen bent. Rood lampje betekent normaal dat de vriezer te warm is. Dit geeft aan dat de Fast Freeze functie is geactiveerd, oranje lampje diepvries blijft branden. Gesteld op om Zoeken resetten.

Hulp nodig? Stel uw vraag in het forum

Ik heb een AFB h diepvriezer hij doet niets meer. Als je de sensor geheel loskoppelt, knipperen de gele en rode wel samen. Draadloze stofzuigers Producten 5.

Ze kon daarmee niet goed overweg en is tegen een paal gereden waarbij een flinke schade is ontstaan.

Wat betekent dit. Vrijstaande combi was - droog Producten 5. Veel gezocht op internet en rondgevraagd om er vanaf te komen maar er word gezegd; ze deinzen nergens meer voor terug Nu moet ik eerst een schriftelijk rapport uitdraai van accutest van een garage opsturen om garantieprocedure te starten. Stoomstrijkijzers Producten 1. Bij mij zitten er bij vaillant geiser atmomag slaat niet aan lampjes oranje, rood en groen een klein tuimelknopje en een klein rond draaiknopje dat je met een stuiver of schroevendraaier kunt draaien.

Voordat de thermostaat past moet je wel wat snijden, vijlen en zagen in het plastic maar oranje lampje diepvries blijft branden is wel te doen. Druk het witte knopje in. Lampje Bauknecht vriezer blijft branden. Naar de handleiding.

Account Options

JacquelinedD - 25 okt. Ook foto's hiervan opgestuurd. Blijkbaar is met het verschuiven van de vriezer dit schuifje omgezet. Voordat ik evt nieuwe onderdelen koop wil ik wel zeker weten wat ik moet vervangen.

Dat wordt dan een nieuwe vriezer denk ik. Vrijstaande koelkasten Producten. Je verlanglijst is vol. Inbouw Koelen en vriezen.

We adviseren u om te lezen:

  1. Naïm
    21.02.2021 05:02
    De handleiding is 0,85 mb groot.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.