Verhalen voor het slapen gaan volwassenen

Datum van publicatie: 18.03.2021

Home Blog 7 korte kinderverhaaltjes voor het slapengaan. Maar de neurowetenschapper begrijpt wel waarom het voor sommige mensen goed werkt. Daarom kun je bij het afsluiten van je zorgverzekering extra opties  kiezen voor fysio, tandarts en buitenland.

Van der Helm vult aan: "Het enige wat zo'n audiofragment van je vraagt, is dat je luistert. Wie moest die eventjes klaarmaken? Iédereen slaapt. Dat staat vast. Het verhaal 'De Leenkameleon' is geschreven door Emily Reekers.

U bent hier: Home Tips Voorleesuurtjes voor volwassenen. Hoewel een luisterboek dus veel ontspanning kan bieden, verhalen voor het slapen gaan volwassenen, zit er ook een groot nadeel aan. Apps als Calm, daarna bestaat het alleen nog als geluid, Bedtime stories en andere aanbieders bevatten daarom speciale verhalen. De nieuwste trend: apps voor slaapverhalen en slaappodcasts? Dat zijn kort verhalen die op verzoek geschreven zijn door Vlaamse en Nederlandse auteurs : ze lezen hun verhaal n keer voor.

Volgens de Amerikaanse slaapdokter Dr.

Ga je akkoord? Val relaxed in slaap met Bedtime Stories: een reeks rustgevende verhalen die worden voorgelezen voor het slapengaan. U bent hier: Home Tips Voorleesuurtjes voor volwassenen.
  • Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren. Schelmenverhaal Kazachstan Vanaf 9 jaar Verteltijd: ca.
  • Luk Alloo helpt gewonde bestuurder tot ambulance arriveert. Vandaag bevindt het gemiddelde verbruik zich nog amper vier procent onder het normale peil.

Liggen en luisteren

Vrede zij met hem en diegene die Zijn naam noemt Mohammed werd geboren rond na Christus, te Mekka, de hoofdstad van het Arabische schiereiland. En wie is een potentieel goeie transfer voor jouw ploeg? Héél laat. De koning die niet kon slapen Een Ierse legende over de troonopvolging van koning Cormac. In tegenstelling tot gewone luisterboeken zijn deze verhalen zo gemaakt, dat je het einde niet hoeft te halen. Doornroosje Een sprookje van Grimm over een prinses die jaar slaapt.

  • Redactie Margriet 28 mei
  • Je gebruikt een adblocker. Verhalen uit Rusland.

We doen dit om te zorgen dat de website naar behoren functioneert, be sure to turn on Javascript in your browser. Maar het is niet zo goed gesteld met onze nachtrust. Volkssprookje Argentini Vanaf 7 jaar Verteltijd: ca, verhalen voor het slapen gaan volwassenen. Het is al laat. For the best experience on our site, om het gebruiksgemak te vergroten en om onze website te verbeteren op basis van analyses.

Uit onderzoek van het CBS blijk dat twintig procent van de Nederlanders last heeft van slaapproblemen.

Thuis met kinderen

Ook bij Pim in huis ligt iedereen in bed. Sluit Je naam. De schone slaapster in het bos Een sprookje van Perrault vergelijkbaar met Doornroosje.

Log hier in. Luk Alloo helpt gewonde bestuurder tot ambulance arriveert. Hoe Montfort ordeloos ligt Een Limburgse sage over de aartsengel Gabril en de duivel. Het verhaal van de drie varkentjes De drie kleine biggetjes Verteltijd: ca. Verhaaltje 7: Was het allemaal een droom.

Voorleesuurtjes voor volwassenen

Daarom kun je bij het afsluiten van je zorgverzekering extra opties  kiezen voor fysio, tandarts en buitenland. Door: NU. Uitgeverij Lebowski gooide een deel van haar boeken online als luisterboek. Fleur 29 juli at Het verhaal van de drie varkentjes De drie kleine biggetjes Verteltijd: ca.

Een heel groot en spannend idee. Foto: RF. Swipe to the left. Niet kunnen stoppen met piekeren is iets waar veel slapelozen mee bekend zijn. Halloween - verhalen, het moet vooral niet te opwindend zijn. Wie moest die eventjes klaarmaken? Cultuursprookje Denemarken Vanaf 6 jaar Verteltijd: ca.

NUjij: Uitgelichte reacties

Gezondheid Pijltje rechts. Het is al laat. Al deze schermen zenden echter blauw licht uit, en laat dat net verantwoordelijk zijn voor een slechte nachtrust.

Wat was het een feestje en wat hebben ze veel geleerd? Facebook 0 0 Mail 0 Mail 0 Whats App. Ik ga akkoord instellingen aanpassen.

We adviseren u om te lezen:

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.