T mobile shop utrecht

Datum van publicatie: 21.02.2021

Schrijf je in als werkzoekende! Weet jij alles over de nieuwste telefoons en weet jij de juiste te adviseren aan de klant? Lijkt het jou leuk om je sollicitatie toe te lichten met een video?

Deze werkgever werft via Indeed. Helemaal niet. Je stelt veel vragen om te achterhalen wat de wensen van de klant zijn en welke van onze producten en diensten daar het beste bij passen. Het werken in een van onze shops is dan ook veel meer dan klanten helpen met het kiezen van de juiste telefoon. Een jong telecombedrijf dat innoveert en de markt op zijn kop durft te zetten met het best geteste netwerk en hét Unlimited abonnement. Ben jij communicatief sterk en commercieel ingesteld? Ook als je al wat meer ervaring hebt.

Plaats of postcode vul dit in voor relevantere resultaten. Je stelt veel vragen om te achterhalen wat de wensen van de klant zijn en welke van onze producten en diensten daar het beste bij passen, t mobile shop utrecht. Inschrijven Inloggen. We heten wel YoungCapital, 's avonds vrij zijn en toch lekker verdienen. Ochtenden en middagen werken, maar iedereen is even welkom.

Heb jij overtuigingskracht, een vlotte babbel en zoek jij een baan waarmee jij op deze manier ongelimiteerde…. Schrijf je nu in! Ben jij niet verlegen om een babbel, heb je overtuigingskracht en ben je op zoek naar een uitdaging….
  • We heten wel StudentJob, maar iedereen is even welkom. Zoek naar jouw ideale baan in beschikbare vacatures.
  • Alert opslaan.

Helaas, deze vacature is niet actief.

Wat ga je doen? Voor welk bedrijf werk je? Zoek naar jouw ideale baan in beschikbare vacatures. Klik dan op de knop 'Solliciteer direct! Je stelt veel vragen om te achterhalen wat de wensen van de klant zijn en welke van onze producten en diensten daar het beste bij passen.

  • Wat ga je doen?
  • We vinden passie voor onze klanten daarbij belangrijker dan affiniteit met telefoons en gadgets.

Je stelt veel vragen om te achterhalen wat de wensen van de klant zijn en welke van onze producten en diensten daar het beste bij passen. Alert opslaan. Ochtenden en middagen werken, 's avonds vrij zijn en toch lekker verdienen. Na het eenmalig t mobile shop utrecht van een account kun je direct solliciteren. Meer dan 30 dagen geleden?

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Indeed wordt mogelijk door deze werkgevers betaald om Indeed gratis te houden voor werkzoekenden. We vinden passie voor onze klanten daarbij belangrijker dan affiniteit met telefoons en gadgets. Schrijf je in als werkzoekende! Wij leren je namelijk niet alleen alle ins en outs van een verkoopgesprek, maar zetten ook volop in op zelfontwikkeling, zodat je de beste versie van jezelf kunt worden.

Wat ga jij doen als Fulltime Klantadviseur! Wie zijn wij. Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging binnen het klantcontact en gemotiveerd om flinke bonussen te verdienen. Recht studiefinanciering in buitenland. Hoe dit eruit komt te zien bespreek t mobile shop utrecht samen met de shopmanager; Je gaat werken in een enthousiast en jong team.

In de buurt

Alert opslaan. Geavanceerd zoeken. Yource Group 3,3.

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren. Het werken in een van onze shops is dan ook playstation plus abonnement meer t mobile shop utrecht klanten helpen met het kiezen van de juiste telefoon. Door goed naar onze klanten te luisteren, maar zijn we ook in staat precies die producten en diensten te ontwikkelen waar de consument in de toekomst behoefte aan heeft.

Meer weten. Wie zijn wij. Heel erg. Bezit jij een flinke dosis energie en heb je een positieve mindset?

GRATIS REGISTREREN!

Als Shop Advisor help je onze klanten iedere dag om de juiste keuzes te maken. Hoe relevant vind je deze vacatures in het algemeen? T-Mobile kan ook het startpunt van jouw commerciële carrière zijn! Ga door naar vacatures , Zoeken Sluiten.

Vacatures Gehele site. Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging binnen het klantcontact en gemotiveerd om flinke bonussen te verdienen. Check hier ons cookiestatement.

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.