Zelf een puzzel maken van karton

Datum van publicatie: 16.03.2021

Naar alle merken. Men moest de stukken daarom weer aan elkaar plakken om de kaart weer leesbaar te maken.

Wanneer een gele of een rode smiley verschijnt is de kans groot dat de afdruk niet scherp wordt. TIP: heb je karton dat je kan knippen, maak dan met potlood een schets op je puzzel van hoe de puzzelstukjes eruit komen te zien. Het is het meest populaire en best verkochte artikel in de winkels, maar met de bijzonderheid dat deze te personaliseren is. John Spilsbury. Neem gerust een kijkje, want er is keus genoeg.

Vervang in zulke gevallen het motief of kies een kleinere maat fotopuzzel. Maar, met verschillende aantal in puzzelstukjes. En, anders gaat het ten koste van de kwaliteit van je puzzel. Gebruik dan het volgende:. Doe het netjes, nadeel hierbij is wel dat je alleen rechte lijnen snijdt!

Goede resultaten bereik je met ongeveer x pixels 1 megapixel voor de kleinste puzzel tot rond 6 megapixel voor de puzzel met stukjes. Natuurlijk, puzzelen blijft leuk.
 • Ook kun je je foto voorzien van een tekstboodschap en het daarmee bijzonder spannend maken om te puzzelen.
 • Verras je liefsten toch eens op een unieke manier.

Wat is een legpuzzel?

Maak van jouw foto's prachtige fotokussens, gepersonaliseerde schorten en nog meer. Standaard Fotopuzzels S-M. Zo is er voor elk wat wils. Vervolgens kies je de juiste materialen. Wie weet ontdek je wel de nieuwe Picasso… Puzzel maken.

Puzzel maken, zelf een puzzel maken van karton. Teken nu alles na. Het is mogelijk eeen puzzel te maken, dan dienen alle stukjes netjes met een figuurzaag uitgezaagd te worden, M stukjes Verpakking: De puzzel wordt geleverd in kartonnen doosje, doorlopers of sudocu.

Na het lezen van deze blog ben je een echte expert over puzzels en in het maken van puzzels. Maak je een legpuzzel van hout. Materiaal: Stevig karton 2 Varianten: S stukjes .

Fotopuzzel: Een hoogwaardige fotocadeau

Top 3 speelgoed merken 1. Ingelijste puzzels met individuele motieven zullen ongetwijfeld worden bewonderd. De plaat, waar nu de contouren zichtbaar zijn van de uitgezaagde stukjes, plak je weer op een andere plaat.

Nu heeft u de mogelijkheid om uw eigen fotopuzzel met foto te maken te maken.

Gebruik je een schaar bij te dik karton dan krijg je lelijke randjes. Het was bedoeld als tijdverdrijf en vooral kinderen hadden er veel plezier van. Cadeautip: fotopuzzel Met een fotopuzzel van Pixum schenk je langdurige vreugde aan familie en vrienden! BEL Klantenservice Over ons! Maar wat nou als je samen kan puzzelen.

Fotopuzzel zelf ontwerpen bij Pixum

Naar alle merken. Alles op orde? Bekijk de fotospelletjes  ».

De basis van elke hedendaagse puzzel is ontstaan in het stenen tijdperk. Kies je voor de creatieve oplossing, maak je dan geen zorgen over lijm of luchtbellen. Wie weet ontdek je wel de nieuwe Picasso… Puzzel maken. Bekijk de kussens en schorten  .

Naar alle merken. Lifetime Kidsroom 3. Ravensburger Fotopuzzel L stukjes. Zo is er voor elk wat wils, zelf een puzzel maken van karton.

Puzzel zelf maken

Een puzzel maken op papier, zoals een kruiswoordraadsel, begint met een vel papier, waarop je een vakjespatroon tekent. Meer gedetailleerde productdetails kun je hier lezen. Neem gerust een kijkje, want er is keus genoeg.

Andere puzzels bestaan in het ordenen van blokjes, of nog andere zak. Wij maken je eigen fotopuzzel van stevig karton en voorzien het van een hoge kwaliteitsdruk.

Dit zijn de afmetingen van de gepersonaliseerde puzzeldozen: Doos 70 stukjes : afmeting 16x16x4 cm.

We adviseren u om te lezen:

 1. Sanjay
  19.03.2021 14:10
  Janod 2.
 2. Aaltje
  25.03.2021 21:45
  Verschijnt in de producteditor een groene smiley is de resolutie hoog genoeg voor een scherpe afdruk mits het motief zelf scherp is.

Voeg een reactie toe

Voor de publicatie op de site wordt uw opmerking met mate verzonden.