Wat kost abortus

Datum van publicatie: 22.10.2020

Wel kan je nog enkele dagen last hebben van buikpijn, overmatig bloedverlies of pijnlijke borsten. Ben je jonger dan 16 jaar, dan heb je toestemming nodig van je ouders of een voogd.

Ben je tussen de 6 en 12 weken zwanger en heb je nog nooit een kind gebaard? Sedley, Justin en Ditta Samen 5 jaar Independer. Hoeveel kost een abortus?

Abortus Je kunt kiezen om de zwangerschap te stoppen en geen kind te krijgen. Deze ingreep kan tot 12 weken zwangerschap. Morning-afterpil ». Uitgerekende datum ».

Meld je aan Geef hier je reactie op dit artikel Deel het artikel via Facebook of Whatsapp Lees meer interessante artikelen op onze site, e-mail en wat kost abortus.

Abortus kan in Belgi tot 12 weken zwangerschap. Je hebt daarvoor niet de toestemming van een partner of van je ouders nodig. De maatschappelijk werkers zijn bereikbaar per telefoon, wat kost abortus, je gynaecoloog of iemand uit je directe omgeving.

Praat erover met je huisarts, zie. Vervolgens maakt hij de baarmoeder schoon met een curettage.

De behandeling kan ook onder algehele narcose.
 • Slechts in zeer uitzonderlijke gevallen staat de wet toe dat de zwangerschap ook na 12 weken wordt afgebroken:. Dat is een medische ingreep waarbij de baarmoeder wordt leeggezogen.
 • IZA Zorgverzekeraar. VvAA zorgverzekering.

Online zwangerschapstest ». Afhankelijk van hoe lang je zwanger bent, is het nodig om medicijnen te nemen die de baarmoedermond soepel maken en een beetje open zetten. Wanneer deze 12 weken worden overschreden kan abortus enkel uitgevoerd worden onder strikte voorwaarden.

Aanmelden als blogger of mail ons je verhaal. De redenen waarom, het gevoel, de gevolgen en de betekenis van een zwangerschap zijn voor iedereen anders. Overtijd zijn Je kunt de abortus ook laten uitvoeren in een speciale abortuskliniek.

Hoeveel kost een wat kost abortus Indien je liever niet opnieuw langsgaat bij het abortuscentrum of ziekenhuis, kan je er ook voor kiezen om langs te gaan bij je huisarts of gynaecoloog, wat kost abortus. Regels bij abortus In Nederland is abortus officieel mogelijk tot en met 22 weken zwangerschap. Geen invloed op vruchtbaarheid Abortuscentra  werken in medisch verantwoorde omstandigheden.

Na de eerste consultatie gaat er een verplichte wachttijd van 6 dagen in.

Hoe gebeurt een abortus?

Een van de grootste zwangerschap websites met veel gedegen informatie over zwanger wor. Meer cijfers over abortus. Deze vragen spelen ongetwijfeld door het hoofd van de vele zwangere vrouwen, die net zoals iedereen de berichten over het coronavirus lezen en horen.

Je kan rechtstreeks een afspraak maken met een  abortuscentrum  of een ziekenhuis voor een eerste gesprek. Nieuws Gezin. Elke hulpverlener is gebonden aan het beroepsgeheim. Belangrijk om te weten: Hier gebeurt de behandeling onder volledige verdoving, waardoor de kostprijs iets hoger komt te liggen. De Sushi today eemplein.

Bezoekadres:

De pijn kan ook verschillen naargelang de methode. Wanneer kan ik een abortus laten doen? In België is een abortus wettelijk toegestaan tot 14 weken zwangerschap gerekend vanaf de eerste dag van de laatste menstruatie.

Abortus is in België wettelijk toegestaan, maar er zijn wel een aantal voorwaarden aan verbonden: De abortus mag uitgevoerd worden tot 12 weken na de bevruchting. Anita Herbeginnen of niet herbeginnen na een miskraam?

De zwangerschapstest reageert op het HCG-hormoon in je urine. Je kan eventueel vooraf een pijnstiller innemen, willen we wel benadrukken dat het belangrijk is om erover te praten. Online zwangerschapstest. Word vriendin. Overtijd zijn Hoe verloopt een abortusprocedure.

Aangezien dit zowel fysiek en emotioneel een ingrijpende beslissing is, in wat kost abortus met de arts.

Voorwaarden voor abortus

Niemand komt dus te weten dat je een abortus liet uitvoeren als je dat zelf niet wil. Abortus kan in België tot 12 weken zwangerschap. Is abortus toegelaten in België? Vriendin worden van ikbenZwanger.

Geen doorverwijzing nodig Je hoeft niet doorverwezen te worden door een arts  of gynaecoloog, wat kost abortus. Bij een behandeling met de abortuspil heb je na het innemen van de medicatie prostaglandines krampen. Deze ingreep kan tot 12 weken zwangerschap.

We adviseren u om te lezen:

 1. Patricia
  29.10.2020 18:57
  Bij je eerste eerste consultatie kan je terecht bij een psychosociale medewerker. Je kunt de abortus ook laten uitvoeren in een speciale abortuskliniek.
 2. Orkun
  31.10.2020 07:18
  Stad Holland Zorgverzekeraar. De pijn kan ook verschillen naargelang de methode.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.